super kako se nisam toga prije sjetilaCholina_Lokica wrote:Sasvim normalno... Pustis djecu u kucu i uzivaju, kao i uvijektumbelina wrote:a ovi što se ibrete zbog proslave u igraoni, imaju neku ideju kako u 50-ak kvadrata smjestiti 15-ak djece i pustiti ih da se igraju?! please javite.
proslava rodjendana za djecu
-
#26 Re: proslava rodjendana za djecu
-
#27 Re: proslava rodjendana za djecu
Ako želite poseban i interesantan rodjendan za svoje dijete:
http://www.pik.ba/artikal/2878888/madji ... uzionista/
http://www.madjionicar-kenan.tk/
http://www.pik.ba/artikal/2878888/madji ... uzionista/
-
#28 Re: proslava rodjendana za djecu
Koje su vam cijene i šta sve nudite? Da li nastupate po igraonama?Magic-Kenan wrote:Ako želite poseban i interesantan rodjendan za svoje dijete:
www.pik ba/artikal/2878888/madjionicar-iluzionista/
-
#29 Re: proslava rodjendana za djecu
E mamice moje, sa Dobrinje, otkrila sam igraonu za kojom sam bila u potrazi.Igraonica je super!Dosta sadržaja za manju djecu,m a za veću imaju play stion i nintendo, ali s nekakvim volanom pa se ja i moj sin "navozasmo" elem super je bilo.A i plesali smo uz taj ninteno, ni fitnes me nije tako oznojio kao ples.Znate, možda neću baš dobro objasniti ali tamo na nitendu plešu kojekakve vragolije a vi ih morate pratiti.Ma ne znam iskreno kad sam se tako od srca nasmijala...naravno svom plesu...hahahah.Da je bila skrivena kamera hihihi. U naredni petak imaju radionicu sa klovnom.Čini mi se da će i to biti veoma dobro.
-
#30 Re: proslava rodjendana za djecu
proslava rodjendana za djecu
imate super kafic "PARK"nalayi se na dobrinji 5 kod PARKA PRIJATELJSTVA oni vam organizuju povoljno rodjendane za djecu dobijete paket od 150 km u koji vam ulaze prostor,uredjenje prostora kanapei za djecu ili djambo pizze odlucite se za to litarski sokovi za djecu.grickalice za djecu ako zelite klauna cijena vam je s klaunom 200km. a i inace je super kafic za roditelje i djecu dok vam se djeca igraju mozete na miru kafu popiti meni je jako drago da se otvorilo nesto takvo na dobrinji.na zimu i jesen ce imati neke programe za djecu kao sto su cajanke za djecu uz maffine,dan crtanja.dan s klaunom i sve to bezplatno......eto nadam se da ce te podjelioti samnom pozitivno misljenje.....
imate super kafic "PARK"nalayi se na dobrinji 5 kod PARKA PRIJATELJSTVA oni vam organizuju povoljno rodjendane za djecu dobijete paket od 150 km u koji vam ulaze prostor,uredjenje prostora kanapei za djecu ili djambo pizze odlucite se za to litarski sokovi za djecu.grickalice za djecu ako zelite klauna cijena vam je s klaunom 200km. a i inace je super kafic za roditelje i djecu dok vam se djeca igraju mozete na miru kafu popiti meni je jako drago da se otvorilo nesto takvo na dobrinji.na zimu i jesen ce imati neke programe za djecu kao sto su cajanke za djecu uz maffine,dan crtanja.dan s klaunom i sve to bezplatno......eto nadam se da ce te podjelioti samnom pozitivno misljenje.....
-
#31 Re: proslava rodjendana za djecu
Oooooo to je super a moram priznati da nisam posjetila nikada taj kafić, niti uopšte taj dio Dobrinje.Morat ćemo, naravno ja i moj sin to uskoro uraditi, mada smo moram priznati veoma zadovoljni ovom igraonom Kids korner u dvici.Jednom mjesečno imaju radionice sa klovnom i bili smo na jednoj i proveli smo se extra!! Takođe kako sam vidjela imaju i časove plesa u saradnji sa Romantikom no moj maleni nije baš nadaren za tako nešto ( Organizuju i časove eng i arapskog tako da zaista ima za svakoga po nešto.Lijep ambijent, izuzetno paze na higijenu i teta se "ne dere " kako kaže moj Faruk.Eto šta je dijete prvo primjetilo,jer obilazeći brojne sarajevske igraone nailazili smo na sve i svašta.I da, skoro zaboravih.Mislim da su cijene rođ proslava u korneru povoljnije, ako sam uspjela dobro zapamtiti, nego ove što vi navodite. Ali u svakom slučaju je dobro sve dok imamo mogućnost birati, zar ne?
