Profesionalna Vatrogasna Brigada (PVB) - Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrusta

#1 Profesionalna Vatrogasna Brigada (PVB) - Sarajevo

Post by hrusta »

Ovo je zalosno kako je ispalo juce, podrzavam proteste u potpunosti ali nekontam koja je fajda bilo zapaliti zgrade, jer na kraju krajeva mi ce mo to sve opet platiti iz budjeta, ali ima druga tema na forumu oko toga pa necu vise o tome, nego otvaram ovu temu jer je vezana za dogadjaje juce.

Nemogu vijerovati da glavni grad drzave ima tako jednu jadnu vatrogasnu brigadu ko sto mi imamo u slucaju PVB-a, svaka cast momcima iz PVB-a, alsi je stvarno zalosno kakvom opremom se sluze, licno znam kolike su donacije legle na racun PVB-a u financiskoj i materijalnoj pomoci govori, i gdje je to sad sve?????? Ali ono je zalosno kad sinoc slusam glavnog komandira kako kaze da nemamo vatrogasna vozila koja sa visine mogu gasiti pozar pa su morali pozuditi od komunalnog preduzeca Park ono vozilo sa korpum pa tako, pa majko moja nedo bog da negdje u naselju izbije pozar na 8-12tom spratu, pa neka nam je bog na pomoci.

Ovaj vido klip sve govori (snimljeno kad je bio onaj pozar na Carsiji) http://www.youtube.com/watch?v=muW8g724x1Y

I Vlada i Kanton nisu krivi za ovo :?

Jo na sto smo spali.........
zateznistub

#2 Re: Profesionalna Vatrogasna Brigada (PVB) - Sarajevo

Post by zateznistub »

Neko ili neka stranka (zadrzacu za sebe na koju ja mislim) je imala poprilicno jaku dirigentsku palicu za ovo jucer!
navedeni

#3 Re: Profesionalna Vatrogasna Brigada (PVB) - Sarajevo

Post by navedeni »

zateznistub wrote:Neko ili neka stranka (zadrzacu za sebe na koju ja mislim) je imala poprilicno jaku dirigentsku palicu za ovo jucer!

I te kako... 100%
Post Reply