Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
-
kanita_lejla
#1 Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
Svako dijete je svijet za sebe, ima različita interesovanja. Tu smo da u njemu probudimo moralni, intelektualni, estetski i tjelesni duh. Izbjegnite pretrpane vrtiće jer pružamo rad sa svakim djetetom individualno. Projekat obuhvata potpuno besplatne časove engleskog jezika.
Djeci na raspolaganju stoje profesionalna babysiterka sa iskustvom koje je stekla tokom 4 godine koje je provela u Americi, studentica Pedagoškog fakulteta - smijer Predškolski odgoj i studentica Farmacije sa završenom medicinskom školom.
Radno vrijeme od 7 do 19h, cijena 200KM.
Svako dijete je svijet za sebe, ima različita interesovanja. Tu smo da u njemu probudimo moralni, intelektualni, estetski i tjelesni duh. Izbjegnite pretrpane vrtiće jer pružamo rad sa svakim djetetom individualno. Projekat obuhvata potpuno besplatne časove engleskog jezika.
Djeci na raspolaganju stoje profesionalna babysiterka sa iskustvom koje je stekla tokom 4 godine koje je provela u Americi, studentica Pedagoškog fakulteta - smijer Predškolski odgoj i studentica Farmacije sa završenom medicinskom školom.
-
bakir 1803
#2 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
gdje tacno na Alipasinom i od kog datuma pocinejte?kanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
kako vas mozemo kontatirati?
hvala
-
kanita_lejla
#3 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Potrebno minimalno 10 zainteresovanih, ako bude počinjemo sa radom od 1. aprila
kontakt telefon 062 889 221
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Po cemu se ovo razlikuje pd vrtica?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
-
kanita_lejla
#5 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Pa nema neke velike razlike što se tiče opremljenosti prostora (opremljen po pedagoškim standardima) i hrane koja je ista kao i u vrtićima samo što neće biti puno djece pa se možemo posvetiti svakom djetetu individualno i imamo duže radno vrijeme.un1ted wrote:Po cemu se ovo razlikuje pd vrtica?
-
selma_sarajevo
#6 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Za koliko sati cuvanje je cijena 200 KM ? hvala
-
kanita_lejla
#7 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Cijena 200KM je od 7 do 19h.selma_sarajevo wrote:Za koliko sati cuvanje je cijena 200 KM ? hvala
Nudimo i noćno čuvanje djece koje se dodatno plaća.
- P308
#8 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Hocete li mozda raditi po Montessori ili Waldorf sistemu?
- charrrmed
#9 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
A tate ne smiju dovoditi djecu, mislim s obzirom da se obracate samo mamama?kanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
Uglavnom, radi li se ovdje o cuvanju u prilagodjenom stanu ili u nekom prostoru? Gdje tacna na Alipasinom?
- chudjenhe
#10 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
cek...jel to mjececna il dnevnakanita_lejla wrote:Cijena 200KM je od 7 do 19h.selma_sarajevo wrote:Za koliko sati cuvanje je cijena 200 KM ? hvala
Nudimo i noćno čuvanje djece koje se dodatno plaća.
ima li ukljucena vjeronauka
-
kanita_lejla
#11 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Naš rad se koncentriše uglavnom na montessori programu, jer djeca napreduju vođena vlastitim potrebama i prema svom izboru. Želimo da djeca napreduju u slkadu sa svojim interesima, potrebama i željama. A mi smo tu da im pomognemo.P308 wrote:Hocete li mozda raditi po Montessori ili Waldorf sistemu?
-
kanita_lejla
#12 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
A tate ne smiju dovoditi djecu, mislim s obzirom da se obracate samo mamama?
Uglavnom, radi li se ovdje o cuvanju u prilagodjenom stanu ili u nekom prostoru? Gdje tacna na Alipasinom?[/quote]
Naravno da tate smiju dovoditi djecu.
Radi se o čuvanju u prilagođenom stanu. Detaljne informacije putem kontakt telefona 062 889 221
Uglavnom, radi li se ovdje o cuvanju u prilagodjenom stanu ili u nekom prostoru? Gdje tacna na Alipasinom?[/quote]
Naravno da tate smiju dovoditi djecu.
Radi se o čuvanju u prilagođenom stanu. Detaljne informacije putem kontakt telefona 062 889 221
-
kanita_lejla
#13 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
To je mjesečna cijena.chudjenhe wrote:cek...jel to mjececna il dnevnakanita_lejla wrote:Cijena 200KM je od 7 do 19h.selma_sarajevo wrote:Za koliko sati cuvanje je cijena 200 KM ? hvala
Nudimo i noćno čuvanje djece koje se dodatno plaća.cijena???
ima li ukljucena vjeronauka
Sad za sad vjeronauke nema, ali ukoliko bude interesovanja možemo uvesti vjeronauku u naš program.
