Pronađeno tijelo Smaila Tarića
- sebilj
#1 Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Pripadnici MUP-a Srbije danas su oko 15 sati u beogradskom Karađorđevom parku pronašli tijelo Smaila Tarića (27) iz Malog Zvornika čija je glava pronađena prije dva dana u Bulevaru Kralja Aleksandra, rekao je Tanjugu načelnik Kriminalističkog odjeljenja Darko Senić.
Foto: BlicOn je rekao da su sa tijelom pronađene i dvije mačete kojima je, kako je rekao, najvjerovatnije izvršen ovaj gnusni zločin.
Senić je objasnio da je tijelo pronađeno u donjem dijelu Karađorđevog parka, prema auto-putu ka Nišu u nivou servisa "Porše".
Akcija je izvedena u u koordinaciji sa Specijalnim tužilaštvom i nakon "obrade" četvorice uhapšenih pod sumnjom da imaju veze sa ovim zločinom, rekao je Senić.
Glava Tarića pronađena je prije dva dana u crnoj kesi u beogradskom bulevaru Kralja Aleksandra, nedaleko od broja 318, poslije anonimne dojave jednog građanina beogradskim medijima.
Pripadnici MUP-a Srbije danas su oko 15 sati u beogradskom Karađorđevom parku pronašli tijelo Smaila Tarića (27) iz Malog Zvornika čija je glava pronađena prije dva dana u Bulevaru Kralja Aleksandra, rekao je Tanjugu načelnik Kriminalističkog odjeljenja Darko Senić.
Foto: BlicOn je rekao da su sa tijelom pronađene i dvije mačete kojima je, kako je rekao, najvjerovatnije izvršen ovaj gnusni zločin.
Senić je objasnio da je tijelo pronađeno u donjem dijelu Karađorđevog parka, prema auto-putu ka Nišu u nivou servisa "Porše".
Akcija je izvedena u u koordinaciji sa Specijalnim tužilaštvom i nakon "obrade" četvorice uhapšenih pod sumnjom da imaju veze sa ovim zločinom, rekao je Senić.
Glava Tarića pronađena je prije dva dana u crnoj kesi u beogradskom bulevaru Kralja Aleksandra, nedaleko od broja 318, poslije anonimne dojave jednog građanina beogradskim medijima.
Last edited by sebilj on 23/08/2008 18:08, edited 1 time in total.
- Skyfox
- turban
#3 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Stravican zlocin koji pokazuje da je kriminal u Srbiji izvan svakog moguceg poimanja istoga.Nebitno je sad ciju su glavu odrubili.Jedna stvar izlazli na povrsinu.Srbi imaju najkrvavije ubice na prostoru bivse ex Yu drzave.Doticni narod mora biti zabrinut za sopstvenu sudbinu kad je iznjedrio takve zvjeri.
- jennisjoplin
#4 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
sta cemo sa odrubljivanjima glava u ovome nasem ratu nedavnom, jesu li i to srbi radili?turban wrote:Stravican zlocin koji pokazuje da je kriminal u Srbiji izvan svakog moguceg poimanja istoga.Nebitno je sad ciju su glavu odrubili.Jedna stvar izlazli na povrsinu.Srbi imaju najkrvavije ubice na prostoru bivse ex Yu drzave.Doticni narod mora biti zabrinut za sopstvenu sudbinu kad je iznjedrio takve zvjeri.
- turban
#5 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Ovo sto ja gore napisa i potpisa nije jedini slucaj.Sjetimo se sta su Srpski kriminalci uradili sa Ivanom Stambolicem,na koji svirep nacin je ubijen.Poenta je u tome da Srbi imaju najokorelije kriminalce koji se zasigurno mogu staviti u neki okvir koji pocinje sa psiho...jennisjoplin wrote:sta cemo sa odrubljivanjima glava u ovome nasem ratu nedavnom, jesu li i to srbi radili?turban wrote:Stravican zlocin koji pokazuje da je kriminal u Srbiji izvan svakog moguceg poimanja istoga.Nebitno je sad ciju su glavu odrubili.Jedna stvar izlazli na povrsinu.Srbi imaju najkrvavije ubice na prostoru bivse ex Yu drzave.Doticni narod mora biti zabrinut za sopstvenu sudbinu kad je iznjedrio takve zvjeri.
-
in33sa
#6 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Joj daj turban, pretjerujes na tone.
Takvih zlocina imas gdje god maknes, kakve to veze ima sa nacijom ili narodom u cjelini??? sta je onaj ubica iz Tuzle sto je pobio ljude ni krive ni duzne ogledalo tuzlanskog ili BH naroda u cjelini?
Takvih zlocina imas gdje god maknes, kakve to veze ima sa nacijom ili narodom u cjelini??? sta je onaj ubica iz Tuzle sto je pobio ljude ni krive ni duzne ogledalo tuzlanskog ili BH naroda u cjelini?
- jennisjoplin
#7 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
in33sa wrote:Joj daj turban, pretjerujes na tone.
