Moderator: O'zone
Jašta je odavno. Bosnalijek je svojim parama tamo negdje 1998. platio da se uradi jedan vod kako treba do fabrike jer nisu mogli obezbjediti kontinuitet 24/7 pa samim tim ni proizvodnju.dječak sa šibicama wrote: ↑24/07/2020 22:53Ja sam pet puta zvao
Pustise maloprije.
Sega su, onu Jukicevu su jedno 40 puta rovili, izgleda je komplet cjevovod u raspadu.
obicno prekinu 10 kV kabl kad kopajudrug_profi wrote: ↑28/08/2020 18:03ja neznam jel se ikad desilo da zavrse kad su rekli. Uvijek nesto jos usput sjebu
Danas je smijenjena uprava KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo.
Na mjesto dosadašnjeg direktora Envera Hadžiahmetovića, u svojstvu vršioca dužnosti, stigao je Adnan Hodžić.
Hodžić je inače kadar SDA, koji je bio dio uprave ViK-a u najgore doba – kada su građani Sarajeva trpili noćne redukcije vode.
Samo plin ne moze, a i to od 2017te, sve ostalo ide bez problemamuha_sa wrote: ↑28/10/2020 09:36https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /201023144
I svi regularno prikljuceni na vodovod![]()
Na portalu klix vijesti u komentarima, kad su se gradjani masovno zalili kako je Sarajevo vukojebina jer nema vode u 21. stoljecu, neki se nasao praviti pametan pa pokusao porediti Ameriku sa BiH i njihov razlog nemanja vode. A kad se bolje istrazi, vidjecete da su tamo i ovamo razlozi nemanja vode sasvim suprotni. Tamo nije uzrok redukcije vode nerad/nemar kao kod nas. Premda nisam nigdje nasao o potencijalnoj redukciji o kojoj je klix komentator laprdao.