To je samo pitanje dana.Skyfox wrote:dok ne pokupe nekog pjesaka koji je krenuo malo ranije da prelazi...
A kad se to desi, glavni krivac će biti naša policija.
To je samo pitanje dana.Skyfox wrote:dok ne pokupe nekog pjesaka koji je krenuo malo ranije da prelazi...
imas tih kamera na PIK.BA za sedamdeset maraka , moze snimati cijeli danHaris.ba wrote:Moja životna priča....odmah na komplikovano rješenje. Znam da u Rusiji ugrađuju u auta te snimače, a to mi izgleda kao elegantno rješenje. Mrsko mi mobitel stalno paliti.
Pa eto, ako neko zna, nek javi.
Evo pogledajHaris.ba wrote:Moja životna priča....odmah na komplikovano rješenje. Znam da u Rusiji ugrađuju u auta te snimače, a to mi izgleda kao elegantno rješenje. Mrsko mi mobitel stalno paliti.
Pa eto, ako neko zna, nek javi.
Glavni krivac ce biti pjesak. Sta ima ranije prelaziti?VjecitiStudent wrote:To je samo pitanje dana.Skyfox wrote:dok ne pokupe nekog pjesaka koji je krenuo malo ranije da prelazi...
A kad se to desi, glavni krivac će biti naša policija.

ma nista cijevi...treba za to konstrukcijski jak auto....davno sam ja rekao za sarajevo je najbolje imati ovakvog i samo udarat debile....shandrprcSA wrote:@sorcerer, de mi navari kakvih celicnih cijevi naprijed...

eh, da si navario na vrijemesorcerer wrote:ma nista cijevi...treba za to konstrukcijski jak auto....davno sam ja rekao za sarajevo je najbolje imati ovakvog i samo udarat debile....shandrprcSA wrote:@sorcerer, de mi navari kakvih celicnih cijevi naprijed...
Mogao si ga vala zaobici nisi morao direkt u njega haha, samo sebi napavis stetu.shandrprcSA wrote:eh, da si navario na vrijemesorcerer wrote:ma nista cijevi...treba za to konstrukcijski jak auto....davno sam ja rekao za sarajevo je najbolje imati ovakvog i samo udarat debile....shandrprcSA wrote:@sorcerer, de mi navari kakvih celicnih cijevi naprijed...![]()
![]()
![]()
to se ja pitam svakodnevno kad vidim ovakve situacije ...mozda da propusti mrava ...maxell_sarajevo wrote:Zašto je zaustavio kombija nasred ceste?
pisao vec 100 puta i opet cu ,zato jer debili voze na benzinskim i naftnim isparenjima jer su svi na rezervi i stede gorivo,nema se za hljeba al nek komsije vide da se mi vozamo.sipa se za 3.5 marke nafte ,za 7 maraka plina i slicno..i ako voze nekim slucajem 60 km/h kad se primaknu kameri obavezno je kocenje na 30 da ih slucajno ne uslika.Dozer wrote: Pitanja za ovakve "vozace/ice":
1. ZASTO vozite 40 ili 50 km/h na ogranicenju brzine 60 i toleranciji 10, sto znaci da je ogranicenje 70 km/h? Da li ste uopste svjesni da na ovaj nacin i ometate i ugrozavate saobracaj?!
pa nikad nije na odmet biti preoprezan hahahaha i bitno je da oni prodju a za ostale ih boli neka stvar....Dozer wrote:2. ZASTO sve rasrsnice na glavnoj cesti prelazite u prvom stepenu prenosa i brzinom od 10 km/h?
za to ne treba instruktor vec cista logika i mozak ,obavezno papak stane prije sina i ceka da svi prodju ,a iza njega prodju jos 2 auta i kapak ,a moglo je proci 5.....Dozer wrote:3. Da li su vas "instruktori" (na)ucili da se u raskrsnicu ulazi sto dublje i da se ista prelazi sto brze, ali pazeci na sigurnost? (Ovo se pogotovo odnosi na one koji sa glavne ceste skrecu u lijevo, preko tramvajske pruge. Naravno, nece se preci ni sa 50, 70 ili 100 na sat, ali je sasvim normalno da se, ukoliko je ispred vas "cisto", prelazak raskrsnice u ovom pravcu zavrsava brzinom od 40-ak km/h, i u drugoj ili vec i trecoj brzini, a ne u @ebenoj prvoj i sa 10-15 km/h!!)
da su svjesni ne bi sigurno tako vozili ,mislim da se vode nekom njihovom logikom,ja cu polako pa kad stignem ,a ti ako ti se zuri obilazi...samo sto je skoro uvijek u sve 3 trake po jedan takav debil i ne mozes ga obici,po meni tu je najvise kriva policija sto ne kaznjava takveDozer wrote:4. Da li su mnogi vozaci/ce uopste svjesni da na cesti nisu sami/e i da nakaradnom voznjom, a u to definitivno spada i prespora voznja (voznja 20 km/h ispod ogranicenja je takodjer zakonski kaznjiva, ukoliko vozilo nije u kvaru), ugrozavaju i sebe i druge?
smeta meni al ne mogu obici kad je masa takvih debila rasporedjena po sve 3 trake .sta predlazes?uskrsno_respo wrote:ako ti smeta sto neko vozi 40-50 na glavnoj
upalis zmigavac i zaobidjes
al tih 50 nije sporo kao sto zelis reci