programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Moderator: anex
- alen_zenica
#1 programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
neznam jeste li primjetili ali za ovu novu godinu programske šeme naših tv kuća su bile u najmanju ruku jad sa primjesama tuge i čemera....zar nije bilo moguće da prikažu barem jedan film za pohvalu....izgleda da je i to nemoguća misija za naše jadne tv kuće
-
b_stulic
#2 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Katastrofa...
- to sam ja
#3 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ma meni su svi kanali s naseg govornog podrucja bili katastrofa...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ono sto sam malo pregledala letimicno, na svim programima narodnjacki derneci, Hanka, Halid, ovaj, onaj...
na novoj glupi film sa Arnoldom koji je prikazan jedno 50 puta, a kasnije ona lipa, hrtovi losi do zla Boga.
Jedan od zescih odrona u zadnjih nekoliko godina, sto se tice Novogodisnjeg programa.
Valjda kakva drzava, takav i program
na novoj glupi film sa Arnoldom koji je prikazan jedno 50 puta, a kasnije ona lipa, hrtovi losi do zla Boga.
Jedan od zescih odrona u zadnjih nekoliko godina, sto se tice Novogodisnjeg programa.
Valjda kakva drzava, takav i program
-
in33sa
#5 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ne znas koja tv kuca ima gluplji novogodisnji program, dal ovi nasi sa narodnjackim krkanlukom, dal hrtovi sa onim svojim nebulozama i kvazikulturnim preseravanjem, dal srbijanske i srpske tv kuce sa narodnjackim krkanlukom.
Srecom sinoc ih nisam morao pratiti.
-
dinosaur
#6 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Nisam ni ja ,al kažu da je Selmina guza sijevala na Hayatu cijelo veče...in33sa wrote:Ne znas koja tv kuca ima gluplji novogodisnji program, dal ovi nasi sa narodnjackim krkanlukom, dal hrtovi sa onim svojim nebulozama i kvazikulturnim preseravanjem, dal srbijanske i srpske tv kuce sa narodnjackim krkanlukom.
- alen_zenica
- to sam ja
#8 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
alen_zenica wrote:nabijem je
Ja neznam sta je gore ....narodnjaci, one "proslave" snimljene sedam dana prije, mladi narastaji buducih narodnjaka ili fol uzivo prenos s proslave...uzas!!! bolje bi bilo da su pustili vec otrcanog Mr.Beana nego ove...
-
debela
#9 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
kad sam vec bila uz tv hrt2 je bio po mom ukusu. tri filma u cugu koje ne prekidaju reklame. ja zadovoljna.
- malosutra81
#10 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
hajd sto je sinoc bio, al sto je tek danas glup program
fuj
- Ja_Ja
#11 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Znaci urednici ulaze i u ovu novu godinu bez rezolucije...Hayat katastrofa...Onaj kic treba zakonom zabraniti!
- Better Man
#12 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Nisam gledao novogodišnji program, jer sam znao da će biti odron. Na repertoaru je bio dvd "Rock In Rio" od Iron Maiden, onda "Live In Gdansk" od Davida Gilmoura. Otkucavanje ponoći je pratio početak jedne od najlegendarniji pjesama Pink Floyda "Time" (uvodni dio pjesme kad se čuju otkucaji sata) i to u izvedbi legendarnog Davida Gilmoura zajedno sa pokojnim Richardom Wrightom i pratečim bendom na "Live In Gdansk".
- sheilak
#13 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Nisu te proslave snimljene samo 7 dana ranije, neke su snimljene i prije neki mjesec.to sam ja wrote:Ja neznam sta je gore ....narodnjaci, one "proslave" snimljene sedam dana prije, mladi narastaji buducih narodnjaka ili fol uzivo prenos s proslave...uzas!!! bolje bi bilo da su pustili vec otrcanog Mr.Beana nego ove...
Mislim da su TV stanice odustale od bilo kakvog pokusaja da naprave kakav zanimljiv sadrzaj.Znaju da to ne mogu. Prijenosi uzivo su katastrofalni, smijesni. O snimkama iz studija ne bih ni govorila, nema potrebe za tim. Sve je to napravljeno samo 'nako, da bi imali barem nesto emitirati.
- alen_zenica
#14 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Uh, pa šta de se radi..
Trebam da digitalnu tv nabavim. Nema mi druge
Trebam da digitalnu tv nabavim. Nema mi druge
- cyprus
#15 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ne znam na šta je to sinoć ličilo, al ovo danas je...
Apsolutno nigdje ništa zanimljivo.
Apsolutno nigdje ništa zanimljivo.
- Mahalac
#16 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ovaj put je PinkBH imala najbolji program mada su sve u svemu totalno nemaštovite i neinventivne.
Najgori su mi ovi kojima plaćam pretplatu...uvijek iznova degradacija ljudske intelegencije ovaj put s Tarikom Helićem i Hazimom Begagićem na ćelu...
