Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

sarajlija80

#26 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by sarajlija80 »

karanana wrote:da bojkotujem tekme i vrhunske prvoklasne sportske dogadjaje u svijetu zbog jedne rijeci nekog komentatora?

sta mi je alternativa od sporta na "nasim" kanalima? repriza tekmi sarajeva ili zelje na vogosci?
sudbina nam je takva da cemo vazda biti pod okriljem srbije i hrvatske jer nismo dovoljno veliki da budemo sami za sebe, pa tako nas poklapaju njihovim programima.
iz inata bi imas care internet.
OldMayor

#27 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by OldMayor »

sarajlija80 wrote:
karanana wrote:da bojkotujem tekme i vrhunske prvoklasne sportske dogadjaje u svijetu zbog jedne rijeci nekog komentatora?

sta mi je alternativa od sporta na "nasim" kanalima? repriza tekmi sarajeva ili zelje na vogosci?
sudbina nam je takva da cemo vazda biti pod okriljem srbije i hrvatske jer nismo dovoljno veliki da budemo sami za sebe, pa tako nas poklapaju njihovim programima.
:roll:

Pa onda bi zbog tog inata trebali mali milion stvari uradit.
Kasno je sad ba ljudi sta vam je.

Imam osjecaj ko da su pojedinci prespavali zadnjih 20 godina pa im cudno ej sto neko kaze republika srpska. :roll:
JanuaryJones

#28 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by JanuaryJones »

OldMayor wrote:
sarajlija80 wrote:

Imam osjecaj ko da su pojedinci prespavali zadnjih 20 godina pa im cudno ej sto neko kaze republika srpska. :roll:
Meni nije čudno za stranca ali za HR i SR koji su potpisnici j.benog Deytona i ove nakaradne države, pun mi je kofer te politike otimanja svim sredstvima.

Sent from my iPad using Tapatalk
sarajlija80

#29 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by sarajlija80 »

OldMayor wrote:
sarajlija80 wrote:

da milion stavri ali ovo je jako upecatljio sa ovim republika srpskai u zadnjih 3,4 godine ovaj termin se sve cesce i cesce upotrebljava na nacin koji suupotrebili ovi vlasi sa arene.Dakle sve sto je upecatljivo na ovakav nacin treba reagovati.
Havatar

#30 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by Havatar »

Nero Histrion wrote:
homar wrote:Gebelsova mašinrija (mediji RS) na sve načine želi ustaliti termin "Bosna i Hercegovina i Republika Srpska" ili u posljednje vrijeme umjesto Bosna i Hercegovina upotrebljava se termin "Federacija BiH i Republika Srpska". To im je do nekle i uspjelo, više niko ne reaguje. Iza toga termina se kruju prekrivene namjere razgraničenja "država".
Na nama svima je da se u svakodnevnoj komunikaciji ukazuje na zle namjere Dodikovih sljebenika koji sve ovo planski i sistematski rade pod palicom stratega iz Beograda.
To se smisljeno radi, vrlo smisljeno. Strasno je sto niko ne reagira na ovo post- ratno razvaljivanje drzave. Zlo Memoranduma koje je krenulo krajem osamdesetih iz beogradske ulice "Francuska 7" zivi i i dan danas, i nikad ga se oni nece odreci. Problem je sto stranci, koji bi mogli nesto uraditi da hoce (a oni to nece i ne zele) ne cine nista do to sprijece. Mnogi od njih i podrzavaju ideju odvajanja, skoro javno. Svi sute - i mute.
:thumbup:
fortaleza

#31 Re: Promocija "zemlje Republike Spske" na arenasportu

Post by fortaleza »

Ma zaboli me za ovo sve, ne znam što sam ovu temu i otvarao. Vjerojatno zato jer ima veze sa sportskim prijenosima...
Post Reply