pitaj bhf, jedino oni imaju problem s njimBHCluster wrote: Da je tako onda Vranjes ne bi sebi trebao dozvoliti tako nesto, a sta je zapravo bio problem kod Vranjesa?
"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- rumenige_brajtner
#501 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- BHCluster
#502 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Koliko se meni cini Vranjes je sportista a ne politicar?rumenige_brajtner wrote:pitaj bhf, jedino oni imaju problem s njimBHCluster wrote: Da je tako onda Vranjes ne bi sebi trebao dozvoliti tako nesto, a sta je zapravo bio problem kod Vranjesa?
Last edited by BHCluster on 18/06/2015 14:21, edited 1 time in total.
-
Drinski
#503 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ma ovo sa Vranjesom je dogovor Dodika i Bakira da se biraci homogeniziraju. Ja to tako dozivljavam.
-
Mobile_Disco
#504 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Izvini sta je Vranjes uradio za reprezentaciju?_BataZiv_0809 wrote:Vranjes je uradio vise za tu reprezentaciju nego sto ces ti i tebi slicni ikad.
- Tabhana
#505 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Šta nije, pitaj Samarasa 
-
Drinski
#506 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
promovise bh.regije.Mobile_Disco wrote:Izvini sta je Vranjes uradio za reprezentaciju?_BataZiv_0809 wrote:Vranjes je uradio vise za tu reprezentaciju nego sto ces ti i tebi slicni ikad.
- BHCluster
#507 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
On to igra za neku reprezentaciju bh regija ili nesto drugo?Drinski wrote:promovise bh.regije.Mobile_Disco wrote:Izvini sta je Vranjes uradio za reprezentaciju?_BataZiv_0809 wrote:Vranjes je uradio vise za tu reprezentaciju nego sto ces ti i tebi slicni ikad.
-
Drinski
#508 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pojma nemam. Mozda udara temeljac reprezentaciji RS na svjetskim takmicenjima. Bitno je da nije nacionslista.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#509 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
A vi ovim pisanjem udarate temelje reprezentaciji fildzan drzave. Nece vam proci 
-
Drinski
#510 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Mislis, nece dati Ognjen?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#511 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Drinski ja stvarno ne znam koji je tvoj problem.
-
ApexTwiner
#512 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Valjda se humanitarne akcije rade zato što nekom želiš pomoći, a ne zato da bi dobio neku zahvalnost i da bi ti to dalo neki kredit da možeš raditi šta hoćeš. To je isto što kukaju kako oni troše svoje pare na odlazak na utakmice. Ideš na utakmice, i trošiš svoje pare, jer je to tvoj ćejf, niko te na to ne tjera. Provode mnogi humanitarne akcije, ali šute o tome, i ne traže neke protuusluge za to.BHCluster wrote:Da li si mozda upoznat sa njihovim humanitarnim akcijama? Naravno da nisi jer jedino sto znas je pljuvati.ApexTwiner wrote:A BHF radi konkretno šta? Izdaju saopštenja, na koja se mi u BiH svi pišamo, i smijemo im se jer su šupljeglavi huligani. Eto nek nastave sa saopštenjima, te dijasporske junačine, koje BiH vole iz Minhena. Minhenska slavna brdska brigada ponovo misli da se bez njih rat ne može dobit i da je njima najtežeBHCluster wrote:Ako je BHF toliki proble neka se Savez i reprezentativci javno odreknu iste do tada misevi nastavite sa pljuvanjem naravno po internetu jer je to jedino sto vam je ostalo.![]()
![]()
De ba ne provaljujte se. BHF će doći u situaciju da će im se zabranit ulazak na stadione pa nek provode bijesne gliste negdje drugo.
Po tvojoj logici ja sutra organizujem humanitarnu akciju, a prekosutra izazovem nesreću, pa kad dođe policija kažem "stani malo, ja organizujem humanitarne akcije, na mene se kazne ne odnose". Ne ide to tako.
-
Drinski
#513 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Vidi, ja nemam problem da tu igra i marsovac ili afrikanac ako je dobar. Ali nisam slijep kod ociju pa da se ne vidi fa je Ognjen htio da se pokaze velikim Srbinom. Ja na to utjecati ne mogu. Ne mogu utjecati niti na selektora. Ali mogu javno kazati : Mesa se rise.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#514 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da ali mi procjenjujemo fudbalski doprinos, a ne licne emocije.
- BHCluster
#515 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da se nelazemo ma kako ti i tebi slicni to spinovali u pitanju su granice ovoga:_BataZiv_0809 wrote:A vi ovim pisanjem udarate temelje reprezentaciji fildzan drzave. Nece vam proci

Ako je to tebi normalno da se u sport unosi onda je do mene.
