Pronadjen pas na Ciglanama
Moderator: anex
-
animal_love
#1 Pronadjen pas na Ciglanama
Pronadjen pas na Ciglanama, njemacki ovcar ili vucijak nisam sigurna star 5-6 mjeseci. Mozda je nekome pobjegao. Ako ima neko da ga udomi privremeno li za stalno neka javi
Vrlo je umiljat, miran, maza prava
Vrlo je umiljat, miran, maza prava
Last edited by animal_love on 21/04/2009 10:22, edited 1 time in total.
-
opet ja
#2 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Zar postoji razlika između vucijaka i njemackog ovcara
zar to nije isto.. 
- terra_incognita
#3 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
I ja mislim da ima razlike.
-
animal_love
#4 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Ima razlike ali to je sada nebitno
) Bitno je da mu nadjemo vlasnika ili da ga neko uzme. Stvarno je presladak, umiljat pravo.....
-
csejla
#5 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Evo slikica ljepotana. Ima li neko fa bi ga udomio 

-
animal_love
#6 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Mislim da ce biti udomljen veceras. Nasla sam momka nekog na http://www.market.ba koji trazi psa, ja sam mu poslala slike ovog i svidja mu se. Javit cu sta je bilo
-
mycy
#7 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Ok... Presladak je. I da ima razlike a to je da je Njemacki ovcar cistokrvna pasmina a vucijak je mjesanac Njemackog ovcara sa necim.
-
animal_love
#8 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Ljudi cukica je sretno udomljen 
-
csejla
#9 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Superrrrrrranimal_love wrote:Ljudi cukica je sretno udomljen
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Svaka cast!!!!!!!! Sve u jednom danu, mislim da je to rekord foruma!!!!animal_love wrote:Ljudi cukica je sretno udomljen
-
alijadzigibau
#11 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
vec ga udomise...haj fino 
-
animal_love
#12 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidata
Stvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao
A vani da ne pricam slusa bolje nego moj milion puta, ja razmisljala da dam svog a njega ostavim
Doduse bit ce vani kod momka, ima bastu, box itd.ali za tu pasminu je i bolje da je vani
- Pasiflora
#13 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
animal_love wrote:Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidataStvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao
A vani da ne pricam slusa bolje nego moj milion puta, ja razmisljala da dam svog a njega ostavim
Doduse bit ce vani kod momka, ima bastu, box itd.ali za tu pasminu je i bolje da je vani
Ako neko nije u toku, to je onal "policijski" pas iz njemacke serije koja ide u 17,30 na NOVOJ TV.
Radnja nije nesto, ali je pas prekrasan
Drago mi je da si tako brzo zavrsila za tog psa.Sretno i tebi, njemu i onome tko ga je uzeo
- Sarayman
#14 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Pa gdje ga nece udomiti isti dan kad je dobar po svim kriterijima.
-
animal_love
#15 Re: Pronadjen pas na Ciglanama
Joj i ja bih rado Rexa, ono je pametnije od pola ljudisitno wrote:animal_love wrote:Ma on je dusa mala znala sam odmah da ce se brzo udomiti, cak je bilo vise kandidataStvarno je predivan, ja socijaliziraniju zivotnju nisam vidjela nikad, jos uvijek kontam da je nekome pobjegao... U kuci se ponasa kao covjek, kad sam mu stavila povodac da idemo u park bas se obradovao
![]()
![]()
Ja mome psu stalno prijetim da cu ga zamijeniti za inspektora Rexa
![]()
![]()
![]()
Ako neko nije u toku, to je onal "policijski" pas iz njemacke serije koja ide u 17,30 na NOVOJ TV.
Radnja nije nesto, ali je pas prekrasan![]()
Drago mi je da si tako brzo zavrsila za tog psa.Sretno i tebi, njemu i onome tko ga je uzeo