Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima l' kakav dobar?Sve mi sa kompjutera nestalo kako je bio na servisu!!!!
Nađoh na netu Recover My Files,al ništa ne pomaže,jer se treba registrovati...pare...
Ima li u Sarajevu gdje kakav CD ili na netu???
- Active file recovery 5.3
- Datapol CIA unerase 1.1
- Easy recovery pro 6.04
- Final data enterprise 2.0.1.1028
- Get data back 2.31 for FAT
- Get data back 2.31 for NTFS
- O&O Disk recovery 3.0.835
in_my_skin wrote:Ima l' kakav dobar?Sve mi sa kompjutera nestalo kako je bio na servisu!!!!
Naðoh na netu Recover My Files,al ni¹ta ne poma¾e,jer se treba registrovati...pare...
Ima li u Sarajevu gdje kakav CD ili na netu???
Jesi li siguran da znas sta radis?
sta se desilo s podacima? formatiranje? formatiranje+instalacija? brisanje?da li su dirane particije?
da li je uopste isti disk?
program... zavisi sta se desilo s podacima. ako su samo brisani ili formatirani... vecina programa ce ti pomoci..nadji neki za koji postoji crack
Ma kupljen mi je računar u Whitefield-u,pa ga vazda njima nosim na servis.Dosad su mi uvijek spašavali dokumente,ja im to kažem i sve bude OK.E sad ih nešta opuca i sve mi nestalo.Preko onog Recover my files sam pronašla dosta,ali ništa ne mogu spasiti,jer mi treba password.
Hvala na prijedlozima,stidljivi,ali trajalo bi mi 16 sati da downloadiram
Znate li ima li to gdje na cd-u u Sarajevu?
Hvala na tome.Jest da sam se i sama uvjerila,al' da znam kad budem kupovala novi (ako Bog da,brzo:)),da idem drugdje.Ko je najbolji,svi nešto pričaju o Delfin i IT.Ko je nabolji?
in_my_skin wrote:Ma kupljen mi je računar u Whitefield-u,pa ga vazda njima nosim na servis.Dosad su mi uvijek spašavali dokumente,ja im to kažem i sve bude OK.E sad ih nešta opuca i sve mi nestalo.Preko onog Recover my files sam pronašla dosta,ali ništa ne mogu spasiti,jer mi treba password.
Hvala na prijedlozima,stidljivi,ali trajalo bi mi 16 sati da downloadiram
Znate li ima li to gdje na cd-u u Sarajevu?
Ja koristim PC Inspector File Recovery pa probaj s tim programcicem
Uhh i moj prvi PC je bio iz whitefiel. u onda se sve pretvorilo u noćnu moru to ti je isto ko kad kupis ladu samaru non stop se nesto kvari i mora na popravke
in_my_skin ako hoces ostavi mi mail na PP pokusacu ti poslati..imao sam slican problem al sam uspio sve vratiti..mal je programcic mislim da cu ga uspjeti strpati