kako da promjenim rezoluciju monitora najjednostavnije???Da nemoram ici na Control Panel/dislpay/settings pa onda da je tek izaberem...
Znaci treba mi nesto, pa da mogu jednim klikom promjenuti rezoluciju monitora!!!
promjena rezolucije
Moderator: Benq
-
underground
Desni klik na desktopu...pa Proporties...pa Settings tab... 
-
car-x
#3 Re: promjena rezolucije
uzmes macolu i snazno klepis po sred monitora.. aVtomatski si promijenio rezoluciju sa npr. 1280x1024 na 0x0.. bez ijednog klika..shiljak wrote:kako da promjenim rezoluciju monitora najjednostavnije???Da nemoram ici na Control Panel/dislpay/settings pa onda da je tek izaberem...
Znaci treba mi nesto, pa da mogu jednim klikom promjenuti rezoluciju monitora!!!
- shiljak
ccc, ima neki ljudi koji nisu dobri u informatici uopste, tako da jedva su naucili u onom programu sto rade!!! Upravo se o tome radi!!!
Ja sam nasao jedan program tako da kad kliknes ctrl+nesto rezolucija se promjeni (tako i meni nesto treba) ali je tek program izasao i nema crack/serial (znaci placa se)...u ostalom promjena rezolucije se cesto radi pa je potreban taj program!!!
Ja sam nasao jedan program tako da kad kliknes ctrl+nesto rezolucija se promjeni (tako i meni nesto treba) ali je tek program izasao i nema crack/serial (znaci placa se)...u ostalom promjena rezolucije se cesto radi pa je potreban taj program!!!
- seljak_cojek
Probaj ovako:zijancer wrote:upomoOocccc..pobudalit cu
![]()
kako da Open prebacim na prvo mjesto?..kako je uopste skliznulo sa prvog mjesta
U Exploreru
Tools>Folder options>File types>Advanced
selektuješ "open" i klikneš na Set as Default

- shiljak
#8 Re: promjena rezolucije
PROCITAJ!!!kako da promjenim rezoluciju monitora najjednostavnije???Da nemoram ici na Control Panel/dislpay/settings pa onda da je tek izaberem...
PROCITAJ!!!ccc, ima neki ljudi koji nisu dobri u informatici uopste, tako da jedva su naucili u onom programu sto rade!!! Upravo se o tome radi!!!
ccc, PA KAKO VAM NIJE JASNO, SVE ISTI ODGOVORI!!!ostro i na prvu wrote:PROCITAJ!!!shiljak wrote:kako da promjenim rezoluciju monitora najjednostavnije???Da nemoram ici na Control Panel/dislpay/settings pa onda da je tek izaberem...
evo siljak bez macole![]()
http://service.dell.com/dell/step/1,,35 ... 94,00.html