-
selma_sarajevo
#14 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
odgovara mi radno vrijeme, a i cijena je zaista pristupacna. Nadam se da cete skupiti dovoljan broj djece i da ce moja ce vam se moja Ena uskoro pridruziti... veliki pozdrav
-
kanita_lejla
#15 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Naravno da tate smiju dovoditi djecu.charrrmed wrote:A tate ne smiju dovoditi djecu, mislim s obzirom da se obracate samo mamama?kanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
Uglavnom, radi li se ovdje o cuvanju u prilagodjenom stanu ili u nekom prostoru? Gdje tacna na Alipasinom?
-
kanita_lejla
#16 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Trudili smo se da osmislimo ovaj projekat kako bi bio što pristupačniji.selma_sarajevo wrote:odgovara mi radno vrijeme, a i cijena je zaista pristupacna. Nadam se da cete skupiti dovoljan broj djece i da ce moja ce vam se moja Ena uskoro pridruziti... veliki pozdrav
Hvala Vam, i mi se tome nadamo.
-
kanita_lejla
#17 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Potrebno minimalno 10 zainteresovanih, ako bude počinjemo sa radom od 1. aprilabakir 1803 wrote:gdje tacno na Alipasinom i od kog datuma pocinejte?kanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
kako vas mozemo kontatirati?
hvala
- muha_sa
#18 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
svaka cast na idejikanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
samo me jedno zanima
-eto, koliko dugo cete držat tu cijenu od 200 km po djetetu
umal da zaboravim

-
dragonz
#19 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Jel dječijim ili roditeljskim potrebama i željama. Inače ovi sistemi podučavanja i odgoja su mi konfuzni i prenapuhani ali veći uspjeh djeca postižu kada ih je manje u grupama tako da vam želim puno uspjeha u radu.kanita_lejla wrote:Naš rad se koncentriše uglavnom na montessori programu, jer djeca napreduju vođena vlastitim potrebama i prema svom izboru. Želimo da djeca napreduju u slkadu sa svojim interesima, potrebama i željama. A mi smo tu da im pomognemo.P308 wrote:Hocete li mozda raditi po Montessori ili Waldorf sistemu?
- kadinica
#20 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Od vrtića se razlikuje po tome što je ilegalno, tj. rad na crno.kanita_lejla wrote:Pa nema neke velike razlike što se tiče opremljenosti prostora (opremljen po pedagoškim standardima) i hrane koja je ista kao i u vrtićima samo što neće biti puno djece pa se možemo posvetiti svakom djetetu individualno i imamo duže radno vrijeme.un1ted wrote:Po cemu se ovo razlikuje pd vrtica?
Ko voli, bujrum. Povjeriti dijete nekome nije mala stvar.
Sa 10-oro djece teško ćete pokriti troškove, a više od toga je gotovo nemoguće, ako su djeca uzrasta 6 mjeseci do 5 godina. Zato i postoje grupe u vrtićima, jer svaki uzrast je specifičan i ima različite prohtjeve.
-
kanita_lejla
#21 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Ova cijena nije samo tako stavljena, prije nego što smo objavili sve ovo napravili smo sve proračune.muha_sa wrote:svaka cast na idejikanita_lejla wrote:Drage mame u pripremi je projekat čuvanja djece uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina.
samo me jedno zanimakoliko sam mogo skontat--moguce da se varam
mislim da vam zarada nece bit dovoljna ni za jednog cekera. jedino ako ste kontali nakon mjesec jal dva uduplat cijenu cuvanja.
-eto, koliko dugo cete držat tu cijenu od 200 km po djetetu
umal da zaboravim![]()
Ovo nije projekat preko kojeg smo se mi mislile obogatiti za kratko vrijeme, nego čisto da radimo i da imamo za sebe nešto novca jer smo sve tri nezaposlene cure koje imaju mogućnost i znanje da realizujuju ovakav projekat.
-
kanita_lejla
#22 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Dječijim potrebama i željama, ali naravno da roditelji imaju veliki utjecaj na to kako će njihova djeca provoditi vrijeme. Želimo stvoriti afmosferu u kojoj će se djeca osjećati ugodno i sretno, biti vesela, družiti se sa svojim vršnjacima i pri tome i naučiti dosta stvari i napredovati.dragonz wrote:Jel dječijim ili roditeljskim potrebama i željama. Inače ovi sistemi podučavanja i odgoja su mi konfuzni i prenapuhani ali veći uspjeh djeca postižu kada ih je manje u grupama tako da vam želim puno uspjeha u radu.kanita_lejla wrote:Naš rad se koncentriše uglavnom na montessori programu, jer djeca napreduju vođena vlastitim potrebama i prema svom izboru. Želimo da djeca napreduju u slkadu sa svojim interesima, potrebama i željama. A mi smo tu da im pomognemo.P308 wrote:Hocete li mozda raditi po Montessori ili Waldorf sistemu?