- turban
#8 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Srpski kriminalci zauzimaju 5-citaj peto mjesto u svejtu.Po okrutnosti i zlocinu tu su na drugom mjestu.
- Luke Perry
#9 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
A kad vec taj obezglavljeni nije Srbin zar ubica mora biti Srbin?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
Stoga, ne skreci pricu zivota ti na to.
- black
#11 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Plaćene ubice i same na kraju budu likvidirane kao svjedoci
....
Inače, kriminalci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske te Bosne i Hercegovine međusobno razmjenjuju plaćenike, jer je tako manja vjerovatnoća da policija otkrije ubicu.
- To je balkanska mafija i sada je pitanje ko je s kim dobar. Razmjenjuju se ljudi za određene likvidacije i poslove. Najveći poslovi u vezi su s drogom koja donosi mnogo novca, pa tako i borba za prevlast i moć ne poznaje granice. Kada jednoj grupi zasmeta neko iz protivničke, slijede likvidacije, a nerijetko potom i same ubice budu likvidirane zbog sigurnosti moćnika - rečeno nam je u policiji.
-
mIRCerka
#12 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
black wrote:Plaćene ubice i same na kraju budu likvidirane kao svjedoci
....
Inače, kriminalci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske te Bosne i Hercegovine međusobno razmjenjuju plaćenike, jer je tako manja vjerovatnoća da policija otkrije ubicu.
- To je balkanska mafija i sada je pitanje ko je s kim dobar. Razmjenjuju se ljudi za određene likvidacije i poslove. Najveći poslovi u vezi su s drogom koja donosi mnogo novca, pa tako i borba za prevlast i moć ne poznaje granice. Kada jednoj grupi zasmeta neko iz protivničke, slijede likvidacije, a nerijetko potom i same ubice budu likvidirane zbog sigurnosti moćnika - rečeno nam je u policiji.
22.08.08. u 17:48 od hladna_drina
fantom, ne komentarisi nesto o cemu nemas pojma. ja sam iz zvornika, a mali zvornik je fakticki deo zv pa se svi znamo, i znao sam smaju koji je ziveo u malom zv, i sa bosnom nema apsolutno nista, cak se izjasnjavao kao srbin islamske veroispovesti, razlog njegovog svirepog ubistva je duboka umesanost u kriminal, jer je covek bio kriminalac i nekome se zamerio.
22.08.08. u 17:50 od pionir
de ba fantom, ne kakaj odmah, mozda nisu srbi, mozda je albanac uradio nesto, ili amerikanac, ili komsija musliman... nije bitno ko je to uradio, nego da je jedan zivot odnesen radi gluposti vjerovatno, jer danas te roknu radi mobitela a ne sta drugo. Druga stvar je da se danas svi igraju Boga, oduzimaju zivote kao da su klikeri, postedi nas glupih komentara, ovo sto se desilo je uzas.
posto me interesuje tvoje strucno misljenje pogledaj na http://www.rotten.com malo slucajeva pa mi onda reci ko je to mogao uraditi.
22.08.08. u 18:20 od ortodox
Ovo nema nikakve veze sa vjeroispovjesti,fantom ocito u glavi nemas nista sem licne sto ti drzi te klempave usi, ova osoba koja je ovo uradila nije normalna vjerovatno neki psiho bolesnik jer ovako ubiti covjeka je uzasno nadam se da ce policija rjesiti ovaj zlocin i ovog monstruma kazniti
22.08.08. u 18:21 od elfwise
fantom - sa svim ovim besmislicama izjednacavas nevine zrtve sa vjerovatnim obracunom kriminalaca.
22.08.08. u 18:31 od smeker
ma nema se sta da raspravlja ko je ga ubio srbi bosanci albanci ?.. pa ko ce drugi nece ga naser oric ubit u beogradu..
zao mi samo smaje bio mi je rodjak !
samo ne kontam zasto je otiso u bg sam.. cuo sam od jednog prijatelja iz sakara da je nekoga izdao.. jel zna neko nesto hmm jebiga bg je bg.. nije to loznica il zvornik pa da se kurcis pogotovu sa ako se zoves SMAIL TARIC .. a ne miladin ; )
22.08.08. u 18:47 od dope-feel
bas mi je zao Smaila mora da se zamjerio braci srbima u Bgd-u, a i vi braco pa kako ste mogli Smailu glavu osjec kukavice jedne zar vam nije dosta bilo glava u ratu pa bi jos da sjecete..cudno rece fantom..sta ces Smajo po Beogradu jadan bolje da si osto kuci ovce cuvat
22.08.08. u 20:09 od
ja stvarno ne znam sto se vi ovoliko svadjate,zbog cega? al ti FANTOM ma jarane ti si covjek bez mozga. i gotovo! u ovakvoj situaciji ti navodis nekakve cinjenice i argumente neke gluposti..daj molim te, idi ti igraj igrica po internet a ne ortodox...tvoji komentari su totalno suvisni! ne znam samo kako si uspio doci do ove stranice mora da si preko neke igrice slucajno naletio na ovo..kako li si Boze uspio da se registrujes...kolega, ostavi se takvih komentara nego malo pametnije razmisljaj o ovakvim stvarima poput ovih sto se desava..ne samo u beogradu ne go u cijelom svijetu i pusti se lutko mila vrijedjanja
22.08.08. u 20:48 od
i jos nesto..ja sam prava muslimanka al takve komentare kao ti fantom davala nisam..nebitno jel taj covjek albanac,srbin ili amerikanac..on ako ima sirfu u glavi to ce uraditi i u bosni i u beogradu i u po rusije...zato,nemojte se vise raspravljat..