Da ćovjek ne vidi ne bi vjerovao da takvo što postoji....još je jedino OSM ispod njih.
Najgori su mi ovi kojima plaćam pretplatu...uvijek iznova degradacija ljudske intelegencije ovaj put s Tarikom Helićem i Hazimom Begagićem na ćelu...
Da ćovjek ne vidi ne bi vjerovao da takvo što postoji....još je jedino OSM ispod njih.
- Neelix
#17 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
joj i ti si se "provodio" vidimBetter Man wrote:Nisam gledao novogodišnji program, jer sam znao da će biti odron. Na repertoaru je bio dvd "Rock In Rio" od Iron Maiden, onda "Live In Gdansk" od Davida Gilmoura. Otkucavanje ponoći je pratio početak jedne od najlegendarniji pjesama Pink Floyda "Time" (uvodni dio pjesme kad se čuju otkucaji sata) i to u izvedbi legendarnog Davida Gilmoura zajedno sa pokojnim Richardom Wrightom i pratečim bendom na "Live In Gdansk".
-
suncandan
#18 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Jako lose, nisu mi jasni, pitam se moze li gore? 
-
Hendrix
#19 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Realno gledajući, Pink je odmakao jedno 100 godina od ovih naših nazovi televizija. Jest narodnjački, i kod nas je bilo ali pogledajte malo njihovu scenu pa to je dvorana čitava kao bina,orkestar folovi , sve živo, prava parada a kod ovih naših pa to je toliko jadno da nije normalno. I tako svake godine bude. Kod nas par stiropora ofarbaju i naredaju kutija u boji, malo svjetla i Selma Bajrami sa guzovima i to ti je program. Najbolje bi im bilo da puste filmove čitavu noć i da uštede makar na scenografiji ako se ono može nazvati tako.
- chuchumbamayumbe
#20 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Pink je bio najbolji, samo da bar nisu prekidali sa nemijesnim skecevima onih sfrj likova za hastalom.
- to sam ja
#21 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
jooooooj ti isplaniarao sve u detalje...svaka castBetter Man wrote:Nisam gledao novogodišnji program, jer sam znao da će biti odron. Na repertoaru je bio dvd "Rock In Rio" od Iron Maiden, onda "Live In Gdansk" od Davida Gilmoura. Otkucavanje ponoći je pratio početak jedne od najlegendarniji pjesama Pink Floyda "Time" (uvodni dio pjesme kad se čuju otkucaji sata) i to u izvedbi legendarnog Davida Gilmoura zajedno sa pokojnim Richardom Wrightom i pratečim bendom na "Live In Gdansk".
- to sam ja
#22 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Hendrix wrote:Realno gledajući, Pink je odmakao jedno 100 godina od ovih naših nazovi televizija. Jest narodnjački, i kod nas je bilo ali pogledajte malo njihovu scenu pa to je dvorana čitava kao bina,orkestar folovi , sve živo, prava parada a kod ovih naših pa to je toliko jadno da nije normalno. I tako svake godine bude. Kod nas par stiropora ofarbaju i naredaju kutija u boji, malo svjetla i Selma Bajrami sa guzovima i to ti je program. Najbolje bi im bilo da puste filmove čitavu noć i da uštede makar na scenografiji ako se ono može nazvati tako.
nemojte tako, po scenografiji najbolji je 99...
- Better Man
#23 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Ma, sve je to bilo spontano, ništa nije isplanirano.to sam ja wrote:jooooooj ti isplaniarao sve u detalje...svaka castBetter Man wrote:Nisam gledao novogodišnji program, jer sam znao da će biti odron. Na repertoaru je bio dvd "Rock In Rio" od Iron Maiden, onda "Live In Gdansk" od Davida Gilmoura. Otkucavanje ponoći je pratio početak jedne od najlegendarniji pjesama Pink Floyda "Time" (uvodni dio pjesme kad se čuju otkucaji sata) i to u izvedbi legendarnog Davida Gilmoura zajedno sa pokojnim Richardom Wrightom i pratečim bendom na "Live In Gdansk".
- alen_zenica
#24 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Morate priznati da su se barem trudili.
Drugo je sto im se taj trud isplatio nije.
Drugo je sto im se taj trud isplatio nije.
-
in33sa
#25 Re: programi tv stanica za novu godinu - jad i cemer
Dobro primjeceno, ovi sto im se pod prijetnjom zakona mora platiti pretplata, nisu bili u stanju jedan dobar film pustiti... dva kanala, FTV i BHT, jedan jedini film nisu bili u stanju obezbjediti. Vec neke ZLJ filmove pustaju, dobili ih dzaba jos kad su nam slali humanitarnu ovi sa zapada, feta sir, ikar konzerve i "Kako se ozeniti i ostati samac" u paketu.