Slazem se da Azizu treba ukinuti pod hitno. Ali bih glede SuZo upitao slijedece: pored svega dobrog sto je uradila, SuZo je jednom, za vrijeme rata izjavila da joj "se gadi to sto se puno zena u Bosni i Hercegovini pokrilo, u skladu sa Islamskim propisom. Jesu li ljudi zaboravili tu izjavu (nekoga ko je dosao da promovira "demokraciju" u BiH i SA!), ili slabo ko vidi tu hipokriziju tj. licemjerstvo?!
I zato neko ne da ulicu Draženu Ričlu - Pari??!!
Promjena imena ulice Azize Sacirbegovic
-
spiel4
za mene je ta Aziza potpuni anonimus ali u nedostatku jace licnosti moze i ona.samo sto smo mi takvi,svoga cemo popisati i popljuvati, jer eto Susan Sontag je neko i nesto,tako misle samo bica koja se smatraju nizeg ranga.sad bi trebali dizati svakom spomenik po Bosni ko god je nesto kazao pozitivno.nece me zacuditi ako jednog dana budemo prikupljali donacije za izgradnju Radovanovog spomenikadelimiter wrote:Slazem se da Azizu treba ukinuti pod hitno. Ali bih glede SuZo upitao slijedece: pored svega dobrog sto je uradila, SuZo je jednom, za vrijeme rata izjavila da joj "se gadi to sto se puno zena u Bosni i Hercegovini pokrilo, u skladu sa Islamskim propisom. Jesu li ljudi zaboravili tu izjavu (nekoga ko je dosao da promovira "demokraciju" u BiH i SA!), ili slabo ko vidi tu hipokriziju tj. licemjerstvo?!
-
Engram::X
hmm za ovakave stupidarije susan moze dobiti samo spomenik...u obliku falusadelimiter wrote:Slazem se da Azizu treba ukinuti pod hitno. Ali bih glede SuZo upitao slijedece: pored svega dobrog sto je uradila, SuZo je jednom, za vrijeme rata izjavila da joj "se gadi to sto se puno zena u Bosni i Hercegovini pokrilo, u skladu sa Islamskim propisom. Jesu li ljudi zaboravili tu izjavu (nekoga ko je dosao da promovira "demokraciju" u BiH i SA!), ili slabo ko vidi tu hipokriziju tj. licemjerstvo?!
ulica...zaboraviii
-
margareta
Zaboravila sam ime stranca koji se samospalio u znak protesta ratnih stradanja u Sa. Taj covjek je zaduzio ovaj grad i njegove zitelje. Kratkog' smo mi pamcenja velikih djela al' memorija nam se ubila za nedjela. Zao mi je sto sam zaboravila ime tog mladjeg covjeka.