Promiskuitetno ponašanje u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lobomonotonija
#1 Promiskuitetno ponašanje u vezi
Nalazim se u situaciji/ vezi s osobom koja, barem po meni ima stil ponašanja koji me smeta i ne smatram ga primjerenim u vezi. Dakle, mlad smo par, živimo sa starcima, imali smo veze prije, a imali smo i "autodestruktivne" faze života uzrokovane prekidom istih. Oboje smo stajališta da ne valja prevariti i da se to ne prašta, no oboje smo i varali prethodno, dakle nismo anđeli.
Vjerujem da oboje možemo biti vjerni nakon određenih iskustva i da ne bi trošili vrijeme na isprazne odnose. Karakter te osobe je odličan, seks isto, druženja također, ali ima ta jedna mala stvar koja me smeta. Ona ode van sa svojom ekipom, napije se i radi gluposti, te kasnije ne vidi problem u tome, a svu odgovornost prebacuje na muške članove društva koji takve nepodobne stvari iniciraju.
Priča ide ovako...Ona je na zabavi, ja isto, odvojeno..kasnije se ispostavi da je ta zabava završila barenjem s ženskom frendicom, vazelinom u kosi koju su iz "zezancije" frendovi bacili na kosu..Vjerujem da nije bilo nikakvih elemenata stvarne prevare, samo nedoličnog ponašanja, pa prelazim preko toga, ali danas mi ona osobno šalje video tog provoda, totalno ne vezano. U njemu se jasno vidi i čuje da takav tip zajebancije njoj ne smeta, a izgovor je; "bila sam pijana, ne sjećam se", dakle jedan frend ju iz zajebancije polegne na krevet, a drugi joj stavlja vazelin u usta, što njoj ne smeta pretjerano, osim što prijeti da će pozvati mene da ih "zaustavim", ali se istovremeno smije i uvažava zajebanciju.. Sad pitam žene, dali je to oke iz vaše perspektive, i što to govori o toj osobi, a vas muškarce, dali se imali takva ili slična iskustva?
Vjerujem da oboje možemo biti vjerni nakon određenih iskustva i da ne bi trošili vrijeme na isprazne odnose. Karakter te osobe je odličan, seks isto, druženja također, ali ima ta jedna mala stvar koja me smeta. Ona ode van sa svojom ekipom, napije se i radi gluposti, te kasnije ne vidi problem u tome, a svu odgovornost prebacuje na muške članove društva koji takve nepodobne stvari iniciraju.
Priča ide ovako...Ona je na zabavi, ja isto, odvojeno..kasnije se ispostavi da je ta zabava završila barenjem s ženskom frendicom, vazelinom u kosi koju su iz "zezancije" frendovi bacili na kosu..Vjerujem da nije bilo nikakvih elemenata stvarne prevare, samo nedoličnog ponašanja, pa prelazim preko toga, ali danas mi ona osobno šalje video tog provoda, totalno ne vezano. U njemu se jasno vidi i čuje da takav tip zajebancije njoj ne smeta, a izgovor je; "bila sam pijana, ne sjećam se", dakle jedan frend ju iz zajebancije polegne na krevet, a drugi joj stavlja vazelin u usta, što njoj ne smeta pretjerano, osim što prijeti da će pozvati mene da ih "zaustavim", ali se istovremeno smije i uvažava zajebanciju.. Sad pitam žene, dali je to oke iz vaše perspektive, i što to govori o toj osobi, a vas muškarce, dali se imali takva ili slična iskustva?
- Lobomonotonija
#3 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
I ja mislim da nije oke, doduše nisam ljubomoran, ali sad shvaćam da niti nikad prije nisam imao pravog razloga za ljubomoru, jer su sve predhodne bile "dame", koje su se ponekad i previsoko držale..
A jel smatrate da ako osoba koja je takva po prirodi, otvorenija i spremna za zajebanciju s seksualnim podzvukom, nakon obećanja neće takvu stvar ponoviti, recimo, opet na nekoj razuzdanoj zabavi i čašice previše?
