PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post Reply
thepatriot

#1 PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by thepatriot »

Evo sad sa brojanja glasova, šef energetske mafije i njegova ergela konačno leti sa vlasti. U Sarajevu je tek četvrti po broju glasova (da Bog da ga i Mirnes prestigo).
Eto sad zovi Pećanina i ostale plaćenike, pa i njih povedi u Tursku na duži period 8-)
hadžialagić

#2 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

Napisah samo... žao mi Dudakovića što sjedi ondje gdje mu mjesto nije. :( :roll:
NightSkyWalker

#3 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by NightSkyWalker »

Nije me briga za stranku mu, ali Haris je dobar covjek!
Duje Parangal

#4 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Duje Parangal »

hareta je zgazio zeljko komsic. svojim nacionalistickim izjavama tipa podrzavam suverenitet hrvatske i srbije bez kosova i slomicu vam prste sarmirao je dodatnih 200 000 ultranacionalistickih bosnjackih glasova (pored postojecih 100 000 pravih nostalgicara za titovim vremenom i ljudi koji asociraju sdp sa sk) i poslao harisa na politicku deponiju.

hare je morao znati da mu od komsica prijeti opasnost a ne od sda i sbb i morao je biti brzi u nacionalistickoj retorici. njegovi savjetnici su se prevarili sa epizodom oko ganica i samita u istambulu. umjesto toga, bolje bi im bilo da su se fokusirali na diskreditaciju komsica kako bi sacuvali nacionalisticke glasove za sebe. racunali su na to da imaju dovoljan broj glasaca da izaberu i komsica i silajdzica u predsjednistvo i preracunali su se.
NightSkyWalker

#5 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by NightSkyWalker »

Zao mi je Silajdzica i Dudakovica.
almirony

#6 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by almirony »

NightSkyWalker wrote:Zao mi je Silajdzica i Dudakovica.
Dudak je trebao valjda znati staru poslovicu "ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju", j..i ga jarane, kupili te za suhe smokve
7cokanja

#7 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by 7cokanja »

thepatriot wrote:Evo sad sa brojanja glasova, šef energetske mafije i njegova ergela konačno leti sa vlasti. U Sarajevu je tek četvrti po broju glasova (da Bog da ga i Mirnes prestigo).
Eto sad zovi Pećanina i ostale plaćenike, pa i njih povedi u Tursku na duži period 8-)
..ja hos se usreciti sa malim celavcem i njegovim satelitom bakiricom..
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#8 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by PipiDugaDevetka »

NightSkyWalker wrote:Nije me briga za stranku mu, ali Haris je dobar covjek!
Dobar, svijetle ideje imao,...Ali se okružio beskrupuloznim ljudima i ženetinama kao što je ova:
Image
Ona je bila jedan mali šaraf u odluci moga brata, borca sa linije Hotonj, da ode...
VjecitiStudent

#9 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by VjecitiStudent »

Propast kleptokrata iz SBiH i njihovog ublehaskog lidera je najpozitivnija tekovina ovih izbora.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Duje Parangal wrote:hareta je zgazio zeljko komsic. svojim nacionalistickim izjavama tipa podrzavam suverenitet hrvatske i srbije bez kosova i slomicu vam prste sarmirao je dodatnih 200 000 ultranacionalistickih bosnjackih glasova (pored postojecih 100 000 pravih nostalgicara za titovim vremenom i ljudi koji asociraju sdp sa sk) i poslao harisa na politicku deponiju.

hare je morao znati da mu od komsica prijeti opasnost a ne od sda i sbb i morao je biti brzi u nacionalistickoj retorici. njegovi savjetnici su se prevarili sa epizodom oko ganica i samita u istambulu. umjesto toga, bolje bi im bilo da su se fokusirali na diskreditaciju komsica kako bi sacuvali nacionalisticke glasove za sebe. racunali su na to da imaju dovoljan broj glasaca da izaberu i komsica i silajdzica u predsjednistvo i preracunali su se.
Hoćeš da kažeš da je Komšić bošnjački nacionalista!?
:-) :-) :? :-)
Ja sam Bošnjo, eto nacionalista bošnjački, ako ti je draže.
Glasao sam za Komšu, za čovjeka, za normalnu BiH sa jednim predsjednikom,...SDP predsjednikom!
Time sam poručio onima koji su smislili Dejtonski ustav,...da odsexaju od Bosne!
hadžialagić

#11 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

Vatrić, nosilac liste za federalni nivo je svojevremeno prodavao srećke za Bingo po Ilidži. Eto ovaj put su zijanili na kocki. :-) :D
PipiDugaDevetka

#12 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

hadžialagić wrote:Vatrić, nosilac liste za federalni nivo je svojevremeno prodavao srećke za Bingo po Ilidži. Eto ovaj put su zijanili na kocki. :-) :D
Je li taj Bingo bio u VW servisu?
VW servis je napravljen radnim akcijama omladine i gradjana. Zvao se ''Dom tehnike''- Tehnika narodu!
Duje Parangal

#13 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Duje Parangal »

PipiDugaDevetka wrote:
Duje Parangal wrote:hareta je zgazio zeljko komsic. svojim nacionalistickim izjavama tipa podrzavam suverenitet hrvatske i srbije bez kosova i slomicu vam prste sarmirao je dodatnih 200 000 ultranacionalistickih bosnjackih glasova (pored postojecih 100 000 pravih nostalgicara za titovim vremenom i ljudi koji asociraju sdp sa sk) i poslao harisa na politicku deponiju.