22.08.08. u 22:07 od smeker
.. ko god ga je ubio.. dobice i on svoje kad tad
22.08.08. u 22:14 od
ma ja...sve se placa sve se vraca...jarane
22.08.08. u 22:27 od smeker
hoce hoce..
kad ti nanine guzove bude djedo nabijo ponovo
22.08.08. u 22:45 od
hahahahhahahahahaha....
22.08.08. u 22:47 od petar
Haloooo ljudi !!!!
Ma kakve to veze ima da li je neko musliman ili srbin ili eskim ????
Covjeku je odsjecena glava na najmorbidniji nacin i sto je jos gore ostavljena je u centru grada !!!!!
Pothitno naci pocinioca i kazniti ga naj naj strozije moguce !!!
Licno zivim u Beogradu a i u Bosni i bez obzira ovo je samo dokaz koliko se gamadi nakotilo gdje god da si.
Pogresno je skroz ovo posmatrati iz konteksta srbin, hrvat, musliman,...
Ja sam Srbin i mogu vam reci da sam 1000 puta do sad vise stradao od Srba po svim pitanjima tako da to sa vjeroispovjescu nema veze.
A to za klanje hmmm u svakoj grupi ljudi uvjek ce se naci neki sljam koji moze da radi tako nesto.
To ne mozes posmatrati generalno, ono ako je smece od covjeka on je smece pa makar da je moj rodjeni otac.
Treba sacekati da se vide rezultati istrage a nadam se da ce ubica ili ubice biti sto prije nadjene i ostro ostro kaznjene.
Ovo je stvarno velika sramota i bruka sta se dogadja.
22.08.08. u 22:52 od
ma jasta je...gdje nije..ljudi se pretvaraju u zivotinje...i ja isto kazem,on ako je ovakav monstrum moze bit i musliman i hrvat i srbin...ako je monstrum,moze to ucinit u srbiji i u bosni i bilo gdje drugo..i nema razloga da se navode cinjenice i argumenti
22.08.08. u 22:55 od smeker
ma petar.. j.... ti to hrvat srbin musliman bla bla.. bas je u tome fazon jarane
nemas ti pojma ubili mi rodjaka 27 godina cetnici.. zbog droge pisljive
da se zvao kristijan bi ga izboli al mu nebi sjekli glavu ! to je samo zato sto se zove TARIC
22.08.08. u 22:57 od smeker
.. a i da ga uhvate.. sto ja nebi reko ! eto vidices da nece i ako ga uhvate uhvatice ga za jedno sesnestak godina,.. kad osjedi
al eto i da ga uhvate nema kazne koja ga vraca nazad..
22.08.08. u 23:02 od smeker
nina.. idi spavaj
22.08.08. u 23:03 od maza
Nije bitno ko je i zasto je ovo uradio,grijeh je i ne treba se igrati Boga....saucesce familiji a vi pametnjakovici ne znate sta sutra donosi, zato se pokrite po usima...
22.08.08. u 23:03 od
tebi je vrijeme
22.08.08. u 23:04 od smeker
junge du kommst einfach nich klar !
22.08.08. u 23:04 od
du auch nicht schatzie
22.08.08. u 23:06 od smeker
.. haha
bist sicher aus wien du opfer
22.08.08. u 23:06 od
ja mislim da je maza ovdje jedino nesto normalno rekla i reko ne znam sta je...
22.08.08. u 23:07 od
..haha nein bin ich nicht...
22.08.08. u 23:08 od smeker
al ur komisch.. ja ga vidio prije jedno tri sedmice bio na dzenazi od jednog sojke u naselju dole.. i vidi sad ovo krank
22.08.08. u 23:10 od
takav je zivot... meni je bas zao... i zao mi je sto sam se ovako izrazavala ko god da je cito,malo me huja uhvatila..uglavnom,ovo sto se desava je stvarno bolesno...
22.08.08. u 23:10 od smeker
hahaha al fantom je legenda
pa ti pricaj sta hoces nina
von wo bistn dann..
22.08.08. u 23:12 od
ma nije,nema ovaj slucaj nikakve veze sa onim sto se desilo onda...ich komme aus bosnien aber ich war sehr lange in deutschland...und gehe immer wieder hin..
