PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post Reply
Buterfly1234

#101 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Buterfly1234 »

Ma Hare je dingospo za svu ovu ugladjenu "gospodu". Pa molim vas, zar mislite da postoji političar koji se ne kreće u rangu od sitnog lopova pa sve do velike lopovčine, ma dajte, ako baš moramo birati, birajmo bar gospodu, pa svi su lopovi da se razumijemo.....Hareta se bar nikada nismo morali stidjeti, da će se provaliti, da će zamucati, bilo da je u pitanju bosanski jezik ili neki od brojnih jezika na kojima nas predstavalja u svijetu......Respect Komšiću on je čovjek iz naroda i on je OK, ali Hare je veliki gospodin, i mislim da će zadugo ostati najveći gospodin na ovom ruglu od naše političke scene!!!!!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#102 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by PipiDugaDevetka »

emigrazione wrote:Od nacionalistickih stranaka na ovim prostorima jedino mi je mrži kleptomanski SDP. Ne mogu da vjerujem da je ljudima drazi jedan polupismeni krkan sa crvenom kravatom nego jedan Haris Silajdzic, nevjerovatno. Ne postoji medju bosnjacima covjek slicnih drzavnickih kapaciteta, popusicemo ga zbog ovoga definitivno, prije svega mislim na ekonomiju. Pa jebote da me blentavi krkadon komsic jos 4 god. predstavlja po svijetu uz to jos i alijin mali, pa mislim upm.....
Jarane, nije ti palo na pamet da pomisliš da su Haris i Zlatko sinhronizovano, po sistemu ''driu ga, mojne ga'' stopirali ''Aprilsko-travanjski paket'' za spas BiH? Nemam dokaza za ovo, nego samo činjenica da su obojica spremni i život dati za BiH.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#103 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Haris je uništio ono što je urađeno. Da nisi malo zamijenio teze? Sjeti se izjava tipa "Ukinut ćemo Republiku Srpsku!" i "100% BiH". Aprilski paket je bio dobar i Harisu jedino nije valjao što nije bio njegova inicijativa. On je direktno odgovoran za 4 godine vakuuma i svak vlast u kojoj nema klike koju na okupu drži samo želja za foteljom i privilegijama je bolja i napravit će bolje rezultate. A već vidim koaliciju SDP-SDA - Država za čovjeka!!!! :bih:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#104 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by anthraxQ »

ma bolje i haris nego ovaj sto svaki samoglasnik razvlaaaaaačiiiiii! :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#105 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

juznije wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Duje Parangal wrote:Krnja Jugoslavija= Srboslavija!

gradjanska bosna = bosnjakistan.

drago mi je da se razumijemo.
Zovi je kako god hoćeš, ali ja sam za Bosnu i Hercegovinu kakvu je vidi i Željko Komšić, ravnopravnost svih na svakom dijelu njene teritorije (Eto neka ostanu entiteti, samo neka promijene imena u skladu sa ZAVNOBIH-om).
Pa kako je Zlatko sinoć u svom govoru zaboravio ZAVNOBIH "Narod (jednina) Bosne i Hercegovine je..."
Po ZAVNOBIHU je "Narodi Bosne i Hercegovine (množina)..."

Valja i ZAVNOBIH dok je kako nama paše

Ali je definitivno SDP pokupio glasače Harisu i Stranci za BiH...devastirao ih je onim forama "Po nosu i po prstima i Srbija bez Kosova"...mudar je Zlatko
@južnije, ja tebe uopšte ne razumijem?
za_sada_bez_dobrog_nicka

#106 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

anthraxQ wrote:ma bolje i haris nego ovaj sto svaki samoglasnik razvlaaaaaačiiiiii! :-)
BerluskonE (kao Korleone) je priča za poseban topik
PipiDugaDevetka

#107 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

mokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
Samo mogu misliti kako ćemo ga sad pušiti sa izetbegovićem u predsjedništvu, mogu misliti kako se sad Dodik raduje ko malo dijete. Kao što neko reče, Hare igro fino i pošteno a Željko po prstima i slične gluposti, a Hare lafo tvdolinijaš. Ispo loš u očima evrop. zajednice, upravo zbog tihog i Sda koji su sve suprotno radili, protiv sveopćeg interesa Bošnjaka i države. Jadan smo mi narod............ Ove prethodne 4 godine su dobre bile kakve će biti naredne, neće pomoći ni izlazak iz recesije mada će to novoj garnituri priličn pomoći da praičaju "šta su sve uradili". Ljudi trebaju shavtiti da se u ovoj državi ništa krupno ne može promijeniti, da su svaki treći dan izbori, kao Hare nije a ovi će kao moći, čovjek se bar trudio i koliko toliko nešto uradio. Ovo treba biti pouka da nije bitno koliko radiš i trudiš jer dok je Avaza to nije bitno. Još jednom, šteta što se okružio parazitima a sposobnim ljudima koji bi od SBiH učinilki respektablnu stranku.
Sto puta sam rekao: Na stranu svijetle ideje ''Lepog'', okružio se mrskim lopinama koje ne prezaju da gaze po mrtvim u karijeri i kleptomaniji.
hadžialagić

#108 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

Socijalista wrote:Sadooooooooooooooooooo jaaaaaaaaviiiii seeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sado pozdrav iz Bisca :thumbup: :bih:

CRVENOG BISCA :evil:
Zadnji put je trebao biti viđen...

