cuj sirotinjska pumpabach wrote:Mislio sam da je šala i zaebencija kada sm vidio ovu sliku en internetu, ali fakat nije. Ova sirotinjska pumpa se fakat prodaje u peniju.
Zar smo dotle došli?
e moj bache
cuj sirotinjska pumpabach wrote:Mislio sam da je šala i zaebencija kada sm vidio ovu sliku en internetu, ali fakat nije. Ova sirotinjska pumpa se fakat prodaje u peniju.
Zar smo dotle došli?
Jel' ovo pokusaj kopiranja Hize Ramidovica?jao_situacije wrote:umiesto što proziva te vik smanji te potrošnju vode da gradžani znaju sami sebe kontrolirati i netrošiti vodu bez veze ne bi bile redukacie u vodi
zašto trošite vodu toliko jednom gradžaninu je dovoljno 3 litra vode na dan oni bi dase kupaju e pa nemože tako
Takvu pumpu sam viđao po mjestimo oko Zenice, u Kaknju, u tvojoj Župči i mjestima oko Breze.kurty wrote:cuj sirotinjska pumpabach wrote:Mislio sam da je šala i zaebencija kada sm vidio ovu sliku en internetu, ali fakat nije. Ova sirotinjska pumpa se fakat prodaje u peniju.
Zar smo dotle došli?
e moj bache
Napravićemo kartu, šaljite ulicu i termine redukcija.Black swan wrote:ko zna zna branković![]()
možemo li napraviti statistiku koja to naselja imaju najviše redukcija
ja sam čuo grbavica čvila
ali mi nije jasno otkud sokolović kolonija u tome svemu
ja nemam redukcija ali imaju moji na čvili
i to 2 puta dnevno noću i preko dana od 11 do 3
ne znam đe je zapelo
ali sasvim legitimno za male prosvjede koji trebaju preći u nešto masovnije
potpuno legitimo i nestranački
hizo ramidovic wrote:sve nekaki strucnjaci ovdije koi samo znadu vikat dze curi voda anikose odnjiha nebi sijetio dase lati krampe i lopate ida iskopa ipopravi kvar pabi ondak imali vode panemere vik sve stic popravit morajuse i gradzani malo ukljucit
A ti si, izgleda, novi ovdje?!bumerangss wrote:hizo ramidovic wrote:sve nekaki strucnjaci ovdije koi samo znadu vikat dze curi voda anikose odnjiha nebi sijetio dase lati krampe i lopate ida iskopa ipopravi kvar pabi ondak imali vode panemere vik sve stic popravit morajuse i gradzani malo ukljucit
Uzmi himzo pa krampaj niko ti ne brani! To bi ocito bolje islo od pisanja
dosta samja krampo jarane zatosam sebi kupijo masinu sto rovi i kopa kojase zove rovo kopac sredijomi rodzo sacir koi radi ujednoj drzavnoj firmi dakupim bijo javni tender ija proso pasad vise nekranpambumerangss wrote:hizo ramidovic wrote:sve nekaki strucnjaci ovdije koi samo znadu vikat dze curi voda anikose odnjiha nebi sijetio dase lati krampe i lopate ida iskopa ipopravi kvar pabi ondak imali vode panemere vik sve stic popravit morajuse i gradzani malo ukljucit
Lakse je napraviti statistiku za naselja koja nemaju redukcije, manje poslaBlack swan wrote:ko zna zna branković![]()
možemo li napraviti statistiku koja to naselja imaju najviše redukcija
ja sam čuo grbavica čvila
ali mi nije jasno otkud sokolović kolonija u tome svemu
ja nemam redukcija ali imaju moji na čvili
i to 2 puta dnevno noću i preko dana od 11 do 3
ne znam đe je zapelo
ali sasvim legitimno za male prosvjede koji trebaju preći u nešto masovnije
potpuno legitimo i nestranački
Hizo je osvjezenje medju trollovima, zanimljiv mu je svaki post, a i uhvacen je kako pise pravilnobumerangss wrote:hizo ramidovic wrote:sve nekaki strucnjaci ovdije koi samo znadu vikat dze curi voda anikose odnjiha nebi sijetio dase lati krampe i lopate ida iskopa ipopravi kvar pabi ondak imali vode panemere vik sve stic popravit morajuse i gradzani malo ukljucit
si vidio...srednja klasa ima vodu, a ti (plava krv) nemas...bach wrote:Takvu pumpu sam viđao po mjestimo oko Zenice, u Kaknju, u tvojoj Župči i mjestima oko Breze.kurty wrote:cuj sirotinjska pumpabach wrote:Mislio sam da je šala i zaebencija kada sm vidio ovu sliku en internetu, ali fakat nije. Ova sirotinjska pumpa se fakat prodaje u peniju.
Zar smo dotle došli?
e moj bache
U Vogošći gdje živi uglavnom srednja klasa, ovakvu napravu moje oči nisu vidjele.
Imas li bege gradjevinsku dozvolu kad rovokopas? Nemoj da te inspekcija safata, oderat ce i tebe i rovokopachizo ramidovic wrote:dosta samja krampo jarane zatosam sebi kupijo masinu sto rovi i kopa kojase zove rovo kopac sredijomi rodzo sacir koi radi ujednoj drzavnoj firmi dakupim bijo javni tender ija proso pasad vise nekranpambumerangss wrote:hizo ramidovic wrote:sve nekaki strucnjaci ovdije koi samo znadu vikat dze curi voda anikose odnjiha nebi sijetio dase lati krampe i lopate ida iskopa ipopravi kvar pabi ondak imali vode panemere vik sve stic popravit morajuse i gradzani malo ukljucit
stacemi gradzevinska dozvola kadimam svoe ljude u inspekciji jednog rodzu ijednog dobrog ahbabavade_mecum wrote:Imas li bege gradjevinsku dozvolu kad rovokopas? Nemoj da te inspekcija safata, oderat ce i tebe i rovokopachizo ramidovic wrote: dosta samja krampo jarane zatosam sebi kupijo masinu sto rovi i kopa kojase zove rovo kopac sredijomi rodzo sacir koi radi ujednoj drzavnoj firmi dakupim bijo javni tender ija proso pasad vise nekranpam
Avantgardasalik79 wrote:Za sve koji ne znaju, hizo je, defakto, umjetnik.
Jedan od najjacih, najpismenijih, najpronicljivijih, najsarkasticnijih...likova na VAScijelom forumuvade_mecum wrote:Avantgardasalik79 wrote:Za sve koji ne znaju, hizo je, defakto, umjetnik.
Nema vode, dnevne i nocne redukcije.Black swan wrote:kako stoji alipašno
Plus je haman na izvoruBlack swan wrote:u moju teoriju o redukcijama u naseljima s visokim zgradama samo se sokolović kolonija ne uklapa
Cula sam od jedne zene koja tamo zivi da im vec duze od mjesec dana skoro svakodnevno nestaje vode po danu. I prije nego sto su najavili ove dnevne redukcije.JanuaryJones wrote:Plus je haman na izvoruBlack swan wrote:u moju teoriju o redukcijama u naseljima s visokim zgradama samo se sokolović kolonija ne uklapa