22.08.08. u 23:16 od petar
smeker
ma razumijem ja tebe sta hoces da kazes
ali to je sve mafija, nepitaju te oni ni za ime ni prezime nego samo NOVAC!!!
Oni za novac ubijaju i rodjenu majku.
Ni da se zvao Kristijan nevjerujem da bi puno bolje prosao.
Nadati se da ce pocinioci sto prije biti pohvatani !!!
stvarno zalosno da se tako nesto desava.
22.08.08. u 23:17 od smeker
aha : )
opasno !
wie alt bistn
22.08.08. u 23:17 od
hehe..vievil brauchst du denn??
22.08.08. u 23:20 od smeker
.. haha wie meinst das
bist älter als 25?
22.08.08. u 23:24 od
nein binn ich nicht..kann ich enfach deine msn adresse kriegen?
22.08.08. u 23:26 od smeker
hmm
pa wenn ich meine adresse jetz da reinschreibe sehn sie ja alle..
22.08.08. u 23:28 od
ja und..du musst niemanden prihvatit wenn du das nicht willst..aber ich glaube das niemand deine adresse hier interesiert...kontas?hehe
22.08.08. u 23:34 od smeker
hehe .. hast recht
[email protected]
22.08.08. u 23:47 od
vi ocigledno ljude ocjenjujete po imenu..vama bi godilo kad bih se ja zvala fatima a ne nina onda bi se drugacije ponasali..najgore od svega je sto vi na osnovu ovakvih stvari nekakve zakljucke donosite iz proslosti..krivite ljude koji nemaju nista s tim. zbog toga ja i jesam tako reagovala...ako mislite davat takve cinjenice kao sto ih je fantom davao onda izaberite bolju temu za to a ne slucaj koji se svugdje mogao desit..izgubila sam i ja svojih u ratu al nisam duzna da krivim sad sve ljude oko sebe sta god urade!
23.08.08. u 01:07 od ribice27
BOZE SACUVAJ!
FUJJJ FUJJJJJJJJJJJJJ kako se izrazavate,sram da vas bude!CCCCCCCCCCCCCCCCCCC!Ne znam sta je strasnije, ovaj clanak il ovi komentari???UZAS!
23.08.08. u 01:51 od maroje
nemojte pricati tako.bio je dobar momak znam ga.ovo je strasno sto se desilo.vijest me bas potresla.trebalo bi svakoga podsjetiti na to da smo svi ljudi,i da je uzimanje ljudskog zivota jos na ovakav svirep nacin nezamislivo.trba kazniti svakoga ko je ovo mogao uraditi
23.08.08. u 05:18 od rastoder
100 posto "firgos" neki ima ih pun po Sabcu i Loznici, oni smatraju da mogu svinjetinu da krkaju kad se malo odvoje od kuce vidio i upoznao sam ih na jugu Srbije...helem nisu za zaljenje ko im sisa tako ti gledamo na njih koji prodaju veru za veceru...
23.08.08. u 06:11 od romo
Ovako svirepo ubojstvo je samo nastavak balkanske agonije dali se radilo o pojedincu ili tri do cetiri hiljade zena,dajece i staraca kao np Visegrad, Zvornik ,Bratunac i sve do Prjedora itd... Koliko je ljudi trebalo procesovati za masovne pokolje u podrinju??? zasigurno mnogo e sad za jednu zrtvu nece niko okrenuti ni glavu ,bez obzira jeli kriminalac ili nije. Ubice i palikuce imaju jos svoje utociste i Bajinoj Basti Ljuboviji i M >Zvorniku nista se drugo tu nije pricalo nego o pokolju u perijodu 1992-1995 tako da se nemoze bas reci da je pocinijoc ovog sveripog ubojstva mentalna osoba u pitanju je civilizacija drustva iz koga su se regrutovale ubice u proteklom ratu itd???
23.08.08. u 07:39 od uskbp
pa pisete bas kao da se sve ruzno, ovako monstruozno desava samo na nasim prostorima...gluposti!!! pa citajte i dogadjnaj po svijetu, monstrum, kriminalac nema nacionalnost ni vjeru!
sta se radilo na USK-om kantonu, pa da vididte kako su u onom najsitnijem kriminalu zajedno sve vjere i nacije!
ma problem je u glavama, mentalni sklopovi ljudi...zlo je u ljudima, nesto ne valja u ljudima. nije to balkan, juga...filmovi iz amerike nam se desavaju vec ....ali ima zakon prirode i dobije svako na kraju sta zasluzi....
