"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- It_is_a_Leclerc
#601 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Fanaticosi i njihovi smiješni forumski advokati u emisiji - "Jesmo primitivci, ali ima i gorih".
Ali uvjerljivo su najjači kad pokušavaju pokazati kako su svi drugi nebitni, a samo su oni pravi navijači koji su "smijenili savez" (što je najveća laž i glupost u zadnjih 20 godina). Daj, nađite sebi neki posao i prestanite svojim polupismenim "saopćenjima" punim kroatizama maltretirati ovaj napaćeni narod.
Ali uvjerljivo su najjači kad pokušavaju pokazati kako su svi drugi nebitni, a samo su oni pravi navijači koji su "smijenili savez" (što je najveća laž i glupost u zadnjih 20 godina). Daj, nađite sebi neki posao i prestanite svojim polupismenim "saopćenjima" punim kroatizama maltretirati ovaj napaćeni narod.
- sinuhe
#602 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da, ispade da u BiH mogu smjenjivati samo oni od nikoga imenovani i nikome odgovorni.
Možda je to put do zelene grane.
Možda je to put do zelene grane.
- BHCluster
#603 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
BiH najsiromašnija država u Evropi! Kriva diJaspora i BHF, jel sigla hedija?
-
ApexTwiner
#604 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Eh ovo smo čekali. Krenulo je sa humanitarnim akcijama, koje oni organizuju, i naravno napominju nas da oni to rade, i evo sad ide pišanje po bosanskoj sirotinji koja prima hediju, dok oni hodaju po gostujućim tekmama, troše socijalu i kurče se na sastancima Minhenske slavne. Nevjerovatno fakat kakav šablon postoji kod takvih likova, poslje 2 rečenice ti je jasno ko je i šta je.BHCluster wrote:BiH najsiromašnija država u Evropi! Kriva diJaspora i BHF, jel sigla hedija?
-
ApexTwiner
#605 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Za tebe više nemam snage ni želje da bilo šta objašnjavam i raspravljam. Ne kontaš, mislim da nisi intelektualni kapacitet i zaboravi me.Point. wrote:Niko tebi nista ne ogranicava, ti si taj koji hrace po ljudima koji imaju drukaciji stav od tvog. Ti smatras da je reprezentacija vise tvoja zato sto je tvoja famAlija ostala u BiH tokom rata? Decko, ispadas smijesan. Mozda ne znas, ali vecina ovih momaka iz BHF-a su djeca ciji su ocevi, djedovi, amidje, braca, stricevi pobijeni i pokopani u masovne grobnice sirom te teritorije koju tvoj ljubimac Ogi prvobitno istetovira. Tako da ne bi bilo lose da imas malo vise postovanja prema ljudima koji su izgubili, mozda i vise od tebe, tokom proslog rata. Sramota je na sta su se pojedinci ovdje spustili da bi pljuvali ljude zbog jebenog Ognjena i neke tamo zastave, hebo vas i Ognjen i izraelska zastava i legitimna tetovaza vise.ApexTwiner wrote:Najniže što čovjek može pasti je kad se poziva na forumski autoritet. Dno dna. A i, ako su ti inače pisanja ovakva, hvala Bogu pa ne učestvujem u tim raspravama gdje si ti neki autoritet.Point. wrote:Interesantno je da su najaktivniji u hrakanju na ovoj temi forumski anonimusi, kojih inace neces naci na sportskim temama, tj podforumu. Tu misllim na kvazimoralistu La Klerka, ovog generala, brajtnera rumenige, apex twiner i slicni padobranci.
Moja familija je ostala u Bosni i borila se da bi ja danas mogao pisati o reprezentaciji šta hoću, to je moja reprezentacija i zauvijek će biti moja. I nema tog BHFa ili dijasporca koji mi to pravo može ogrančiti na bilo koji način. Da, smatram da je ta reprezentacija više moja. Na kraju krajeva, ako država daje ikakve pare savezu daje ih od mojih doprinosa, sumnjam da se iz Minhena participira.
