Procitajte:
Bosnia - Motherland Of "Palestinians"
http://www.manfredlehmann.com/news/news_detail.cgi/43/0
Eto ti belaja, sad smo mi krivi i za Izreaelsko-Palestinski sukob...
Bas tako. Odmah mi na pamet pade onaj zlocinac Kissinger koji se imao obicaj generalizirati i lupati kao i ovaj ali je nazalost imao i ogromnu moc u svojim rukama...zzzzz wrote:Ovo ti se zove koga ti hljebom on tebe kamenom. Najzalosnije je sto ovakvi retardosi imaju uticaja na svjetsku politiku
Njihov uticaj (pojedinacno) nije veliki. Veci recimo uticaj ima sa-x.com. Problem je sto ovih saljivdzija ima puno. Njihov opet problem je sto im se "sale" ne poklapaju.nobody wrote:Bas tako. Odmah mi na pamet pade onaj zlocinac Kissinger koji se imao obicaj generalizirati i lupati kao i ovaj ali je nazalost imao i ogromnu moc u svojim rukama...zzzzz wrote:Ovo ti se zove koga ti hljebom on tebe kamenom. Najzalosnije je sto ovakvi retardosi imaju uticaja na svjetsku politiku
Ovaj Lehmann je umro ali njegove gluposti su zauvijek ostale na papiru i na internetu.
hehe neznam ko se nalazi iza nickova na sa-x ali cisto sumnjam da imaju vise uticaja nego sto je svojevremeno imao (a ima i sada) Henry Kissinger. I ovaj lik sto je napisao clanak ima dosta impresivnu biografiju. Ima na tom linku, pogledaj. Isao je svugdje po siromasnim drzavama i "pametovao"...artzy wrote:Njihov uticaj (pojedinacno) nije veliki. Veci recimo uticaj ima sa-x.com. Problem je sto ovih saljivdzija ima puno. Njihov opet problem je sto im se "sale" ne poklapaju.nobody wrote:Bas tako. Odmah mi na pamet pade onaj zlocinac Kissinger koji se imao obicaj generalizirati i lupati kao i ovaj ali je nazalost imao i ogromnu moc u svojim rukama...zzzzz wrote:Ovo ti se zove koga ti hljebom on tebe kamenom. Najzalosnije je sto ovakvi retardosi imaju uticaja na svjetsku politiku
Ovaj Lehmann je umro ali njegove gluposti su zauvijek ostale na papiru i na internetu.
To je dio nacionalisticke tudjmanovske politike koja tvrdi da Hrvati u BiH zive 1000 godina. U sustini ovo treba zanemarivati...Šandor wrote:...Ravno tvrdnji da 60% Hrvata iz Hrvatske vodi porijeklo iz BiH (ubijte me ako ih ima više od 20% koji imaju nekog pretka iz BiH).
...