23.08.08. u 16:53 od maroje
rastoder
izvini brate al mozda nemas pravo bas tako da komentarises,i naravno da sudis o ljudima koje ne znas,nije lepo.
ma sta da je uradjeno nije vredno odsecanja glave.
bio je dobar covek,i odlican fudbaler,nek ti je vecna slava,i nek ti je rahmet dusi
23.08.08. u 19:01 od osmatrac
ovo je ocit primjer kako mafija ostavlja upozorenje rivalima, ali jok, po vama to su srbi uradili samo zato sto se zove tarif. a izgleda vi "bosnjaci" ste cvjece. pa hajde da vidimo kako se civilizovano zivi u sarajvu i okolini:
-Armin Isakovic 14. juna u sarajevu prerezao vrat rodjenoj majci Fatimi
-Nedim Ahmetovic pretukao jednogodisnju cerku nakon cega je djete umrlo
-Suad Kalic nasmrt premaltio 11-godinjeg pastorka
-Ermin Skender iz Zenice silovao 12-godisnju braticnu, dete se porodilo.
-Salko Hadzic upucao 4-godisnju cerku bivse djevojke
o da umalo da zaboravim, u sarajevu na tramvaju izboden Denis Mrnjavac na cistu miru!!! zasto??? DA NIJE MOZDA STO SE ZOVE DENIS?????
zato malo pogledajte u svoju avliju pre nego sto pocnete pljuvati po drugima!
23.08.08. u 19:30 od maroje
mozda nemas pojma o cemu pises,glava je odsecena.a mozda ne znas ni ko je ni sta je ovaj momak i kakav je bio
23.08.08. u 20:56 od osmatrac
istina jarane, neznam. ali vidim da svi ovde znaju da je ubijen samo zato sto su obicni krvolocnici i da su svi ubjedjeni da je ubijen samo zato sto se zove tarif. a po sarajevu kolju rodjene majke, pa imaju nesto da kazu.
23.08.08. u 20:58 od maroje
vjecni rahmet drugu Smaji
24.08.08. u 02:33 od maroje
brate zivim u sarajevu,al ovog momka znam od rodjenja kroz mnogo svega.ne bih da komentarisem te dogadjaje. ovdje se komentarise o brutalnom ubistvu i o onome kakav je bio covjek onima koji ga znaju.nije bitna nacionalnost kada nas pogodi ovakav cin.i ne mora biti ovako blizu kao sto ti kazes u nasoj avliji. bliski su nam ljudi kojima se to desava,a sutra to moze biti svako,pa cak i ne daj Boze oni koje ti dobro poznajes,ljudski zivot je u pitanju.razmisli malo o tome???
24.08.08. u 02:41 od maroje
Svaka ulica ima svoj pocetak i kraj...
Kada izaberes svoj put i svoju ulicu...
Dogodice ti se mnoge ruzne stvari...
i onog trenutka kada dodjes do njenog kraja...
Bices pametniji samo za jednu ulicu...
Koliko ti je ulica potrebno da shvatis kuda to vodi???
Lako je umrijeti....
za to je potreban trenutak.
Tesko je prezivjeti...
za to je potrebna vjecnost.
VJECNI RAHMET BRATE
24.08.08. u 11:19 od
MILE DROGA ?NOVAC . hoce raja para nema tu bericeta ; koga jebe nek su mu glavu odrubili
24.08.08. u 14:10 od keme
tako je jarane nema veze ko je neka mu je hoceli u kriminalce
24.08.08. u 19:19 od maroje
nemoj suditi,nismo mi za to ima ko da sudi.ne bih pozelio tako nesto ni najgorem neprijatelju,to je okrutno.
25.08.08. u 10:13 od euromax
Podsjetimo se o svemu Genocidu Genocidasima i ulozi Smrdije i usrane Evrope u svemo sto se desavalo i prenesite drugima a i ovima sto nas i dalje ubijaju i izdaju.Treba govoriti o nasim izdajnicima koje treba poslati na smece Historije zbog svih zrtava i oniih koji su odbranili nasu Bosnu u vrijeme kada nam je planirano da zauvijek nestanemo da bi nas danas mogli izdati opet surijuci i popustajuci genocidasu Dudutkui onom Lajcku koji radi sa njim zajedno .
Pogledajte svih 5 dijelova isjecka iz dokumetarnog filma sa You Tube ,Dva sata iz londona jako ineresantna hromologija Smrdijanske agresije i genocida!
http://www.youtube.com/watch?v=DsvqkMABbjo
-
Martian_Kyo
#13 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
ima tu neki vic...oko ovoga...i fraze 'pobjeći glavom bez obzira' ali ne da mi se smišljat.
- turban
#14 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Ja sam vec naveo da nije bitno ko je zrtva,bitno je okruti zlocin.Svaki zlocin ima svoju gradaciju.Zaklati zivog i odrubiti mu glavu...mIRCerka wrote:Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
I sta ste se digli,Srpska mafija je najmonstruoznija i pocinila je stravicna ubistva samih Srba.
P.S
Sta ti meni poturas nekog muslimana sto se raznio,je li u Bosni???
Svirepo ubistvo Stambolica,zatrpan u rupu sa krecom
Slavko Curubija novinar SVIREPO UBIJEN
Zoran Dzindjic
Mnogi znani i neznani Srbi platili su glavom od Srpskih kriminalaca,Beograd vrvi od raznih klanova...