I da ovo nije sportski podforum, ovo su Razne diskusije![]()
![]()
- BHCluster
#606 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Samo potvrda onome sta je vec napisano. Uzmi ogldealo tu je krivac za stanje u Drzavi. Intelektualni kapacitet u akciji.ApexTwiner wrote:Eh ovo smo čekali. Krenulo je sa humanitarnim akcijama, koje oni organizuju, i naravno napominju nas da oni to rade, i evo sad ide pišanje po bosanskoj sirotinji koja prima hediju, dok oni hodaju po gostujućim tekmama, troše socijalu i kurče se na sastancima Minhenske slavne. Nevjerovatno fakat kakav šablon postoji kod takvih likova, poslje 2 rečenice ti je jasno ko je i šta je.BHCluster wrote:BiH najsiromašnija država u Evropi! Kriva diJaspora i BHF, jel sigla hedija?
- Point.
#607 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sta je misu? Ubolo te u sridu cinjenica sto sam napisao pa sad sikteras podvijena repa u rupu iz koje si izmigoljio? Vozdra misu i javi nam se opet za 4-5 godina. Pozdravi Ogija i ljubni ga u biceps. Vjerujem da se jos uvijek nazire genocidna skrabotina ispod svicarskog sata.ApexTwiner wrote:
Za tebe više nemam snage ni želje da bilo šta objašnjavam i raspravljam. Ne kontaš, mislim da nisi intelektualni kapacitet i zaboravi me.
- Point.
#608 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ti prosli mjesec nafali fanatikose nakon rukometa u Cazinu, sada su gori od cetnika. Sta bi, sto okrenu plocu crni lekrelčeIt_is_a_Leclerc wrote:Fanaticosi i njihovi smiješni forumski advokati u emisiji - "Jesmo primitivci, ali ima i gorih".
-
ApexTwiner
#609 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Neka profi navijač, francuski balkon je prostranstvo za tebe.BHCluster wrote:Samo potvrda onome sta je vec napisano. Uzmi ogldealo tu je krivac za stanje u Drzavi. Intelektualni kapacitet u akciji.ApexTwiner wrote:Eh ovo smo čekali. Krenulo je sa humanitarnim akcijama, koje oni organizuju, i naravno napominju nas da oni to rade, i evo sad ide pišanje po bosanskoj sirotinji koja prima hediju, dok oni hodaju po gostujućim tekmama, troše socijalu i kurče se na sastancima Minhenske slavne. Nevjerovatno fakat kakav šablon postoji kod takvih likova, poslje 2 rečenice ti je jasno ko je i šta je.BHCluster wrote:BiH najsiromašnija država u Evropi! Kriva diJaspora i BHF, jel sigla hedija?
- It_is_a_Leclerc
#610 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa u konkurenciji sa tzv. Ljutim krajišnicima i jesu izgledali kao kudikamo ozbiljnija grupa. Barem po tome što nisu istjerali pola tribine djece, žena i normalnih ljudi da bi oni imali gdje okačiti svoje krpetine. Sve ostalo su nijanse.Point. wrote:Ti prosli mjesec nafali fanatikose nakon rukometa u Cazinu, sada su gori od cetnika. Sta bi, sto okrenu plocu crni lekrelčeIt_is_a_Leclerc wrote:Fanaticosi i njihovi smiješni forumski advokati u emisiji - "Jesmo primitivci, ali ima i gorih".
