Nemam ni jedan kanister u kuci, ali zato imam pasticnih flasa 2 do 5 litara, i sve se saplicem o njih.muha_sa wrote:nije u ridjobradom greska vec u namaizgubljena dusa wrote:I ja dolazim![]()
A kad budu izbori napominjacu im se familije za puno, puno toga. Voda je samo jedan razlog.
Evo gledam ridjobradog I erdogana u bratskom zagrljajuPa kad toliko voli turke I arapske turiste, nek se odvuce kod njih vec jednom I neka nas popusti malo da zivimo kako dolikuje u 21 vijeku na tlu Evrope. Trabunja o EU, a grli okupatora
ode ridjobradi dodje drugi ridjobradi, a ima ih kolko hos
![]()
handre nas 20 i kusur godina a mi ko ovce, suti i trpii opet ce na izborima pobjedit jer njihovi glasaci redovno izlaze i nije im mrsko ko nekima guzicu pomac do glasackog mjesta
![]()
al hajdnaucio sam se iz karnistera umivat
Kad vidim kanister - trenutno mi se povraca
Nazalost, narod je gup do bola, a politicari su sami sebi svrha. Dva apsolutno odvojena svijeta. Jedni se (uzalud) nadaju da ce biti bolje, a drugima je dobro (extra)
Nekad mi bude zao ovog mentalno ogranicenog naroda. Ne vide da nema razlike izmedju cetnika I ovih "svojih".
Do groba ce mi biti zao sto moradoh ostati u vukojebini koja ni vodu ne moze da obezbjedi, a o drugim stvarima ne treba ni pricati.