Dinastiju Obrenovic su ubili i isjekli na najsvirepiji nacin Srpski krimosi..
Oni nejmaju granicu,to smo vidjeli i u Bosni ili sanjam...
Sta su radili u Bosni,sjetimo se Arkana i ostalih vaski-ili i to sanjam...
Nemoze se parelela povuci,oni su bogovi zla -Srpski kriminalci..
-
mIRCerka
#15 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Vidis turban, ti opet istu pricu pricas.
Uopste nije bitno je li obezglavljeni Smail ili Slobdan.
21.vijek je, covjeku je glava odrubljena. U tom je poenta. Ali ti prvo legitimises pa onda pricas.
Sta ako je u pitanju ubica koji se zove ABID? Sta cemo onda?
Uopste nije bitno je li obezglavljeni Smail ili Slobdan.
21.vijek je, covjeku je glava odrubljena. U tom je poenta. Ali ti prvo legitimises pa onda pricas.
Sta ako je u pitanju ubica koji se zove ABID? Sta cemo onda?
- fantom slobode
#16 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Abide, reci nam de, sta to tvoje ruke rade?
Udarnicki rade da bude gasa za sve, sve u sklopu akcije, zastite covjekove okoline...
Udarnicki rade da bude gasa za sve, sve u sklopu akcije, zastite covjekove okoline...
- TheGodfather
#17 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
mIRCerka wrote:Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
Ma njima nije bitno sto je taj lik bolesnik i psihopata, bitno je je li on Srbin, Hrvat ili Bosnjak.
- JThomas
#18 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
ovom turbanu da čovjek kaže, vidi što je lijepo vrijeme, on bi to nekako uspio okrenuti na srbe, muslimane i ratne zločine...i još bi nekako gurnuo i islamofobiju i globalnu zavjeru protiv muslimana.turban wrote:Ja sam vec naveo da nije bitno ko je zrtva,bitno je okruti zlocin.Svaki zlocin ima svoju gradaciju.Zaklati zivog i odrubiti mu glavu...mIRCerka wrote:Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
Stoga, ne skreci pricu zivota ti na to.![]()
I sta ste se digli,Srpska mafija je najmonstruoznija i pocinila je stravicna ubistva samih Srba.
P.S
Sta ti meni poturas nekog muslimana sto se raznio,je li u Bosni???
Svirepo ubistvo Stambolica,zatrpan u rupu sa krecom
Slavko Curubija novinar SVIREPO UBIJEN
Zoran Dzindjic
Mnogi znani i neznani Srbi platili su glavom od Srpskih kriminalaca,Beograd vrvi od raznih klanova...
Dinastiju Obrenovic su ubili i isjekli na najsvirepiji nacin Srpski krimosi..
Oni nejmaju granicu,to smo vidjeli i u Bosni ili sanjam...![]()
Sta su radili u Bosni,sjetimo se Arkana i ostalih vaski-ili i to sanjam...![]()
Nemoze se parelela povuci,oni su bogovi zla -Srpski kriminalci..
sve to što si ti nabrojao, dešava se svugdje u svijetu. od klanova vrvi svaki veći grad svake nerazvijene države ovog svijeta. ali ti vidiš i znaš samo za one u srbiji.
(kao da nije prije par mjeseci u našem gradu starica živa spaljena, momak zboden ni kriv ni dužan usred tramvaja, dječak natjeran na oralni seks i snimak stavljen na internet...ali ne, bitno je prebrojati krvna zrnca odmah u startu i shodno tome prozvati jedan narod)
- zastoqsviram
#19 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Pozadina svirepog ubistva Smaila Tarića
Odsecanje glave mafijaška poruka
Autor: Uroš Piper | Foto:G. Milutinović | 25.08.2008. - 07:46
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Velibora Bakića (24) iz Andrijevice u Crnoj Gori i Miloša Rašića (24) iz Beograda zbog sumnje da su ubili Smaila Tarića, čija je odsečena glava pronađena u četvrtak u Bulevaru kralja Aleksandra.
Velibor Bakić
Velibor Bakić i Miloš Rašić su juče uz krivičnu prijavu za ubistvo privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda i, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju u policiji negirali su zločin. Krivična prijava podneta je i protiv Danice Todorović (20) iz Malog Zvornika, zbog neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, pošto je u njenom stanu nađen kilogram eksploziva velike razorne moći.
Policija za sada nije saopštila više detalja o motivima zločina.
Načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Senić izjavio je juče da je Tarić višestruki povratnik poznat srpskoj i bosanskoj policiji.
- On je policiji poznat po imovinskim deliktima i nedozvoljenom držanju oružja zbog čega je do pre dva meseca izdržavao kaznu u zatvoru u Tuzli.

Miloš Rašić
Kazne je izdržavao i u zatvorima u Srbiji, a u Loznici se zbog nedozvoljenog držanja oružja vodio postupak protiv njega - istakao je Senić.