SzaBiH:
Sadik Bahtić, nosilac liste za PD PSBiH Izborna jedinica 1 - MZ Šehovci (Šehovci, Sanski Most) u 08.00 sati,
hadžialagić

#109 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

Buterfly1234 wrote:Ma Hare je dingospo za svu ovu ugladjenu "gospodu". Pa molim vas, zar mislite da postoji političar koji se ne kreće u rangu od sitnog lopova pa sve do velike lopovčine, ma dajte, ako baš moramo birati, birajmo bar gospodu, pa svi su lopovi da se razumijemo.....Hareta se bar nikada nismo morali stidjeti, da će se provaliti, da će zamucati, bilo da je u pitanju bosanski jezik ili neki od brojnih jezika na kojima nas predstavalja u svijetu......Respect Komšiću on je čovjek iz naroda i on je OK, ali Hare je veliki gospodin, i mislim da će zadugo ostati najveći gospodin na ovom ruglu od naše političke scene!!!!!
Misliš Sir Oliver?

Image
halo_ba

#110 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by halo_ba »

hadžialagić wrote:
Socijalista wrote:Sadooooooooooooooooooo jaaaaaaaaviiiii seeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sado pozdrav iz Bisca :thumbup: :bih:

CRVENOG BISCA :evil:
Zadnji put je trebao biti viđen...

SzaBiH:
Sadik Bahtić, nosilac liste za PD PSBiH Izborna jedinica 1 - MZ Šehovci (Šehovci, Sanski Most) u 08.00 sati,
Sad ce Avdo Avdic da odahne :lol:
za_sada_bez_dobrog_nicka

#111 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

uh! mene štrecnu! :D
mavcs

#112 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by mavcs »

Jel ikome palo na pamet da je Haris "svjesno" izgubio? :shock:
Nigdje propagande, promocije, nije uopšte gostovao u predizbornim debatama.. :?
Hmmm ......... :-) :run:

Slazem se sa svima koji su misljenja da je odlucujuci FAKTOR debakla SBIH to sto je Hare okruzen mediokritetima i nesposobnim likovima koji su uvijek na vlasti ... uglavnom isti kadrovi , bezidejni, anemicni, kompromitovani. Sto se Harisa tice ne znam, nisam siguran da li bi mozda IPAK bilo bolje da je on u predsjednistvu :roll:
thepatriot

#113 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by thepatriot »

7cokanja wrote:
thepatriot wrote:Evo sad sa brojanja glasova, šef energetske mafije i njegova ergela konačno leti sa vlasti. U Sarajevu je tek četvrti po broju glasova (da Bog da ga i Mirnes prestigo).
Eto sad zovi Pećanina i ostale plaćenike, pa i njih povedi u Tursku na duži period 8-)
..ja hos se usreciti sa malim celavcem i njegovim satelitom bakiricom..

Vjerovatno misliš na onoga koji je rekao da se u Dobrovoljačkoj desio zločin.
Poslije ove izjave on je kao persona, politički mrtav.
PipiDugaDevetka

#114 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Toruk Makto wrote:ja mislim da su svi ovi komentari bezveze dok nam se konacno ne obrati @bosnolog sa svojim zvanicnim priopcenjem.
¸
Ne barkaj mi @bosnologa,...!
:sax:
ultima_palabra

#115 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by ultima_palabra »

mavcs wrote:Jel ikome palo na pamet da je Haris "svjesno" izgubio?
Nigdje propagande, promocije, nije uopšte gostovao u predizbornim debatama..
Hmmm .........
Zato je osnovao TV1 i poklopio 70% medijskog prostora u Federaciji :-) Nije on namjerno izgubio, nego se debelo preračunao...
PipiDugaDevetka

