gdje ste vi uzeli vase vjencanice?
pooozdrav
Moderator: anex
Nikad cula.skorpija83 wrote:Uskoro se udajempa me interesuje dA li u Sarajevu ima salona za vjencanice gdje se moze naci marka PRONOVIAS
Cula sam da ima u Mostaru i tu svakako planiram otici ali ne mogu da vjerujem da u Sa nema poznatih marki kao IMPRESSION, PRONOVIAS, ST. PATRICK???
pooozdrav![]()
![]()
![]()
Pa cuj sta cu?tempora wrote:Nikad cula.skorpija83 wrote:Uskoro se udajempa me interesuje dA li u Sarajevu ima salona za vjencanice gdje se moze naci marka PRONOVIAS
Cula sam da ima u Mostaru i tu svakako planiram otici ali ne mogu da vjerujem da u Sa nema poznatih marki kao IMPRESSION, PRONOVIAS, ST. PATRICK???
pooozdrav![]()
![]()
![]()
Meni marka nista ne govori,ja sam po tom pitanju apsolutno nepismena.
Izvini, ne mogu da odolim, da te pitam a sta ces ako u ove tri marke ne nadjes zadovoljavajuci model ili ce marka biti presudna?
A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...
cccccc sram te biloMinnela wrote:vala i ja to prvi put cujemtempora wrote:Nikad cula.skorpija83 wrote:Uskoro se udajempa me interesuje dA li u Sarajevu ima salona za vjencanice gdje se moze naci marka PRONOVIAS
pooozdrav![]()
![]()
![]()
Meni marka nista ne govori,ja sam po tom pitanju apsolutno nepismena.
Izvini, ne mogu da odolim, da te pitam a sta ces ako u ove tri marke ne nadjes zadovoljavajuci model ili ce marka biti presudna?
..jesam nemoderna
![]()
![]()
e cek sad da ih nadjem sad kad vas zatrpam...Isabell wrote:Cool tema,
kakvu vjencanicu trazis?
hajde koju slikicu
skorpija83 wrote:e cek sad da ih nadjem sad kad vas zatrpam...Isabell wrote:Cool tema,
kakvu vjencanicu trazis?
hajde koju slikicumalo sam postala opsjednuta

Jeste vala, pravi papanlukskorpija83 wrote:A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...![]()
![]()
otidji na stranicu http://www.pronovias.com fakat su predivne...a mogu se naci u Mostaru u nekom salonu koji se zove LA PERLA
napokon me neko razumje...ja cu ih nabaviti heheh pa makar...necu da budem isto kolac na vjencanju hehe daaaj linkove pozuri hehehcica maca wrote:Jeste vala, pravi papanlukskorpija83 wrote:A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...![]()
![]()
otidji na stranicu http://www.pronovias.com fakat su predivne...a mogu se naci u Mostaru u nekom salonu koji se zove LA PERLA![]()
Imam i ja nekih linkov-a pa posaljem kad pronadjem![]()
Al mi jos teze padne kad vidim ove lijepe vjencanice na slikama, a za nas su nedostizne
napokon me neko razumje...ja cu ih nabaviti heheh pa makar...necu da budem isto kolac na vjencanju hehe daaaj linkove pozuri hehehcica maca wrote:Jeste vala, pravi papanlukskorpija83 wrote:A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...![]()
![]()
otidji na stranicu http://www.pronovias.com fakat su predivne...a mogu se naci u Mostaru u nekom salonu koji se zove LA PERLA![]()
Al mi jos teze padne kad vidim ove lijepe vjencanice na slikama, a za nas su nedostizne
50 puta ista poruka aaaaaacica maca wrote:Jeste vala, pravi papanlukskorpija83 wrote:A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...![]()
![]()
cica maca wrote:Jeste vala, pravi papanlukskorpija83 wrote:A znam zato i kazem sve je teski dzidzanluk perlice, sljokice, masnice, volani aaaaaaagh...isto tortacica maca wrote:Nisam ni znala da postoje brandovi za vjencanice, a i ja cu se uskoro aBd-a udavat, a znam da je u Sarajevu kriticna situacija, sto se vjencanica tice. Jedino sam u Bezistanu vidjela lijepe vjencanice, al zato u Banjaluci i Mostaru, da ti oci stanu...![]()
![]()
jao cipele o njima nisam razmisljala....a kazu da je to najveci problemcica maca wrote:Evo jedne stranice, suuuper je, cak i cipele imaju...
http://www.therosedress.com/dresses/dresses.html
PRONOVIAS JE PRONOVIASsemmy wrote:ev' i od mene par haljinica od pronovias...pa si izaberite![]()
Isla bih ja u ZG al neznam kako tamo ide taj fazon sa iznajmljivanjem vjencanica...jer sam svakako kontala iznajmiti...inace cu otplacivati vjencanicu narednih 100 godina hehehIsabell wrote:Ako si bas ono pravo zagrijana da nadjes nesto tako kvalitetno. Put pod noge i u ZG
Ma ima jedna extra stranica americka o vjencanjima. Sve na jednom mjestu al ne mogu je naci u ovom trenu.
Cim je pronadjem saljem link