A jel smatrate da ako osoba koja je takva po prirodi, otvorenija i spremna za zajebanciju s seksualnim podzvukom, nakon obećanja neće takvu stvar ponoviti, recimo, opet na nekoj razuzdanoj zabavi i čašice previše?
-
x_lecter
#4 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Ovo je svakako oke ... To s vazelinom ... Onaj sto je to s kolom radio ... To nije okee
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
- Lobomonotonija
#5 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Znači to da te nebi jeb*lo da tvoja cura to napravi?x_lecter wrote:Ovo je svakako oke ... To s vazelinom ... Onaj sto je to s kolom radio ... To nije okee
-
x_lecter
#6 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Zasto bi ... Samo da nije s kolom
- berenice
#8 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
A što ti ovo bolan pišeš? Izvini, ali ovo je toliko dosadno i glupo.Lobomonotonija wrote:Nalazim se u situaciji/ vezi s osobom koja, barem po meni ima stil ponašanja koji me smeta i ne smatram ga primjerenim u vezi. Dakle, mlad smo par, živimo sa starcima, imali smo veze prije, a imali smo i "autodestruktivne" faze života uzrokovane prekidom istih. Oboje smo stajališta da ne valja prevariti i da se to ne prašta, no oboje smo i varali prethodno, dakle nismo anđeli.
- Lobomonotonija
#9 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
pa da je s kolom barem bi se naučila pameti, pjena bi joj izašla na nos i ne bi to više nikad ponovila...
-
everlast
#10 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
poslusaj ti mene, je** ti to dok mozes, da je meni jedna takva kur*** ne bih ni trenutka kukao ovde, samo se n smijes puno vezati, ali izgleda da ti nisi bas za toga, previse si emotivan.
- Lobomonotonija
#11 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
a jebiga, šta čitaš kad ti dosadno, a onda i komentiraš. možda da ubiješ svoju dosadu?
razlika je kad nekog jebeš, a s nekim imaš više od jebanja..imao sam i prvo, a kod drugog voli da je korektno i konkretno..
razlika je kad nekog jebeš, a s nekim imaš više od jebanja..imao sam i prvo, a kod drugog voli da je korektno i konkretno..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#12 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Ma sta ok, sve je to normalno
-
everlast
#13 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
ja ti kazem, sretan si covjek, samo se ne smijes puno emotivno vezati, ne mislis valjda zenit to?Lobomonotonija wrote:a jebiga, šta čitaš kad ti dosadno, a onda i komentiraš. možda da ubiješ svoju dosadu?![]()
- Lobomonotonija
#14 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Normalno je, pa znam kad sam radio i "normalnije" stvari i u vezi i solo.ladyblue18 wrote:![]()
No pitam dal je primjereno kad si u vezi, recimo ozbiljno, ili tu osobu ne valja uzimati s ozbiljnošću..?
- Lobomonotonija
#15 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Ma kakva ženidba, tako daleko nema smisla razmišljati, pogotovo u 20-tima, bez ikakvih konkretnih postignuća. Ali ipak, jer valja uložiti truda, sklopit oko koji put na takve stvari koje me smetaju i sl..?everlast wrote:ja ti kazem, sretan si covjek, samo se ne smijes puno emotivno vezati, ne mislis valjda zenit to?Lobomonotonija wrote:a jebiga, šta čitaš kad ti dosadno, a onda i komentiraš. možda da ubiješ svoju dosadu?![]()
-
everlast
#16 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
onda uzivivaj u zivotu i ne glumi depresivca, i tata bi sine, i tata bi.Lobomonotonija wrote:Ma kakva ženidba, tako daleko nema smisla razmišljati, pogotovo u 20-tima, bez ikakvih konkretnih postignuća. Ali ipak, jer valja uložiti truda, sklopit oko koji put na takve stvari koje me smetaju i sl..?everlast wrote:ja ti kazem, sretan si covjek, samo se ne smijes puno emotivno vezati, ne mislis valjda zenit to?Lobomonotonija wrote:a jebiga, šta čitaš kad ti dosadno, a onda i komentiraš. možda da ubiješ svoju dosadu?![]()
- Big Ang
#17 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Cuj zen....otkud ti ba taj smajli?ladyblue18 wrote:![]()
- berenice
#18 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Pa čim sam na forumu, 90% ubijam svoju dosadu, ali ne dosadnijim stvarima od svojih. Komentiram, jer si mi ukrao minutu vremena i to mi se ne sviđa.Lobomonotonija wrote:a jebiga, šta čitaš kad ti dosadno, a onda i komentiraš. možda da ubiješ svoju dosadu?![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#19 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Jarane ako ti mislis da je njeno ponasanje normalno onda si samo nasao zakrpu.