- supercali
#611 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
da razjasnimoBHCluster wrote:Samo da razjasnimo ono sto je Vranjes uradio je ok an BHF nije? Vranjes je sportista ne politicar.supercali wrote:a ti nisi shvatio da su bhf fudbalski navijaci reprezentacije a ne politicki?BHCluster wrote:
Konacno si svatio, znaci to sto je Vranjes uradio spada pod politicki kriterij a ne sportski i zato je docekan onako.
i da se politiski kriteriji ne docekuju na stadionu nego sportski
vi se protivite vranjesu zbog politike
stadion nije mjesto za to jer je on sportas a vi sportski navijaci
vi ste gazili zastavu izraela politicki incident ne sportski
ispred stadiona nije mjesto
za vranjesovu politicku stranu protestuj ispred njegove kuce ako si za to da se izbaci iz repke savez je adresa
prosto da prostije ne moze biti
al eto unaprijed savez je stao iza njega tako da vam preostaje samo ispred njegove kuce u banja luci
- supercali
#612 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
pa treba da pise u glavuBHCluster wrote:Gdje to pise?supercali wrote:vidim da si nadosao polakoBHCluster wrote: A vidi i svez ne podrzava tetovazicu, pa pobogu odose ti svi argumenti.
za tetovazicu se protestuje buni ili sta vec pred savezom a ne na utakmici
to su dvije razlicite stvari
ovo se valjda podrazumijeva kao sto ti ne pise nigdje da kad ti se pisa da ides u wc nego to svjesno radis
- BHCluster
#613 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da pise u glavi nebi doslo ni do tetovaze ni do ostalog sranja.supercali wrote:
pa treba da pise u glavu
ovo se valjda podrazumijeva kao sto ti ne pise nigdje da kad ti se pisa da ides u wc nego to svjesno radis
Last edited by BHCluster on 19/06/2015 00:43, edited 1 time in total.
- Edin H.
#614 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sve ne valjaju ovi, oni, a svima vam drago bilo kad uzviknu vodja BHF-a na jednom od gostovanja:
"Rusite sve, ne smiju vam nista!"

"Rusite sve, ne smiju vam nista!"
- Point.
#615 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Nadam se da ce modovi zaviriti na ovu temu u skorije vrijeme. Frustracije pojedinih i pljuvanje dijaspore jer je dijaspora pocinje biti porazavajuce za same njih.
Kakvih se samo delegata navuklo ovdje zadnjih dOna.
-
Drinski
#616 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Mislim da je NS samo sebi napravio autogol sa Vranjesom. Ovi iz BHF trebaju sada kazati: poslali ste losu poruku, u reprezentaciji vam igraju osobe koje ne vole tu drzavu, kada to promijenite nas zovite, mi cemo vam pomoc a sad ste na distanci.
- Tabhana
#617 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
delija, tj. turski konjanik je dio reprezentacije iz samo jednoga razloga:
Čovjek nije imao kluba, a dobijao je poziv u reprezentaciju
Čovjek nije imao kluba, a dobijao je poziv u reprezentaciju
- luckylaka
#618 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sta tebe sekira moj jarane. Mogu oni o Vranjesu hvalospjevke pisati ali ako BHF odluci da je Ogi u reprezentaciji zavrsio karijeru nece se tu pitati ni Mesha ni savez.Kvota 1:10Point. wrote:Nadam se da ce modovi zaviriti na ovu temu u skorije vrijeme. Frustracije pojedinih i pljuvanje dijaspore jer je dijaspora pocinje biti porazavajuce za same njih.
- supercali
#619 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Shvati da on radi sa svog tijela sta hoce jer moze vi ili bilo ko drugi ne mozete gazati tudju zastavu bez sankcija za toBHCluster wrote:Da pise u glavi nebi doslo ni do tetovaze ni do ostalog sranja.supercali wrote:
pa treba da pise u glavu
Ako ti se ne svidja tetovaza pred njegovu kucu protestuj a ne pred stadionom i u stadionu
Mijesas politiku i sport
I to ce nam glave doci
- supercali
#620 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
A sta je ti misu sigurno rata nisi ni vidio uhvatio se furke ultrasi fazoni mi smo najjaci stone island casual irriducibili patriota fazoni a ovamo se gadjas poginulima masakrima a zaboravljas ko je radio te zlocinePoint. wrote:Sta je misu? Ubolo te u sridu cinjenica sto sam napisao pa sad sikteras podvijena repa u rupu iz koje si izmigoljio? Vozdra misu i javi nam se opet za 4-5 godina. Pozdravi Ogija i ljubni ga u biceps. Vjerujem da se jos uvijek nazire genocidna skrabotina ispod svicarskog sata.ApexTwiner wrote:
Za tebe više nemam snage ni želje da bilo šta objašnjavam i raspravljam. Ne kontaš, mislim da nisi intelektualni kapacitet i zaboravi me.