Prema saznanjima „Blica“, jedan od mogućih motiva za ubistvo Tarića su neraščišćeni računi oko šverca oružja. Sagovornik „Blica“, blizak istražnim organima, navodi da se Tarić poslednjih meseci bavio švercom oružja i da je bio pod prismotrom policije.
- Dolazio je u Beograd kod bivše devojke Danice, koja je stanovala u Ustaničkoj ulici. Na dan kada je nađena odsečena Tarićeva glava u Bulevaru kralja Aleksandra policija je prilikom pretresa stana Danice Todorović pronašla kilogram eksploziva. S njom je u stanu bio i njen sadašnji momak - kaže izvor „Blica“.
Dvojici osumnjičenih određen pritvor
Protiv dvojice osumnjičenih da su izvršili krivično delo teškog ubistva Smaila Tarića iz Malog Zvornika, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu rano jutros pokrenuo je istragu i odredio im jednomesečni pritvor. Portparol Okružnog suda Ivana Ramić izjavila je Tanjugu da je pritvor do 30 dana određen Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, dok je protiv Danice Todorović pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćenog držanja oružija i ekspolozivnih materijala.
Ramićeva je objasnila da je saslušanje osumnjičenih, koji su pred istražnim sudijom izneli svoju odbranu, trajalo do tri sata ujutru.
On navodi da je policija pre desetak dana zaplenila 12 pištolja koje je Tarić autobusom poslao iz Malog Zvornika za Beograd. Na putu do Beograda policija koja je očigledno znala za transport oružja zaustavila je autobus i zaplenila pištolje. Glavnim organizatorima šverca bilo je sumnjivo da im oduzimaju „robu“ dvaput u kratkom roku pa su posumnjali da Tarić sarađuje s policijom pa se ne isključuje mogućnost da je zbog tih sumnji i stradao.
Prva zaplena oružja u kojoj se pominjalo ime Smaila Tarića bila je pre mesec i po dana, kada je zbog šverca 11 pištolja „ tetejaca“ uhapšen M. O. iz Zvornika, koji je Tariću nekada bio trener u fudbalskom klubu. Policija sumnja da je zločin u donjem delu Karađorđevog parka počinjen mačetama pronađenim u subotu kraj Tarićevog tela, koje su počinioci pokušali da zapale da bi prikrili dokaze. Nesrećni mladić je pre nego što je ubijen surovo mučen, što se vidi i po dubokim rezovima na njegovom telu. Prema saznanjima „Blica“, osumnjičeni Velibor Bakić ima podeblji policijski dosije, dok Miloš Rašić do sada nije imao sukoba sa zakonom.
Zora Dobričanin: Nadam se da je greška
Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja brani osumnjičene Bakića i Rašića, izjavila je za „Blic“ da se „nada da je u pitanju greška“.
- Još nisam videla dokaze koje poseduje policija, ali se nadam da je greška i da Bakić i Rašić to nisu uradili - navela je advokatica. Ona je kasno sinoć čekala da njene branjenike privedu kod istražnog sudije.
Odsecanje glave mafijaška poruka
Autor: Uroš Piper | Foto:G. Milutinović | 25.08.2008. - 07:46
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Velibora Bakića (24) iz Andrijevice u Crnoj Gori i Miloša Rašića (24) iz Beograda zbog sumnje da su ubili Smaila Tarića, čija je odsečena glava pronađena u četvrtak u Bulevaru kralja Aleksandra.
Velibor Bakić
Velibor Bakić i Miloš Rašić su juče uz krivičnu prijavu za ubistvo privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda i, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju u policiji negirali su zločin. Krivična prijava podneta je i protiv Danice Todorović (20) iz Malog Zvornika, zbog neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, pošto je u njenom stanu nađen kilogram eksploziva velike razorne moći.
Policija za sada nije saopštila više detalja o motivima zločina.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Senić izjavio je juče da je Tarić višestruki povratnik poznat srpskoj i bosanskoj policiji.
- On je policiji poznat po imovinskim deliktima i nedozvoljenom držanju oružja zbog čega je do pre dva meseca izdržavao kaznu u zatvoru u Tuzli.

Miloš Rašić
Kazne je izdržavao i u zatvorima u Srbiji, a u Loznici se zbog nedozvoljenog držanja oružja vodio postupak protiv njega - istakao je Senić.
Prema saznanjima „Blica“, jedan od mogućih motiva za ubistvo Tarića su neraščišćeni računi oko šverca oružja. Sagovornik „Blica“, blizak istražnim organima, navodi da se Tarić poslednjih meseci bavio švercom oružja i da je bio pod prismotrom policije.
- Dolazio je u Beograd kod bivše devojke Danice, koja je stanovala u Ustaničkoj ulici. Na dan kada je nađena odsečena Tarićeva glava u Bulevaru kralja Aleksandra policija je prilikom pretresa stana Danice Todorović pronašla kilogram eksploziva. S njom je u stanu bio i njen sadašnji momak - kaže izvor „Blica“.
