Na Grbavici je upravo pronadjen pekinezer. smedje boje, malo kudraviji. ako znate da ga neko trazi zovite na 061-597-481
sigurno je izgubljen
pronadjen pekinezer
Moderator: anex
- *miara*
#2 Re: pronadjen pekinezer
ja bi nazvala radio i dala oglas da kruzi. valjda je besplatno.
-
amelino
#3 Re: pronadjen pekinezer
Pas je kod mene. Mjesanac je pekinerzera i njemackog spica. Pronadjen je na potezu ZOO centar - ELPI na Grbavici.
Treci kapak mu je izasao i trebao bi pod hitno na operaciju jer mu jako iritira oci. Muzijak je u tjeranju i star je oko 3 godine. Sinoc sam ga okupala, jako je bio prljav. Najvjerovatnije luta dobrih 10dana.
Poslusan je , zna se ponasati na povodcu, definitivno je bio neciji, e sad je li napusten ili je pobjegao u tjeranju ne znam...
Dobili smo super cijenu za operaciju - 60KM za oba treca kapka, treba mu izvaditi i 2 zuba - crna su i skro pokvarena jer bi moglo doci do vece infekcije...Sinoc nas je veterinar primio u 23:30h. Hvala mu do neba.
Hitno JE potrebna pomoc da malca sredimo da ga mozemo udomiti, jer ovako se jako pati...okice mu suze i smeta mu jako tako da jedva gleda.
Kod mene je do sutra navecer jer u petak putujem.
Hvala svima - kontakt broj 061 597 481 - Amela.

Treci kapak mu je izasao i trebao bi pod hitno na operaciju jer mu jako iritira oci. Muzijak je u tjeranju i star je oko 3 godine. Sinoc sam ga okupala, jako je bio prljav. Najvjerovatnije luta dobrih 10dana.
Poslusan je , zna se ponasati na povodcu, definitivno je bio neciji, e sad je li napusten ili je pobjegao u tjeranju ne znam...
Dobili smo super cijenu za operaciju - 60KM za oba treca kapka, treba mu izvaditi i 2 zuba - crna su i skro pokvarena jer bi moglo doci do vece infekcije...Sinoc nas je veterinar primio u 23:30h. Hvala mu do neba.
Hitno JE potrebna pomoc da malca sredimo da ga mozemo udomiti, jer ovako se jako pati...okice mu suze i smeta mu jako tako da jedva gleda.
Kod mene je do sutra navecer jer u petak putujem.
Hvala svima - kontakt broj 061 597 481 - Amela.

- *miara*
#4 Re: pronadjen pekinezer
stavi u novine. ljudi vole takve male pse.
-
csejla
#5 Re: pronadjen pekinezer
Pekinezer je zaista prelije, poslusa i maza... ma prava lutkica. Svako ko bi ga udomio siurno se nece pokajati. Molim sve koji mogu pomoci oko udomljenja ovog ljepotana ili placanja troskova ljecenja da se jave. HVALA!
-
amelino
#6 Re: pronadjen pekinezer
Operacija je sutra.
Nismo skupili sredstva za istu, stoga jos jednom apelujem za pomoc.
Hvala svima koji su donirali za operaciju koja je stvarno hitna , jer cuko jedva gleda koliko ga smeta treci kapak

Nismo skupili sredstva za istu, stoga jos jednom apelujem za pomoc.
Hvala svima koji su donirali za operaciju koja je stvarno hitna , jer cuko jedva gleda koliko ga smeta treci kapak
-
amelino
#7 Re: pronadjen pekinezer
Simba je operisan - treci kapak i kastriran je jer je bio u jakom tjeranju.
-
amelino
#8 Re: pronadjen pekinezer
Simba - novo ime mu je Mik je presretno udomljen kod Semke - studentica na veterini prije tacno 10 dana
Nisam stigla prije javiti. Tema moze pod kljuc 
Hvala svima za pomoc.
Hvala svima za pomoc.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim