pozdrav svima posebno braći pitarima
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI, NEK SVI ČUJU MI SMO ŠAMPIONI!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kome je preca liga prvaka od titule sarajeva on i ne treba da dodje !prleitihi wrote:belaj je što se zadnje kolo igra u srijedu..:x ..liga prvaka..
:D:D
Ma sta sanjali, nocne more imali .stochar wrote:e jarane, godinama su oni sanjali kako ce k'o i mi slaviti pred Vjecnom... haj' necemo sad kenjkati, osvojili su ljudi titulu a mi nismo, i mozemo i sad samo cestitati. zato:boki071 wrote:eto kakvi ste Željo slavio pred Vjećnom vatrom odmah i vi kopirate
cestitam!
Titova ulica nije u posjedu FK Zeljeznicar.To je ulica svih sarajlija.Moj grad,moj klub,Sarajevo.Ja bi volio da se u srijedu odigra tekma,a u subotu proslava.Duplo vise ce nas bit u subotu.Srijeda je radni dan,puno ljudi ide na posao, u skolu, na fakultet...Znaci,najbolje u subotu,napravit neki program,dovest estradne zvijezde.zelja mi je da dovedemo Kebu,pa da otpjeva pjesmu "plavo oko plakalo je"boki071 wrote:eto kakvi ste Željo slavio pred Vjećnom vatrom odmah i vi kopirate
vjecna je zakon malo da prozori popucajushadow wrote:Pred vjecnom moze najvise raje stati a i najbolje odjekuje, tako da je najlogicniji izbor.
TITULAAAAAA TITULAAAAAA
SLAAAVIT CEE SEE TITULAAA
Vidi ko se pojavio.Hahaha,strumf....xon_sa wrote:OT, al ovo je definitivno najgluplji slogan na ovim prostorima, a i sire...Majstorinho wrote:Moj grad,moj klub,Sarajevo.
...gluplji je onaj ...sami protiv svih...xon_sa wrote:OT, al ovo je definitivno najgluplji slogan na ovim prostorima, a i sire...Majstorinho wrote:Moj grad,moj klub,Sarajevo.
prleitihi wrote:ja mislim da će vama nakon srijede biti najgluplji onaj:
SARAJEVO ŠAMPION!!!
![]()
![]()
![]()
Ako ce vam biti lakse, pomjericemo slavlje na trg herojastochar wrote:e jarane, godinama su oni sanjali kako ce k'o i mi slaviti pred Vjecnom... haj' necemo sad kenjkati, osvojili su ljudi titulu a mi nismo, i mozemo i sad samo cestitati. zato:boki071 wrote:eto kakvi ste Željo slavio pred Vjećnom vatrom odmah i vi kopirate
cestitam!
A koga boli k.... za Sarajevom i ostalim seoskim klubovima i seoskom ligom! Bolje gledati Finale Lige prvaka nego seosku ligu gdje se utakmice kupuju i namještaju! Da ima zakona prvenstvo bi bilo poništeno, a svi bi klubovi bili kažnjeni zbog namještanja utakmica, rezultata i prodaje i kupovine bodova!potres_mozga wrote:Ma nek' dodju samo Blavorsi i zapjevaju: SAMPIONSKA PJESMA NEKA SE CUJE, NEKA NOCAS CIJELI GRAD GORI![]()
A za sve ostalo imam grla i dlanove![]()
Jos jednom...
Koga boli qrac za LP kada slavimo titulu, ko ne dodje taj neka sam sebi prizna da nije ni navijac, ni simpatizer FKS-a![]()
Srijeda, subota, kisa, sunce svejedno je, MI SMO HORDE UVIJEK UZ TEBE
SAMPIOOONEE, SAMPIOOONEE ALE ALE ALEEEEEEEEEE
MMMMMUUUUUUUUUUU PAPAKBetter Man wrote:A koga boli k.... za Sarajevom i ostalim seoskim klubovima i seoskom ligom! Bolje gledati Finale Lige prvaka nego seosku ligu gdje se utakmice kupuju i namještaju! Da ima zakona prvenstvo bi bilo poništeno, asvi bi klubovi bili kažnjeni zbog namještanja utakmica, rezultata i prodaje i kupovine bodova!potres_mozga wrote:Ma nek' dodju samo Blavorsi i zapjevaju: SAMPIONSKA PJESMA NEKA SE CUJE, NEKA NOCAS CIJELI GRAD GORI![]()
Jos jednom...