Nekakvi tigrovi
Sigurno si u pelenama bio kad je transparent bio onore la tigre arkan i sl
Suti poklopi se posebno jer podrzavas lazio
- supercali
#621 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ne vole drzavu a igraju za reprezentaciju iste drzave?Drinski wrote:Mislim da je NS samo sebi napravio autogol sa Vranjesom. Ovi iz BHF trebaju sada kazati: poslali ste losu poruku, u reprezentaciji vam igraju osobe koje ne vole tu drzavu, kada to promijenite nas zovite, mi cemo vam pomoc a sad ste na distanci.
- General_Jackson
#622 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Zar nisi pročitao da je obukao dres reprezentacije, mislim to je herojstvosupercali wrote:A sta je ti misu sigurno rata nisi ni vidio uhvatio se furke ultrasi fazoni mi smo najjaci stone island casual irriducibili patriota fazoni a ovamo se gadjas poginulima masakrima a zaboravljas ko je radio te zlocinePoint. wrote:Sta je misu? Ubolo te u sridu cinjenica sto sam napisao pa sad sikteras podvijena repa u rupu iz koje si izmigoljio? Vozdra misu i javi nam se opet za 4-5 godina. Pozdravi Ogija i ljubni ga u biceps. Vjerujem da se jos uvijek nazire genocidna skrabotina ispod svicarskog sata.ApexTwiner wrote:
Nekakvi tigrovi
Sigurno si u pelenama bio kad je transparent bio onore la tigre arkan i sl
Suti poklopi se posebno jer podrzavas lazio
Šalu na stranu vidiš da je to neko neiživljeno dijete, on će se do sutra tako prepucavati sa nama da nam dokaže da su njegovi iskrivljeni stavovi jedini ispravni.
-
Paul F.
#623 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Point je posebna priča. Više ljudi, uključujući i mene mu sugeriše da pokuša da se ponaša u skladu sa svojim intelektualnim mogućnostima koje su jako skromne ali džaba. Ne ide. Što je najgore, on ne želi biti samo obični forumaš nego i moderator koji će određivati o čemu se smije a o čemu ne smije pisati na forumu... Ja ga čak nisam ni uvrstio u listu najgorih forumaša...
Nego, ko će platiti kaznu ? Savez ili BHF ?
Nego, ko će platiti kaznu ? Savez ili BHF ?
Last edited by Paul F. on 19/06/2015 09:44, edited 1 time in total.
-
ofo-ono
#624 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Delete
Last edited by ofo-ono on 19/06/2015 09:44, edited 1 time in total.
-
ofo-ono
#625 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Kad su/ste već tako jaki, što nam ne popravite i stanje u državi? Skinite ovu bagru od političara sa vlasti i dovedete nam kakvog MeSSija!luckylaka wrote:Sta tebe sekira moj jarane. Mogu oni o Vranjesu hvalospjevke pisati ali ako BHF odluci da je Ogi u reprezentaciji zavrsio karijeru nece se tu pitati ni Mesha ni savez.Kvota 1:10Point. wrote:Nadam se da ce modovi zaviriti na ovu temu u skorije vrijeme. Frustracije pojedinih i pljuvanje dijaspore jer je dijaspora pocinje biti porazavajuce za same njih.
Ispade BHF k`o Iluminati. Jasta...