-
#32 Re: proslava rodjendana za djecu
Da ne otvaram novu temu... Ovo ljeto moja beba slavi 1. rodjendan, htjela bih proslaviti negdje na otvorenom, da ima neko igraliste za djecu, plus stolovi za odrasle... Vecinom se nude proslave u zatvorenim igraonicama, imaju razne pakete s animatorima, klaunima i sl. ali to mi nije bas pogodno za bebu. Ne bih nista glamurozno, da se djeca poigraju (5-6 djece) i da odrasli popiju kafu, pice, moze i neka meza, pita, ustipci i sl. Imate li neku preporuku, lokacija je Sarajevo i okolica. Hvala unaprijed!
-
#33 Re: proslava rodjendana za djecu
lokve kod pazarica ekstra je mjesto i ima sve ovo sto vama treba 061336 598 evo vam i broj telbumboo wrote:Da ne otvaram novu temu... Ovo ljeto moja beba slavi 1. rodjendan, htjela bih proslaviti negdje na otvorenom, da ima neko igraliste za djecu, plus stolovi za odrasle... Vecinom se nude proslave u zatvorenim igraonicama, imaju razne pakete s animatorima, klaunima i sl. ali to mi nije bas pogodno za bebu. Ne bih nista glamurozno, da se djeca poigraju (5-6 djece) i da odrasli popiju kafu, pice, moze i neka meza, pita, ustipci i sl. Imate li neku preporuku, lokacija je Sarajevo i okolica. Hvala unaprijed!
-
#34 Re: proslava rodjendana za djecu
Draga, imas divan rodjendan na ergeli Pegasus, na otvorenom! Divota, animiraju, uzivas, djeca jasu konje i na kraju konji plesu Happy Bday! Uzivaces. Odi na Fb. Konjicki klub Pegasus
-
#35 Re: proslava rodjendana za djecu
Usput receno, imali smo 5 rodjendana, pa smo slavili i kod Kiketa kada je bilo manje djece i u sada vec zatvorenoh one2play i Bambi na Grbavici! Najbolje je bilo u Bambiju!!!
-
#36 Re: proslava rodjendana za djecu
JellyT wrote:Draga, imas divan rodjendan na ergeli Pegasus, na otvorenom! Divota, animiraju, uzivas, djeca jasu konje i na kraju konji plesu Happy Bday! Uzivaces. Odi na Fb. Konjicki klub Pegasus
Izvini, koja je cijena i koji je minimalni broj djece?
-
#37 Re: proslava rodjendana za djecu
Molim preporuku za proslavu rodjendana u objektu koji ima otvoreni prostor/bastu?
- jasko_ja
#38 Re: proslava rodjendana za djecu
Ne znam moze li se nazvati objekat, ali ima Zijo u Lokvama. Covjek ima kucu, napravio sebi bastu, malo livade, nesto zanimacije za djecu. Pice i hrana po povoljnim cijenama (barem bio), nekada i sa opcijom da mozes nesto hrane i donijeti (za rostilja)...lady____ wrote:Molim preporuku za proslavu rodjendana u objektu koji ima otvoreni prostor/bastu?
-
#39 Re: proslava rodjendana za djecu
Ima li neko preporuku za igraonicu na Dobrinji? U pitanju je proslava djecijeg rodjendana.
- van Basten
#40 Re: proslava rodjendana za djecu
Sumicato je to wrote:Ima li neko preporuku za igraonicu na Dobrinji? U pitanju je proslava djecijeg rodjendana.
- starii
#41 Re: proslava rodjendana za djecu
ima li sta sada atraktivno za proslavu rodendana na otvorenom?lady____ wrote:Molim preporuku za proslavu rodjendana u objektu koji ima otvoreni prostor/bastu?
- animals
#42 Re: proslava rodjendana za djecu
U moje vrijeme nisi ni znao kad ti je rodjendan
nije se slavilo..luksuz bio
nije se slavilo..luksuz bio