profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

matrica234

#51 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by matrica234 »

nisam iz merkatora i uopste nisam ljubitelj slovenaca ali mi se dize kosa na glavi od kupaca kakav je BRINA isl.
veljaca

#52 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by veljaca »

AdnanSA wrote:Radim u prodaji a susrečem se i sa garancijama. Većinu stvari pokvare ljudi i gotovo. Poslje se žale i hoće da im se prizna garancija. Naši ljudi misle da ako je proizvod pod garancijom da mu može raditi šta hoće i da će mu neko to gratis popraviti uvijek bez pitanja. Kako samo mrzim te ljude. Nikada ne bi priznali svoju grešku. Bude ono i fabričkih grešaka i one se pokažu odmah u početku eksploatacije. Kao konzument sam odgovoran. Dobro pazim gdje kupujem i šta kupujem. Sa svim proizvodima postupam kao dobar domaćin i koristim ih isključivo za namjenu za koju su napravljeni.
Kod mene se nikada ništa ne kvari....
E, vala, pretjerujes ..... Cuj nikada se nista ne kvari .... :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#53 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by ladyblue18 »

Ne napadajte bezveze @matrica234, nema apsolutno nikakve veze sa merkatorom.
:sax:
holowey

#54 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by holowey »

kupio tefal peglu u merkatoru, izletio 160 kermi nadajuci se da je to to i da ce dugo potrajati... nakon cetiri mjeseca pegla crkla... servis konstatovao da je grijna ploca otisla i da se ne isplati popravljati... popunio mi garantni list i ovi iz merkatora bez rijeci izvrsili zamjenu...

fakat, sve reklamacije koje sam ikad imao na racun proizvoda iz merkatora su rijesene u ekspresnom roku uz osmijeh i izvinjenje...
brina

#55 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by brina »

draga matrica ako si citala postove a ne samo naslov mogla si skontati da nije samo merkator i slovenci ti koji su krivi za situaciju u nasoj drzavi nego uveliko i kupci kao sto si ti koji ocito prihvataju sve sto im se servira/prodaje.
i zbog takvih imamo ovo smece na trzistu. dok se ovako nesto kupuje oni ce i dalje da salju :x
adnane, samo malo pitanje, kako bi ti postupao sa novim loncem da ti se ne desi da mu se dno sa unutrasnje strane ne pocne guliti a pri tom se kao radi o originalu koji si platio 220 KM?
matrica234

#56 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by matrica234 »

ja sam, draga brina, pod utiskom da ti napadas merkator. u krajnjoj liniji neko ti je savjetovao da promjenis radnju i odes u merkur pa ti izvoli pa ces vidjeti da kupci kao ti se ne mogu zadovoljiti nigdje (a o razlici u cijeni da i ne govorim)! izvini ali sam samo direktna i ne okolisam. stvari se trebaju nazvati svojim imenom, zar ne?
brina

#57 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by brina »

ne mogu da se naduravam sada s tobom. utisak ti je pogresan ili ne znas citati...
tema jeste pocela sa merkatorom ali je otisla u sasvim drugom pravcu...
ako ce ti uljepsati dan - eto ja nisam nicim zadovoljna a tebe nasi trgovci mogu samo pozeljeti :lol:
matrica234

#58 Re: profesionalnost Merkatora i njegovih radnika

Post by matrica234 »

takav stav je u redu! mozda malo cesce da ga koristis? na primjer kada kupujes lonce i poklopce! :D :-)
Post Reply