Dvojici osumnjičenih određen pritvor
Protiv dvojice osumnjičenih da su izvršili krivično delo teškog ubistva Smaila Tarića iz Malog Zvornika, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu rano jutros pokrenuo je istragu i odredio im jednomesečni pritvor. Portparol Okružnog suda Ivana Ramić izjavila je Tanjugu da je pritvor do 30 dana određen Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, dok je protiv Danice Todorović pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćenog držanja oružija i ekspolozivnih materijala.
Ramićeva je objasnila da je saslušanje osumnjičenih, koji su pred istražnim sudijom izneli svoju odbranu, trajalo do tri sata ujutru.
On navodi da je policija pre desetak dana zaplenila 12 pištolja koje je Tarić autobusom poslao iz Malog Zvornika za Beograd. Na putu do Beograda policija koja je očigledno znala za transport oružja zaustavila je autobus i zaplenila pištolje. Glavnim organizatorima šverca bilo je sumnjivo da im oduzimaju „robu“ dvaput u kratkom roku pa su posumnjali da Tarić sarađuje s policijom pa se ne isključuje mogućnost da je zbog tih sumnji i stradao.
Prva zaplena oružja u kojoj se pominjalo ime Smaila Tarića bila je pre mesec i po dana, kada je zbog šverca 11 pištolja „ tetejaca“ uhapšen M. O. iz Zvornika, koji je Tariću nekada bio trener u fudbalskom klubu. Policija sumnja da je zločin u donjem delu Karađorđevog parka počinjen mačetama pronađenim u subotu kraj Tarićevog tela, koje su počinioci pokušali da zapale da bi prikrili dokaze. Nesrećni mladić je pre nego što je ubijen surovo mučen, što se vidi i po dubokim rezovima na njegovom telu. Prema saznanjima „Blica“, osumnjičeni Velibor Bakić ima podeblji policijski dosije, dok Miloš Rašić do sada nije imao sukoba sa zakonom.
Zora Dobričanin: Nadam se da je greška
Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja brani osumnjičene Bakića i Rašića, izjavila je za „Blic“ da se „nada da je u pitanju greška“.
- Još nisam videla dokaze koje poseduje policija, ali se nadam da je greška i da Bakić i Rašić to nisu uradili - navela je advokatica. Ona je kasno sinoć čekala da njene branjenike privedu kod istražnog sudije.
- turban
#20 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Gdje sam ja naglasio da je zrtva Bosnjak?TheGodfather wrote:mIRCerka wrote:Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
Ma njima nije bitno sto je taj lik bolesnik i psihopata, bitno je je li on Srbin, Hrvat ili Bosnjak.
Sto lazete sami sebe,kad znate da sam u pravu...
-
mIRCerka
#21 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Godfather pise o ubici/ama. Ti si pisao o ubicama. Saberi.turban wrote:Gdje sam ja naglasio da je zrtva Bosnjak?TheGodfather wrote:mIRCerka wrote:Turban, da te pitam otvoreno: Da li je bitno koje je nacionalnosti ubica? Eno se musliman samoubica raznio, ubio 25 ljudi, muslimana, ranio jos 29 ljudi, isto tako muslimana. U Bagdadu. NIJE BITNO KOJE JE NACIONALNOSTI UBICA NI UBIJENI, ovo nije rat ni ratna zona da takve stvari mozemo svariti u vijestima uz jutarnju kafu.
Sto lazete sami sebe,kad znate da sam u pravu...
- turban
#22 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Pa zar ubica ne dolazi iz neke kriminalane grupe,dakle mnozina...
Uostalom nije samo jedan ubica u pitanju,mislim na ovaj stravican slucaj odrubljivanja glave...
- armin_tz
#23 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
A da ovo nije zastrašivanje pred izbore. Možda je iza svega politika...
- tranquil
#24 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Ponovo naš "efikasni" pravosudni sistem pušta višestruke povratnike kriminalu na slobodu, kako bi švercali oružjem, možda ubili, ili u ovom slučaju, bili ubijeni.zastoqsviram wrote:Načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Senić izjavio je juče da je Tarić višestruki povratnik poznat srpskoj i bosanskoj policiji.
Da naš sistem valja nečemu, ovaj čovjek, pa kakav god da je, bio bi još živ, iza rešetaka.
- turban
#25 Re: Pronađeno tijelo Smaila Tarića
Treba zatvora i to dosta,pogledaj link i kratak film;tranquil wrote:Ponovo naš "efikasni" pravosudni sistem pušta višestruke povratnike kriminalu na slobodu, kako bi švercali oružjem, možda ubili, ili u ovom slučaju, bili ubijeni.zastoqsviram wrote:Načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Senić izjavio je juče da je Tarić višestruki povratnik poznat srpskoj i bosanskoj policiji.
Da naš sistem valja nečemu, ovaj čovjek, pa kakav god da je, bio bi još živ, iza rešetaka.
http://www.tulumarka.com/blog/srpski-kriminalci-7674