Promjena Srednje Škole (prebacivanje)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Muhamed619

#1 Promjena Srednje Škole (prebacivanje)

Post by Muhamed619 »

fsfdsf
Last edited by Muhamed619 on 24/12/2022 14:15, edited 1 time in total.
triconja

#2 Re: Promjena Srednje Škole (prebacivanje)

Post by triconja »

Muhamed619 wrote:Pozdrav, Htio bih da pitam da li se može promjeniti škola ako se ode na popravni i prođe/ padne školska godina. Htio bi se prebaciti na trgovački ili aranžerski zanat ili negdje gdje se može završiti 4. godina vanredno. Trenutno idem u Elektrotehničku u Buća Potoku na smjer telekomunikacije i prvi sam razred. Imao sam prosjek 3.0 u prvom polugodištu i bio sam odličan u osnovnoj i imao 84 boda za upis. I zna li neko možda u kojim školama postoji mogućnost završavanja 4 godine vanredno
Odi sekretaru i pitaj
Haris.ba

#3 Re: Promjena Srednje Škole (prebacivanje)

Post by Haris.ba »

triconja wrote:
Muhamed619 wrote:Pozdrav, Htio bih da pitam da li se može promjeniti škola ako se ode na popravni i prođe/ padne školska godina. Htio bi se prebaciti na trgovački ili aranžerski zanat ili negdje gdje se može završiti 4. godina vanredno. Trenutno idem u Elektrotehničku u Buća Potoku na smjer telekomunikacije i prvi sam razred. Imao sam prosjek 3.0 u prvom polugodištu i bio sam odličan u osnovnoj i imao 84 boda za upis. I zna li neko možda u kojim školama postoji mogućnost završavanja 4 godine vanredno
Odi sekretaru i pitaj
Idi i sekretaru tamo gdje hoces da se prebacis.

Nego, sta ti roditelji kazu?
Muhamed619

#4 Re: Promjena Srednje Škole (prebacivanje)

Post by Muhamed619 »

deleted
Post Reply