Propagandne lazi Milorada Dodika za americki NewsMax.com

Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote:
sasapfc_zenica wrote:http://www.youtube.com/watch?v=jZQSnXGMzYY
pogledaj te da li je ovo vasa vojska moja nije
ovu temu nebi komentarisao mediji su cudo
Sasa, poprilicno sam siguran da ovi nisu bili tvoji :D

Ja cu reci mashaAllah momcina :D
Esselamu_Alejkum, efendija!! :D Djes'to se zabavijo?? Da nisi , ned'o Bog, bio hasta?? Ne vidjoh te zadugo!! :-D

,

We alejkumus Selam opozicijo :D

Malo bio na moru, imo nekih hatmi narucenih :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Danko_Bananko wrote:
seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote: Sasa, poprilicno sam siguran da ovi nisu bili tvoji :D

Ja cu reci mashaAllah momcina :D
Esselamu_Alejkum, efendija!! :D Djes'to se zabavijo?? Da nisi , ned'o Bog, bio hasta?? Ne vidjoh te zadugo!! :-D

,

:kiss: , neka malo efendija!! nek i vasa "pocrni"!! :lol: :lol: pare su da se trose, jel'te!!

,
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote:
seiko22 wrote: Esselamu_Alejkum, efendija!! :D Djes'to se zabavijo?? Da nisi , ned'o Bog, bio hasta?? Ne vidjoh te zadugo!! :-D

,

:kiss: , neka malo efendija!! nek i vasa "pocrni"!! :lol: :lol: pare su da se trose, jel'te!!

,
Sta ces...kad nam ovi sudovi kjafirski vakufe uzimaju.... :x
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Danko_Bananko wrote:
seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote:

,
Sta ces...kad nam ovi sudovi kjafirski vakufe uzimaju.... :x
jes, jes, bezbeli, efendija!! Il je ipak, kad tako "Cera" dogovori?? Ha?? Pravi Ferhadiju u Banjoj Luki, od para Bosnjackijeh, i od milostinje sto mu "dodo" ko "demokrata" obeca i pokuci, a umjesto da je, sto je po slovu zakona i pravde, tuzio istog "doda" i njegovu cetnicku falangu, pred sudom, pa trazio odstetu i za dzamiju i za Bosnjake pobijene u toj istoj Banja Luki!! Ali ne, moj efendija!! Cera "deal" pravi, i mjeri onu svoju "glavurdu" - spram cetnickog amblema i orlusine!! A valjda tako i treba - da imamo za uokvirit!! Jelde , moj efendija!!

,
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

U oci mi diraj, al u vrhovnog efendiju ne ;)
seiko22

Post by seiko22 »

Danko_Bananko wrote:U oci mi diraj, al u vrhovnog efendiju ne ;)
Esselamu-Alejkum, efendija moj dragi!! Vidim , dobro si mi, sucur Allahu Dz.S., neg, bolan, nije li "idolopoklonstvo" i Islamom casnijem zabranjeno?? :D
p.s. ama znam, sad ces ti napisati, nije to isto - idol je kip,kumir, statua, model,ikona, itd, itd, itd......................... jelde?? :D

,
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote:U oci mi diraj, al u vrhovnog efendiju ne ;)
Esselamu-Alejkum, efendija moj dragi!! Vidim , dobro si mi, sucur Allahu Dz.S., neg, bolan, nije li "idolopoklonstvo" i Islamom casnijem zabranjeno?? :D
p.s. ama znam, sad ces ti napisati, nije to isto - idol je kip,kumir, statua, model,ikona, itd, itd, itd......................... jelde?? :D

,
We alejkumus Selam oporba, morao bi ti malo prelistat citabe u vez ovog idolopoklonstva, cak iako jako dobro znam da je to siri pojam od kipica i statuica :-D
Almir Arnaut-Belli

Post by Almir Arnaut-Belli »

ko god vise spomene dodika magarac
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Almir Arnaut-Belli wrote:ko god vise spomene dodika magarac
Ako spomenemo koga ?
bekrija_swe

Post by bekrija_swe »

Stra o ovome kaze zakon o kleveti ili pravila ponasanja u sluzbi?!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

bekrija_swe wrote:Stra o ovome kaze zakon o kleveti ili pravila ponasanja u sluzbi?!
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/za ... /13hrv.htm

mislim da je ovo jos uvijek pod entitetskom ingerencijom....
tj da je ovaj zakon iz 2003. jos uvijek na snazi...
seldzuk

Post by seldzuk »

Nije ovo ništa šta se sve valja o nama po dunjaluku. Steven Schwartz je rako da Srbi i dalje šire propagandu među Jevrejima u svijetu da su Bošnjaci bili ubice Jevreja u 2.svjetskom ratu.
Guento

Post by Guento »

Bump!
komsije seciraju bijelu alkaidu na medjunarodnim konferencijama u begešu.

PRESS ONLINE
Simeunović: Balkan može postati baza za terorizam u EU

Profesor Fakulteta političkih nauka (FPN) Dragan Simeunović upozorio je danas da bi Balkan uskoro mogao da postane baza za islamske teroriste koji planiraju napade po zapadnoj Evropi

Na skupu Centra za antiterorizam i svetski mir pod nazivom "Zapadni Balkan - kapija za terorizam i organizovani kriminal", Simeunović je kazao da veliki broj evropskih Muslimana živi upravo na Balkanu, regionu koji tradicionalno ima problema sa etničkim tenzijama.