#116 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Better Man wrote:Silajdžić i njegova stranka su doživjeli zasluženi debakl. Ljudi su konačno skontali da su Silajdžić i SBiH jedna velika ubleha i da su njihovi rezultati za svo ovo vrijeme katastrofalni,tj. nula. Da ste vidjeli u izbornom štabu SBiH ne mogu da vjeruju da su izgubili izbore i još se pitaju kako su mogli da izgube, a na pitanje novinarke da li su spremni da konačno jednom budu opozicija, nastala je opća panika i odgovor prema novinarki, kao nemojte vi to tako pričati. Ono što je žalosno je to da je Izetbegović pobjedio. Čovjek koji ne zna sastaviti dvije rečenice, koji je tražio stručnu pomoć prilikom glasanja. Mislim da bi bolje bilo da je Radončić pobjedio Izetbegovića i da je partner Komšiću, ali građani očito nisu dovoljno bili pismeni da pored SBiH i Silajdžića, kažu jedno veliko NE Izetbegoviću i SDA. Ne treba zaboraviti da je Izetbegović sve ove godine u vlasti i da su mu rezultati čista nula. Mislim da je došlo vrijeme da se glasa za jednog predsjednika države, a Komšić je pravi primjer za to.
Pa to je poruka vlastima i stranjskim nadvlastima,...HOĆEMO JEDNOG PREDSJEDNIKA K'O ŠTO IMAJU SVE VAŠE DRŽAVE I OKOLNE SUSJEDNE I KOMŠIJSKE DRŽAVE! AKO NE MOŽE, ONDA POVRATAK NA USTAV OD PRIJE RATA!
Last edited by PipiDugaDevetka on 04/10/2010 21:45, edited 1 time in total.
drndalo

#117 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by drndalo »

Da, da, posto je dokazano da ne voli biti na vlasti, odlucio je samopokorno povuci se u ilegalu, i iz debele opozicije pokrenuti korjenite promjene svoje stranke, s kojom ce na sljedecim izborima da nam 100% "ZABI(j)He"... Kade nam ga vec na ovim ne "ZABI(h)"...

Image
hadžialagić

#118 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

U jednom bi nam i Britanci pozavidjeli, a to je naš smisao za crni humor. :thumbup: :D Najbolji smo, najbolji!
Grover

#119 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Grover »

Image

Nije isto politika i biznis
PokerFace

#120 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by PokerFace »

A Tihic je uz rakiju vjerovatno i cvarke mezio.
janje_

#121 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by janje_ »

sarajevomojgrad wrote:drago mi je sto je konacno haris izgubi...

nekako vjerujem u njegove dobre namjere ne znam zasto ali vjerujem ali je imao okruzenje koje sumnjam da je odrazavalo njegove namjere,...

Heco..
Halilovic
Bahtic
Belkic
Mehmedic..

itd
wtf...katastrofa
jbt led, pa ovo je dream team.. ;)
hadžialagić

#122 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

PokerFace wrote:A Tihic je uz rakiju vjerovatno i cvarke mezio.
Jok, ćevape je. Maksuzija. :lol: :D
Baron_Samedi

#123 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Baron_Samedi »

Losa kadrovska politika mu je dosla glave. Krkan Bahtic, gnjecavi metilj Halilovic, lopovska vjestica Alicka, nesposobni perver Alakalaj, kompromitovani Heco... i td.

Zajebao se u racunu. Morao je napraviti REZ. Nazalost, Bakir je uzasan izbor; tipcini secijas, koji ce nastavit minderasku politiku "sve ostaje unutar familije" i naguzivat se Dodiku kako se ovom digne. Bakir je vani niko i nista. Ne zna ni engleski jezik.

Pushalgin. Narod zna. ;-)
BENT

#124 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by BENT »

Najbolje sto se moglo desiti Drzavi BOSNI I HERCEGOVNI jest propast ubleharai i njegovog kriminalnog klana.
Drago mi je da se i to konacno desilo na zadovoljstvo velike vecine istinskih patriota i gradjana ove zemlje da odleti lik koji je iz cistog narcisoljublja doveo ovu zemlju maltene u tamni vilajet jer je non stop zabijao samo AUTOGOLOVE sebi svojoj otpadnickoj stranci i svom narodu za koji se kofol zalagao.
Lansiran je na smetljiste istorije gdje objektivno i pripadaju supljatori.
DaysleepeR

#125 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by DaysleepeR »

Haris je pao iz nekoliko razloga:

- naš narod ne voli uobražene likove, makar bili Nobelovci, uvijek će simaptije dati nekom ko nastupa skromno

- grozna mu je stranka, puna debila i lopova

- ljudi razocarani u SBIH a i dalje patrioti su svoj glas dali Komšiću

- Bakir je briljirao kod Senada 2 dana pred izbore, Haris je dan pred izbore kod istog rekao da ako ne pobjedi odmorice se. Da je rekao da ce se i dalje boriti za BiH kao i dalje utjecajan politicar i za biznis, vjerovatno bi dobio vise glasova

- losa predizborna kampanja, previse samouvjeren, nepojavaljivanje u predizbornim programima, itd.
Post Reply