Da li je baš strogo obavazujuće ili ne , i sta su posljedice ako ne zamjenim.
Sam u sebi mislim situaciju iz prakse , zaboli policajca briga gdje je adresa kad gleda vd , samo ga interesuje jel istekla i mozel sta na kafu
pa biće ti vozačka nevažeća.garankich2013 wrote: ↑28/04/2022 10:09 Promjenio sam adresu iz kantona u drugi kanton, prilikom preuzimanja lične u cipsu , čiko za šalterom mi kaže da imam rok 15 dana promjenim i vozačku.
Da li je baš strogo obavazujuće ili ne , i sta su posljedice ako ne zamjenim.
Sam u sebi mislim situaciju iz prakse , zaboli policajca briga gdje je adresa kad gleda vd , samo ga interesuje jel istekla i mozel sta na kafu![]()
Ma ja sam i dalje na liniji da ne mijenjam ,zao mi dat ponovo 60 maraka u vodu
Prelazak granice obicno se provjerava vozackagarankich2013 wrote: ↑28/04/2022 10:22Ma ja sam i dalje na liniji da ne mijenjam ,zao mi dat ponovo 60 maraka u vodu
Haha jedina situacija kad bi pajkan mogo vidjet da mi je nesto čudno oko vozačke je da provjerava preko Motorole kao na slucajevima X dal' ima kakva zabrana i to ... ta situacija mi se nije desila za 6 godina vožnje, samo pogleda i zdravo..
Al et informirati cu se jos
bezbeliMilenkov buraz wrote: ↑28/04/2022 10:44Možda nisu ali znaju tražiti, zar je 60KM vrijedno peglanja. Baš si dinar efendija![]()