superxenon wrote:Pa poprilično brzo to dođe... Mislim da ti neće ni doći ništa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Pa et to se dogodilo 21.03. Živim u istom kantonu kao i mjesto tog radara, pa sad ne znam nadam se da neće
Moderators: _BataZiv_0809, anex
superxenon wrote:Pa poprilično brzo to dođe... Mislim da ti neće ni doći ništa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
zlocesto suncenula37 wrote:jutros sam prosla kroz treptajuce zuto (mozda je dok sam prolazila se upalilo i crveno) kod rtv doma brzina je bila oko 60 na sat. Zanima me kolika je kazna u jednom a kolika u drugom slucaju? Da napomenem da vozim vec 6 godina nikad nisam dobila nikakvu kaznu nikad ogrebala auto a jutros me zasljepilo sunce.
Koje je to "treptajuce zuto", ako semafor regularno radi????nula37 wrote:jutros sam prosla kroz treptajuce zuto (mozda je dok sam prolazila se upalilo i crveno) kod rtv doma brzina je bila oko 60 na sat. Zanima me kolika je kazna u jednom a kolika u drugom slucaju? Da napomenem da vozim vec 6 godina nikad nisam dobila nikakvu kaznu nikad ogrebala auto a jutros me zasljepilo sunce.
ti si sa stilom voznje solidan tip kamikaze i haoticara u saobracajunula37 wrote:vjeruj da nisam ni obracala paznju ranije vjerovatno ide zeleno-zuto-treptajuce zuto-crveno . znam samo da sam mozda 10-15 metara od semafora primjetila treptajuce zuto po kocnici isla i kad sam vidila da kocnica ne pomaze isla po gasu.ja1977 wrote:Koje je to "treptajuce zuto", ako semafor regularno radi????nula37 wrote:jutros sam prosla kroz treptajuce zuto (mozda je dok sam prolazila se upalilo i crveno) kod rtv doma brzina je bila oko 60 na sat. Zanima me kolika je kazna u jednom a kolika u drugom slucaju? Da napomenem da vozim vec 6 godina nikad nisam dobila nikakvu kaznu nikad ogrebala auto a jutros me zasljepilo sunce.
Jeli zaista bilo "treptajuce zute" ili je bili "treptajuce zeleno" pa se onda upalilo zuto??
Vjerujem da kamera slika tek nakon sto se upali crveno 2 s
Objasnio ti je čovjekIcedFlame wrote:1. Ako te ujutro zaslijepilo sunce, onda si isla iz pravca Ilidze prema gradu?Na toj strani nema kamere
2. Kad vidis da kocnica ne pomaze, posjeti majstora i provjeri gume.
3. Trepcuce zuto ne postoji na tom semaforu, samo zeleno. Osim ako semafor nije radio.
4. Kamera ne slika iste sekunde kad se upali crveno, tako da, ako nisi vidjela crveno svjetlo, nije te ni uslikalo
Vidi da covjek stoji na semaforu, i hadzija opet prodje.problemnatravunu wrote:Jedan frižak...
Ma mislio sam na 0:05, jer se vidi sjena auta koji je iza tebe skrece ulijevo, i isti vrijeme alfa vrsi mali manevar da pokusa izbjeci sudar, ukoliko taj auto ne skrene na vrijeme.problemnatravunu wrote:Alfa je hladno prosla na crveno, i to je to, mi ostali stajali
Mislim da je 50 KM, odnosno 25 KM ako platis u roku od 8 danadobar osjecaj wrote:Kolika je sad kazna za prelazak pjesaka na crveno kad ih zaustavi policajac pri tom prekrsaju?
nadam se, jer bilo bi mi zao da mu dodje kazna, koliko je sad 300km cini mi seLeon16v wrote:Nema tu onaj "radar" pravi valjda, vec samo ona obicna kamera, kao video nadzor