A ako se pitas da li njeno ponasanje primjereno (i to samo u vezi) i da li je treba uzeti za ozbiljno, ti si meni onda jedan shega lik.
Ali da ti odmah olaksam, cim se ti pitas svjestan si ti dobro odgovora na pitanja koja postavljas.
Ulozit truda, u sta i u koga zivota ti?
A ako se pitas da li njeno ponasanje primjereno (i to samo u vezi) i da li je treba uzeti za ozbiljno, ti si meni onda jedan shega lik.
Ali da ti odmah olaksam, cim se ti pitas svjestan si ti dobro odgovora na pitanja koja postavljas.
- Lobomonotonija
#20 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
tolko ti se ne sviđa, pa si mi onda poklonio još jednu, pa još jednu..mozgu..
predviđam da ćeš mi još koju minutu pokloniti jer sam ti dosadan..
kod tebe bi jehovi svjedoci odlično prošli...
predviđam da ćeš mi još koju minutu pokloniti jer sam ti dosadan..
kod tebe bi jehovi svjedoci odlično prošli...
- mO k3
#21 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Na sta čekaš ????
- Lobomonotonija
#22 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Pa ja pitam druge ljude kakvih su stavova kad su im curice malo "preotvorene", a mišljenja sam da nije ok..ako je ševa onda je ševa, oko toga se trudiš dok traje, a ako je ljubav, onda se trudiš svkodnevno..mislim da bi oni u sretnim brakovima znali o čemu pričam..a meni onda ona kaže njoj se neda, sto puta smo prožvakali temu, aj bok...a kad ja zajebem, ako odem, čeka me tjedan patnje, nerazumjevanja i boliladyblue18 wrote:Jarane ako ti mislis da je njeno ponasanje normalno onda si samo nasao zakrpu.
- KPNCTNJAH
#23 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Nista strasno.. tebi to cudno, jebes dernek na kojem jaranicama ne stavljas vazelin u usta dok ih drzis na krevetu... kad nema vazelina, snadjes se nekako... nista kralju, cuvaj ti to dobro
bolje da je s tobom, nego da se uvali nekom drugom
javi nam ako bude jos kakav video, a bice sigurno... 
Za @berenice je to dosadno, jer se po njenim postovima moze zakljuciti da to sto je tvoja radila, ona naziva dosadnim utorkom...
Za @berenice je to dosadno, jer se po njenim postovima moze zakljuciti da to sto je tvoja radila, ona naziva dosadnim utorkom...
-
nightvision
#24 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
K'o sto ti vec rekose, od toga, ako je tako kao sto kazes, nemoj ocekivati nista ozbiljno, pogotovo ne nekakav brak, da ti poslije ne bi nabijala rogove. Ljudi, kada su stvarno u vezi, pogotovo ako je nesto ozbiljno pa se vole onako pravo, ne hodaju po partijima jedno bez drugog, pa cak ni na kafe s trecim osobama ne idu precesto. Upitaj se, kad znas za takve stvari da se desavaju, sta jos ima sto ne znas.
-
nightvision
#25 Re: Promiskuitetno ponašanje u vezi
Pa valjda cekamo detalje s partija, mozda i video neki.sherbett wrote:meni jedino još nije jasno u ovom uvodnom postu gdje se opisuje primjena definicije "promiskuitetno"