Koga boli qrac za LP kada slavimo titulu, ko ne dodje taj neka sam sebi prizna da nije ni navijac, ni simpatizer FKS-a![]()
pa kad te boli K...sta se onda javljas?Better Man wrote:A koga boli k.... za Sarajevom i ostalim seoskim klubovima i seoskom ligom! Bolje gledati Finale Lige prvaka nego seosku ligu gdje se utakmice kupuju i namještaju! Da ima zakona prvenstvo bi bilo poništeno, a svi bi klubovi bili kažnjeni zbog namještanja utakmica, rezultata i prodaje i kupovine bodova!potres_mozga wrote:Ma nek' dodju samo Blavorsi i zapjevaju: SAMPIONSKA PJESMA NEKA SE CUJE, NEKA NOCAS CIJELI GRAD GORI![]()
Jos jednom...
navijaci Sarajeva ce slaviti titulu_____ g-d-j-e _____ i-m ______ b-u-d-e ______ c-e-f_______ !!!boki071 wrote:eto kakvi ste Željo slavio pred Vjećnom vatrom odmah i vi kopirate
Proslava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.Demetrio wrote:Evo jedna lagana tema, šampionska, interesuje me mjesto i vrijeme proslave titule voljenog nam kluba, pošto čujem razna nagađanja, biće pred "Vječnom", biće na parkingu ispred stadiona po završetku tekme s Radnikom.... pjevat će Halid itd...uglavnom za sada su to samo nagađanja, pa ako neko ima neku informaciju mogao bi je podjeliti sa ostalom braćom pitarima
Po meni bi klub trebao oficijalnu proslavu prirediti u subotu (26.05.) kod "Vječne" al vidjet ćemo, samo znam da ću se olešit ko čojk
![]()
pozdrav svima posebno braći pitarima
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI, NEK SVI ČUJU MI SMO ŠAMPIONI!!
Uh! Ovo boli!Nosferatu wrote:Proslava glavna za sve "SampiNjon navijace" - njih 38.000 - kojih je falilo na Kosevu, na 25 utakmica - je u Trebinju.Demetrio wrote:Evo jedna lagana tema, ¹ampionska, interesuje me mjesto i vrijeme proslave titule voljenog nam kluba, po¹to èujem razna nagaðanja, biæe pred "Vjeènom", biæe na parkingu ispred stadiona po zavr¹etku tekme s Radnikom.... pjevat æe Halid itd...uglavnom za sada su to samo nagaðanja, pa ako neko ima neku informaciju mogao bi je podjeliti sa ostalom braæom pitarima
Po meni bi klub trebao oficijalnu proslavu prirediti u subotu (26.05.) kod "Vjeène" al vidjet æemo, samo znam da æu se ole¹it ko èojk
![]()
pozdrav svima posebno braæi pitarima
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI, NEK SVI ÈUJU MI SMO ©AMPIONI!!
Ostali - kojima treba Halid da zapjeva, i cestita na tituli, zahvalio bi im se samo majkama seljackim i Centrotransu - koji ih u nas grad dovede u 8-9 mjesecu trudnoce. I nadam se - da cete i ove godine, kao i prosle, provesti utakmice u Europi, uz ekran obliznje kafane, gdje masnim prstima, od cevapa i jagnjetime, razmazavacete ekran, daljinski, stolice, i u pjanom zanosu kosulje polu-raskopocne i bluze iz kojih samo ne ispadne ona stvar, buljavim krvavim ocima u nevjerici gledati kako i ove godine dodjosmo, ni dokle, dok u Bukurestu stoje - dva navijaca, malo jaca, iznad bordo zastave.
Cestitam na tituli - svim uhljupima kojih na Kosevu nema nikada. Cestitam svim na baterije Pitarima, svim onima kojima je tesko tri tramvajske i dvije trolejbus stanice otici da pogledaju svoj tim, svima onima - koji nikad nema na tribini - osim ako nismo prvi, i koji bi - da je Zeljo postao sampion ove godine - isli slaviti i njegovu titulu kao svoju. Dakle - vjetrenjacama, fejkerima, Burbery-vicima s buvljaka, ljudima koji se smiju kurciti samo ispred svoje vlastite, mahale, il' 150m podno/nize, a nikad ih nema uz Hz - kad su u Banjaluci ni u Trebinju.
Ovu titulu samo cestitam onima - koji su bili - u Banjaluci i u Lukavici.
Ostalima - imam samo cestitati - na praznom stadionu Kosevu, kojeg gledam iz Chicaga, skoro svako kolo, na koji - nece doci 90% onih za koje je dogadaj napiti se pred Vjecnom vatrom, navijati, slikati se vristati za Halidovom telecom glavuntrom i misliti da su oni - neki navijaci. Nije zvaka za seljaka. Za svoj tim se zivi. I svi oni - koji vec sad znaju - da ce svoju ustedjevinu spickati na ljetovanje u Turskoj ili na Jadranu - i da ce i dalje - biti 12 ljudi, gdje Sarajevo bude igralo "jerbo nemam s'u cim ja'rane, bi ja; al' nejma, mora vo'ko potvrdia i 'nolko za vizu", mogu samo reci - gadite mi se, kukala vam majka, gadite mi se uhljupi, bando usljiva, koja doceka da u ime ljudi koji su poturali svoja ledja - po cijeloj BiH - vi koji ste sjedili ispred tv ekrana - ako i to, i vi koji ste gledali kako bi profitirali stogod iz kaldionice - idete slaviti titule. Zbog takvih kao sto ste vi - oni koji su pravi i iskreni - ce proslaviti titulu - samo tamo - gdje uhljupi ne idu i ne dolaze, jerbo jedno je pricati - pred Vjecnom vatrom, a drugo je - drndati guzove, do Bukuresta, Sofije, ili neke trece pripizdine u kojoj cemo zaigrati, prvo predkolo.