- muha_sa
#23 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
ocekivo sam ovakakv odgovorkanita_lejla wrote:
Ova cijena nije samo tako stavljena, prije nego što smo objavili sve ovo napravili smo sve proračune.
Ovo nije projekat preko kojeg smo se mi mislile obogatiti za kratko vrijeme, nego čisto da radimo i da imamo za sebe nešto novca jer smo sve tri nezaposlene cure koje imaju mogućnost i znanje da realizujuju ovakav projekat.
-imam unuku koja ce ubrzo napunit godinu dana i ja cu je cuvat jer sam penzioner i ne mogu zamislit da sjedim kuci i landaram po forumu dok mi je unuka u nekom vrticu, al da moram sinu bih vas preporucio
samo mi cijena nije jasna
-nego, koliko dugo mislite imat ovu cijenu
-
kanita_lejla
#24 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
kadinica wrote:Od vrtića se razlikuje po tome što je ilegalno, tj. rad na crno.kanita_lejla wrote:Pa nema neke velike razlike što se tiče opremljenosti prostora (opremljen po pedagoškim standardima) i hrane koja je ista kao i u vrtićima samo što neće biti puno djece pa se možemo posvetiti svakom djetetu individualno i imamo duže radno vrijeme.un1ted wrote:Po cemu se ovo razlikuje pd vrtica?
Ko voli, bujrum. Povjeriti dijete nekome nije mala stvar.
Sa 10-oro djece teško ćete pokriti troškove, a više od toga je gotovo nemoguće, ako su djeca uzrasta 6 mjeseci do 5 godina. Zato i postoje grupe u vrtićima, jer svaki uzrast je specifičan i ima različite prohtjeve.
Ukoliko neki roditelji žele da nas upoznaju prije nego što nam povjere svoju djecu naravno da mogu jer smo svjesni činjenice da nije mala stvar povjeriti nekome svoje dijete, pogotovo na današnjem vremenu.
Troškove sam pomenula u nekom od prethodnih odgovora i rekla da mi sa ovim projektom nemamo u planu da se obogatimo preko noći.
A što se tiče tog "rada na crno" mislim da ima većih ilegala u ovoj državi od projekta pomoću kojeg 3 nezaposlene djevojke mogu na kraju svakog mjeseca zaraditi nešto novca.
Očekivano je da ima ljudi koji se ne slažu sa ovom idejom i bile smo spremne na to jer tako je sa svakom i najmanjom sitnicom u životu, uvijek ima onih za i onih protiv.
-
kanita_lejla
#25 Re: Projekat čuvanja djece na Alipašinom polju.
Vaše pitanje nije ni shvaćeno kao provokacija. Bilo bi nam zadovoljstvo da nas preporučite.muha_sa wrote:ocekivo sam ovakakv odgovorkanita_lejla wrote:
Ova cijena nije samo tako stavljena, prije nego što smo objavili sve ovo napravili smo sve proračune.
Ovo nije projekat preko kojeg smo se mi mislile obogatiti za kratko vrijeme, nego čisto da radimo i da imamo za sebe nešto novca jer smo sve tri nezaposlene cure koje imaju mogućnost i znanje da realizujuju ovakav projekat.ne provociram vec ozbiljno pitam-zaista
![]()
-imam unuku koja ce ubrzo napunit godinu dana i ja cu je cuvat jer sam penzioner i ne mogu zamislit da sjedim kuci i landaram po forumu dok mi je unuka u nekom vrticu, al da moram sinu bih vas preporucio![]()
samo mi cijena nije jasnanek radite i na crno-to me ne zanima, al necete zaradit za kafe a kamli šta više tako da nisam ni pomislio da se ovim projektom mislite obogatit
![]()
-nego, koliko dugo mislite imat ovu cijenupitam u ime nekih koji ce vam povjerit svoje dijete da ne dodju u situaciju da mu vi za mjesec il dva kažete--znate šta
više nije 200 sad je 400.
A što cijene tiče ona ostaje ovakva do daljnjeg, možda ako bi se ovo sve razvilo do mjere kada se može prijaviti kao pravi vrtić onda bi se i cijena promijenila.