Evo ja ću: žao mi je što nisam otišla u Njemačku ili Italiju kada sam imala priliku, mogla sam i jedno i drugo, a nisam.
I žao mi je, što prije nekoliko godina nisam imala hrabrosti za jedan razgovor.
Moderator: anex
Izvini ali moramA1fa wrote:Zao mi je sto sam kao balavac bio toliko drzak da sam u Njemackoj ucjenjivao mater da necu ici u skolu ako se ne vratimo u Bosnu...evo me u Bosni, zavrsio sve skole i gledam kako cu sad u Njemacku....
E, ovo je propustena prilikaA1fa wrote:Zao mi je sto sam kao balavac bio toliko drzak da sam u Njemackoj ucjenjivao mater da necu ici u skolu ako se ne vratimo u Bosnu...evo me u Bosni, zavrsio sve skole i gledam kako cu sad u Njemacku....
slazem se. tad smo donijeli odluke koje su nam se cinile najbolje i u istim okolnostima (i sa istom pamecupirmin wrote:Sljedbenik sam teze da nista nije u nasim rukama, da nemamo mogucnost izbora i da je sve onako kako jednostavno mora biti.
Ali da bude u skladu sa temom, zao mi je sto nisam upisao ETF kad je trebalo.
sheilak wrote:
slazem se. tad smo donijeli odluke koje su nam se cinile najbolje i u istim okolnostima (i sa istom pamecunazalost) bi vjerovatno jednako se odlucili. i sad ide ono e da mi je ova pamet.
![]()
meni je zao sto sam jako impulzivna, pa i bitne, vazne odluke donosim tako. sto zna biti jako stetno za mene. al ne mogu drugacije. u tom trenu moram nesto uciniti ili umirem.![]()
u ljubavi ne propustam prilike, cak ih i stvaram, al u ovim neljubavnim situacijama mislim da sam trebala poslusati tatin savjet i upisati medicinu i raditi sa njim. imala sam konkretnu ponudu i bila bih dobra u tome.
al nisam to htjela tad, cinilo mi se kao prevelika obaveza.
Zensko?direktni wrote:Žao mi je što krajem marta-početkom aprila 2012. godine nisam vjerovao ocu i sestri, a sredinom maja iste godine vlastitim očima.
Pa nema u Njemackoj hladiti guzove na budzetuCherry-Cherry wrote:Imamo temu "propuštene prilike" na pdf ljubav. A ovo su propuštene prilike uopšte u životu.![]()
Evo ja ću: žao mi je što nisam otišla u Njemačku ili Italiju kada sam imala priliku, mogla sam i jedno i drugo, a nisam.
Ma ne brini se ti za mene, uvalila bih se ja opet.SpecialOffer wrote:Pa nema u Njemackoj hladiti guzove na budzetuCherry-Cherry wrote:Imamo temu "propuštene prilike" na pdf ljubav. A ovo su propuštene prilike uopšte u životu.![]()