Curi mi sa vanjske strane cilindra, vjerovatno zbog novog ulja a gumica dotrajala zbog godina, i vrijeme ucinilo svoje.. Je li ovo komplikovan posao tj mislim vremenski koliko traje, svakako ce to majstor mijenjati, i koja okvirno cijena?
Pocelo je malo da mi pusta, pa da gdje u ogradi ne bi zavrsio, bolje da promjenim za vikend sad..
Vectra A
Promjena gumice na cilindru od kocnica
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mayab
#2 Re: Promjena gumice na cilindru od kocnica
Nemoj skrtariti, nego fino zamijeni cijeli cilindar, a jos bolje je da zamijenis i na drugoj strani
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
-
zLatk0
-
simens1
#4 Re: Promjena gumice na cilindru od kocnica
koja ti je godina vektra?ako ti treba dijelova za vektru imam ja rastavio 2 komada godina 89 i 90 javi se na pp ako ti treba sta
- sorcerer
#5 Re: Promjena gumice na cilindru od kocnica
kupi nov taj cilindar ,niposto polovan ne stavljaj
-
Melami
#6 Re: Promjena gumice na cilindru od kocnica
Cijeli cilindar nije tesko zamjniti al treba uraditi ispravno. Imas bruku videa na yt kako se to radi.zLatk0 wrote:Curi mi sa vanjske strane cilindra, vjerovatno zbog novog ulja a gumica dotrajala zbog godina, i vrijeme ucinilo svoje.. Je li ovo komplikovan posao tj mislim vremenski koliko traje, svakako ce to majstor mijenjati, i koja okvirno cijena?
Pocelo je malo da mi pusta, pa da gdje u ogradi ne bi zavrsio, bolje da promjenim za vikend sad..
Vectra A
- Tahta
#7 Re: Promjena gumice na cilindru od kocnica
samo će te zbuniti ovdje savjetima 
I najbolje ćeš to sam pošto već znaš šta treba sam si rekao gumica nova i gotovo
sretno
I najbolje ćeš to sam pošto već znaš šta treba sam si rekao gumica nova i gotovo
sretno