-
Drinski
#516 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa neka ode u USA pa stavi nesto oko ovog ISIL. Mislim da bi onaj sto izdaje vize u ambasadi isto mislio kao i ti._BataZiv_0809 wrote:Da ali mi procjenjujemo fudbalski doprinos, a ne licne emocije.
- BHCluster
#517 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Spinuj koliko hoce i izvlaci se kako znas, na svoje pitanje si dobio odgovor. Sad pisi konstrukcije kave znas.ApexTwiner wrote:Valjda se humanitarne akcije rade zato što nekom želiš pomoći, a ne zato da bi dobio neku zahvalnost i da bi ti to dalo neki kredit da možeš raditi šta hoćeš. To je isto što kukaju kako oni troše svoje pare na odlazak na utakmice. Ideš na utakmice, i trošiš svoje pare, jer je to tvoj ćejf, niko te na to ne tjera. Provode mnogi humanitarne akcije, ali šute o tome, i ne traže neke protuusluge za to.BHCluster wrote:Da li si mozda upoznat sa njihovim humanitarnim akcijama? Naravno da nisi jer jedino sto znas je pljuvati.ApexTwiner wrote:
A BHF radi konkretno šta? Izdaju saopštenja, na koja se mi u BiH svi pišamo, i smijemo im se jer su šupljeglavi huligani. Eto nek nastave sa saopštenjima, te dijasporske junačine, koje BiH vole iz Minhena. Minhenska slavna brdska brigada ponovo misli da se bez njih rat ne može dobit i da je njima najteže![]()
![]()
De ba ne provaljujte se. BHF će doći u situaciju da će im se zabranit ulazak na stadione pa nek provode bijesne gliste negdje drugo.
Po tvojoj logici ja sutra organizujem humanitarnu akciju, a prekosutra izazovem nesreću, pa kad dođe policija kažem "stani malo, ja organizujem humanitarne akcije, na mene se kazne ne odnose". Ne ide to tako.
-
ApexTwiner
#518 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
BHCluster wrote:
Spinuj koliko hoce i izvlaci se kako znas, na svoje pitanje si dobio odgovor. Sad pisi konstrukcije kave znas.
Vidim ti si definitivno "Profi navijač", imaš "vrhunske" argumente.
Last edited by ApexTwiner on 18/06/2015 14:46, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#519 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Niđe veze.Drinski wrote:Pa neka ode u USA pa stavi nesto oko ovog ISIL. Mislim da bi onaj sto izdaje vize u ambasadi isto mislio kao i ti._BataZiv_0809 wrote:Da ali mi procjenjujemo fudbalski doprinos, a ne licne emocije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#520 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Lafe dosadan si. Savez je rekao svoje, uputio mu je podrsku, pa se dalje njima obracaj i salji im ove slike.BHCluster wrote: Da se nelazemo ma kako ti i tebi slicni to spinovali u pitanju su granice ovoga:
Ako je to tebi normalno da se u sport unosi onda je do mene.
-
ApexTwiner
#521 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa ti porediš terorističku organizaciju sa ustavnom kategorijom međunarodno priznate države. Još jedan "Profi navijač" definitivno.Drinski wrote:Pa neka ode u USA pa stavi nesto oko ovog ISIL. Mislim da bi onaj sto izdaje vize u ambasadi isto mislio kao i ti._BataZiv_0809 wrote:Da ali mi procjenjujemo fudbalski doprinos, a ne licne emocije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#522 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sto je najgore pravnik po struci. Jos prima platu od RS 
- BHCluster
#523 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Tipicni odgovor za nekoga ko ima kompleks vise vrijednosti.ApexTwiner wrote:BHCluster wrote:
Spinuj koliko hoce i izvlaci se kako znas, na svoje pitanje si dobio odgovor. Sad pisi konstrukcije kave znas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ApexTwiner
#524 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
BHCluster wrote:Tipicni odgovor za nekoga ko ima kompleks vise vrijednosti.ApexTwiner wrote:BHCluster wrote:
Spinuj koliko hoce i izvlaci se kako znas, na svoje pitanje si dobio odgovor. Sad pisi konstrukcije kave znas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upitao bih te u čemu se manifestuje taj kompleks, i kako si ga prepoznao, al znam da ćeš mi dati neki besmisleni odgovor pa nema potrebe, prihvatam tvoju ocjenu.
-
ApexTwiner
#525 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Znao sam da nam je struka degradirana, ali da je to do ove mjere, nisam znao._BataZiv_0809 wrote:Sto je najgore pravnik po struci. Jos prima platu od RS