Glasao sam za Komšu, za čovjeka, za normalnu BiH sa jednim predsjednikom,...SDP predsjednikom!
Time sam poručio onima koji su smislili Dejtonski ustav,...da odsexaju od Bosne!

pa i hare je za normalnu bih. gradjanska drzava. jedan covjek, jedan glas, jedan predsjednik. a svojevremeno je i slobo bio za gradjansku drzavu. jedan covjek, jedan glas, jedan predsjednik. sta ces. demokratija. vecina vlada.
7cokanja

#14 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by 7cokanja »

hadžialagić wrote:Vatrić, nosilac liste za federalni nivo je svojevremeno prodavao srećke za Bingo po Ilidži. Eto ovaj put su zijanili na kocki. :-) :D

..pa bakirica ne zna ni dvije smislene recenice sastaviti..vidje li ga veceras na press konferenciji, zapinje ko mucavac..a jos kad mu neki placeni arapski novinar postavi pitanje na engliskom..hahahah..a, zapinje i novinar gore neg bakirica..hahah..ja kako se je upitao "boze mili stal' relkoh"..hahaha..a pogotovo je odron kad malom celavcu, cetnickom jataku, rece "hajde sefe""..hahahaha....Dodo, Gospodine, svaka cast..(sva velika slova su sa punim respektom!!)..Bravo Dodo, drzavnice, kad si se izborio za ovakve protivnike!!.. Dodo :thumbup: ..
hadžialagić

#15 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by hadžialagić »

Ako ostane tako kako je sada za člana iz reda Bošnjaka, sačekaćemo malo dok babinom sinu dođe iz du*eta u glavu (dok ga nasavjetuju) šta to znači u njegovom slučaju u stranci - pošto je sav nesiguran u sebe i sporokontajući. Tek će onda postati zanimljivo. Sumnjam da će ikoga zvati šefe. :evil: :-)
PipiDugaDevetka

#16 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Duje Parangal wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

pa i hare je za normalnu bih. gradjanska drzava. jedan covjek, jedan glas, jedan predsjednik. a svojevremeno je i slobo bio za gradjansku drzavu. jedan covjek, jedan glas, jedan predsjednik. sta ces. demokratija. vecina vlada.
Pa, bi li ti znao bolje urediti demokratiju i demokratske izbore...da te kandidujemo za odlazak u Oslo u fraku?
Duje Parangal

#17 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Duje Parangal »

mislis u stokholm... a sto ono nemogosmo imati krnju jugoslaviju: bih, srbija i crna gora uredjenu gradjanski jedan covjek jedan glas? kome se to nije svidjalo, de podsjeti me malo.
PipiDugaDevetka

#18 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Duje Parangal wrote:mislis u stokholm... a sto ono nemogosmo imati krnju jugoslaviju: bih, srbija i crna gora uredjenu gradjanski jedan covjek jedan glas? kome se to nije svidjalo, de podsjeti me malo.
Pa, što je srušiste,...msilim SFRJ - CIJELU ZAŠTO JE SRUŠISTE?!
Nećeš valjda i ti ustvrditi da je jadna BiH, sa još jadnijim starcem na čelu, A.I., srušila SFRJ?!

Krnja Jugoslavija= Srboslavija!

*Jeste, mislio sam na gl. grad Švedske, Stokholm. Ne znam ni ja sam šta mi bi da napišem Oslo.
Duje Parangal

#19 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by Duje Parangal »

Krnja Jugoslavija= Srboslavija!

gradjanska bosna = bosnjakistan.

drago mi je da se razumijemo.
PipiDugaDevetka

#20 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Duje Parangal wrote:Krnja Jugoslavija= Srboslavija!

gradjanska bosna = bosnjakistan.

drago mi je da se razumijemo.
Zovi je kako god hoćeš, ali ja sam za Bosnu i Hercegovinu kakvu je vidi i Željko Komšić, ravnopravnost svih na svakom dijelu njene teritorije (Eto neka ostanu entiteti, samo neka promijene imena u skladu sa ZAVNOBIH-om).
sa obzirom na...

#21 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by sa obzirom na... »

S obzirom da su naucili biti na vlasti, pretpostavljam da ce se prikloniti SDP-u za formiranje vecine, nemojte olako otpisati S zagraBIH !
spreca

#22 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by spreca »

Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.
almirony

#23 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by almirony »

spreca wrote:Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.
a ovako nam je bilo dobro u PM !? :shock:
spreca

#24 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by spreca »

almirony wrote:
spreca wrote:Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.
a ovako nam je bilo dobro u PM !? :shock:

Niko nije rekao da je bilo dobro,sad ce ti biti mnoooogo gore,trazili ste i sad se hahdrite
sarajevomojgrad

#25 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Post by sarajevomojgrad »

drago mi je sto je konacno haris izgubi...

nekako vjerujem u njegove dobre namjere ne znam zasto ali vjerujem ali je imao okruzenje koje sumnjam da je odrazavalo njegove namjere,...

Heco..
Halilovic
Bahtic
Belkic
Mehmedic..

itd
wtf...katastrofa
Post Reply