Svjesna je i zato su na putu da nam trajno sjebu vodu što ukidanjem vodozaštitnih zona što pretjeranim ispumpavanjem/isušivanjem Sarajevskog polja što gradnjom na Bjelašnici što planiranom gradnjom na Igmanu što bolom u *urcu za projekte crna i bijela rijeka.Forsaken wrote: ↑04/09/2024 09:12 Ja se samo nadam da je Trojka svjesna kolko ce ih glasova kostati ovo sa vodovodom posebno. Meni ispred ulaza voda tece mjesecima, nista se ne rjesava. Sad nemam vode nocu a danju jedva. Racun uvecan, redovan.
Ni ja ni niko od mojih necemo glasat, iako smo glasali, za bilo koga iz Trojke. Jebe mi se. Necu ni za SDA nacu neki random stranku i zaokruzit
Boli njih neka stvar za nas i važno je samo uzeti pare... a narod poslije prve kiše se više neće sjećati da je imao nekih problema a do tada već stiže smog i drugi problemi (na kojima isto ništa ne rade na poboljšanju već bi se moglo reći na pogoršanju) pa onda opet ljeto kada se vraćamo na vodu i tako prođe nekoliko mandata dok se skonta da su napravili sranja a glupe ovce i dalje glasaju za iste ljude/stranke i nadaju se drugom rezultatu.