Govoreći o pojavi vahabizma, Simeunović je ukazao da se radi o zvaničnoj religiji Saudijske Arabije koja nije opasna ali da problem nastaje zbog toga što promoteri tog učenja često podržavaju oružane aktivnosti svojih sledbenika u drugim državama.

Ocenio je da stanovništvo Balkana nije u tolikoj opasnosti od terorizma jer ekstremisti žele da taj region koriste kao bazu za napade po zapadnoj Evropi, ali da je izuzetno važno da se, iako relativno malobrojni, ovdašnji ekstremisti shvate veoma ozbiljno.

Profesor FPN-a je upozorio da su kampovi za obuku terorista postojali u BiH, na Kosovu i severu Albanije i da su neki od njih još aktivni.

"Međutim, problem je u definiciji terorizma. Jer, kada iz tih kampova ekstremisti odu da se bore u Čečeniji, onda ih definišu kao borce za slobodu, dok ih nazivaju teroristima ako odu u Irak ili Avganistan, iako se češto se radi o istim ljudima", kazao je Simeunović.

On je rekao da u UN postoji 16 različitih konvencija o terorizmu ali da zajednička definicija još nije usaglašena, upravo zbog različitih gledišta o političkoj pozadini ekstremizma.

Simeunović je ocenio da je terorizam odavno postao globalni problem koji, za razliku od 20. veka, sve češće umesto političkog i etničkog ima religijski karakter.

Dodao je da Srbija može značajno da pomogne međunarodnoj zajednici u borbi protiv terorizma jer ima vojsku i policiju sa značajnim iskustvom u takvim aktivnostima.
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=13775
RTS
KONFERENCIJA 'ZAPADNI BALKAN - KAPIJA ZA TERORIZAM I ORGANIZOVANI KRIMINAL'
DRUŠTVO - AKTUELNO - Utorak, Jun 19, 2007 18:27
Globalizacija i težnja većine zemalja za slobodnim protokom ljudi, kapitala, informacija iskorišćeni su za formiranje terorističkih mreža, svuda u svetu.

Balkan i jugoistok Evrope doživeli su istu sudbinu, rečeno je u Beogradu na Prvoj međunarodnoj konferenciji o antiterorizmu, pod nazivom, 'Zapadni Balkan, kapija za terorizam i organizovani kriminal'.

Direktor Centra za antiterorizam i svetski mir Vojislav Milošević rekao je da je zbog 'preplitanja akcija i interesa terorističkih grupa i organizovanog kriminala', sve teže razlikovati njihove aktivnosti jer je u toku stvaranje 'organizovanog terorističkog kriminala'.

Milošević je u centru 'Sava' istakao da je Balkan zona uticaja terorističkih pretnji i da je jedan od ciljeva upozoravanje da se treba suprotstaviti takvoj opasnosti.

Prema njegovim rečima, specijalizovane agencije Ujedinjenih nacija procenile su da su 'dirigovani fondovi Al kaide' na Balkanu, pod imenima raznih humanitarnih organizacija sredinom 90-ih iznosili oko 700 miliona dolara, a kasnije i više.

'Zapadne zemlje zatvaraju oči pred kosovsko-albanskim nacionalizmom i terorom, ali, ako želite da pobedite terorizam u svetu, morate ga pobediti svuda', kazao je Milošević.

On je dodao da se terorizam 'regeneriše i obnavlja snagu svakom svojom pobedom bilo gde u svetu', čime regrutuje nove teroriste i 'napaja ih sa novih izvora'.

Milošević je kao najopasnije i najekstremnije lidere terorističkih napada i etničkog čišćenja nealbanskog stanovništva na Kosovu naveo Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija i Agima Čekua.

Profesor Fakulteta političkih nauka Dragan Simeunović kazao je u raspravi da Balkan nije 'glavna zona' terorizma, ali je prisutno dovoljno ekstremizma koji može prerasti u terorizam pa je potrebna opreznost'.

Profesor FPN-a je upozorio da su kampovi za obuku terorista postojali u BiH, na Kosovu i severu Albanije i da su neki od njih još aktivni.

'Međutim, problem je u definiciji terorizma. Jer, kada iz tih kampova ekstremisti odu da se bore u Čečeniji, onda ih definišu kao borce za slobodu, dok ih nazivaju teroristima ako odu u Irak ili Avganistan, iako se češto se radi o istim ljudima', kazao je Simeunović.

On je rekao da u UN postoji 16 različitih konvencija o terorizmu ali da zajednička definicija još nije usaglašena, upravo zbog različitih gledišta o političkoj pozadini ekstremizma.

Simeunović je ocenio da je terorizam odavno postao globalni problem koji, za razliku od 20. veka, sve češće umesto političkog i etničkog ima religijski karakter.

Dodao je da Srbija može značajno da pomogne međunarodnoj zajednici u borbi protiv terorizma jer ima vojsku i policiju sa značajnim iskustvom u takvim aktivnostima.
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?bel ... ews=190073
marijindvorac

Post by marijindvorac »

RTS
KONFERENCIJA 'ZAPADNI BALKAN - KAPIJA ZA TERORIZAM I ORGANIZOVANI KRIMINAL'
Nesto me prodje jeza niz ledja.
Post Reply