Pronadjen pas na Ciglanama

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
animal_love

#1 Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

Pronadjen pas na Ciglanama, njemacki ovcar ili vucijak nisam sigurna star 5-6 mjeseci. Mozda je nekome pobjegao. Ako ima neko da ga udomi privremeno li za stalno neka javi
Vrlo je umiljat, miran, maza prava
Last edited by animal_love on 21/04/2009 10:22, edited 1 time in total.
opet ja

#2 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by opet ja »

Zar postoji razlika između vucijaka i njemackog ovcara :? zar to nije isto.. :?
terra_incognita

#3 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by terra_incognita »

I ja mislim da ima razlike.
animal_love

#4 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

Ima razlike ali to je sada nebitno :)) Bitno je da mu nadjemo vlasnika ili da ga neko uzme. Stvarno je presladak, umiljat pravo.....
csejla

#5 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by csejla »

Evo slikica ljepotana. Ima li neko fa bi ga udomio :(

Image

Image

Image
animal_love

#6 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

Mislim da ce biti udomljen veceras. Nasla sam momka nekog na http://www.market.ba koji trazi psa, ja sam mu poslala slike ovog i svidja mu se. Javit cu sta je bilo
mycy

#7 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by mycy »

Ok... Presladak je. I da ima razlike a to je da je Njemacki ovcar cistokrvna pasmina a vucijak je mjesanac Njemackog ovcara sa necim.
animal_love

#8 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

Ljudi cukica je sretno udomljen :D
csejla

#9 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by csejla »

animal_love wrote:Ljudi cukica je sretno udomljen :D
Superrrrrrr :) Rekla sam ti samo da ga ostavi privremeneo i da ce se brzo naci neko ;) Hvala ti sto si ga spasila
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#10 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by mIRCerka »

animal_love wrote:Ljudi cukica je sretno udomljen :D
Svaka cast!!!!!!!! Sve u jednom danu, mislim da je to rekord foruma!!!! :thumbup:
alijadzigibau

#11 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by alijadzigibau »

vec ga udomise...haj fino :)
animal_love

#12 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidata :D Stvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao :-) A vani da ne pricam slusa bolje nego moj milion puta, ja razmisljala da dam svog a njega ostavim :lol: Doduse bit ce vani kod momka, ima bastu, box itd.ali za tu pasminu je i bolje da je vani
Pasiflora

#13 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by Pasiflora »

animal_love wrote:Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidata :D Stvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao :-) A vani da ne pricam slusa bolje nego moj milion puta, ja razmisljala da dam svog a njega ostavim :lol: Doduse bit ce vani kod momka, ima bastu, box itd.ali za tu pasminu je i bolje da je vani
:lol: :lol: :lol: Ja mome psu stalno prijetim da cu ga zamijeniti za inspektora Rexa :lol: :lol: :lol:
Ako neko nije u toku, to je onal "policijski" pas iz njemacke serije koja ide u 17,30 na NOVOJ TV.
Radnja nije nesto, ali je pas prekrasan :-D

Drago mi je da si tako brzo zavrsila za tog psa.Sretno i tebi, njemu i onome tko ga je uzeo :thumbup:
Sarayman

#14 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by Sarayman »

Pa gdje ga nece udomiti isti dan kad je dobar po svim kriterijima.
animal_love

#15 Re: Pronadjen pas na Ciglanama

Post by animal_love »

sitno wrote:
animal_love wrote:Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidata :D Stvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao :-) A vani da ne pricam slusa bolje nego moj milion puta, ja razmisljala da dam svog a njega ostavim :lol: Doduse bit ce vani kod momka, ima bastu, box itd.ali za tu pasminu je i bolje da je vani
:lol: :lol: :lol: Ja mome psu stalno prijetim da cu ga zamijeniti za inspektora Rexa :lol: :lol: :lol:
Ako neko nije u toku, to je onal "policijski" pas iz njemacke serije koja ide u 17,30 na NOVOJ TV.
Radnja nije nesto, ali je pas prekrasan :-D

Drago mi je da si tako brzo zavrsila za tog psa.Sretno i tebi, njemu i onome tko ga je uzeo :thumbup:
Joj i ja bih rado Rexa, ono je pametnije od pola ljudi :D
Post Reply