Produzetak registracije vozila

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

zgonic

#26 Re: Produzetak registracije vozila

Post by zgonic »

Registrovah i ustedih :)

http://snizenja.veza.ba/snizenjavezaba- ... ija-vozila

Sve pohvale ne profesionalnost i usluznost :D hem sam ustedio a nisam hodao :D

Max respect i preporuka
drndalo

#27 Re: Produzetak registracije vozila

Post by drndalo »

... Rece on u "neofirnoj" reklami... :evil:
johntra

#28 Re: Produzetak registracije vozila

Post by johntra »

Dobri su ovi po pitanju ovog plaćanja na karticu... :D
Daje li još iko ovakve uslove, pošto ne mogu vjerovati da se toga niko do sada nije sjetio?
drndalo

#29 Re: Produzetak registracije vozila

Post by drndalo »

Ne znas tacno uslove placanja dok ne odes da registrujes, a onda ih i saznas... Mora negdje biti neka "caka"...
zgonic

#30 Re: Produzetak registracije vozila

Post by zgonic »

drndalo wrote:... Rece on u "neofirnoj" reklami... :evil:
:-D
johntra

#31 Re: Produzetak registracije vozila

Post by johntra »

drndalo wrote:Ne znas tacno uslove placanja dok ne odes da registrujes, a onda ih i saznas... Mora negdje biti neka "caka"...
ma što se tiče ove kreditne kartice, nema cake...platiš rate na 12 ili manje mjeseci bez kamata...njemu ide keš od banke, nama rate i svi sretni i zadovoljni... :D
zgonic

#32 Re: Produzetak registracije vozila

Post by zgonic »

Pa nije bas tako, tj tako izgleda nama obicnim smrtnicima, uglavnom situacija je slijedeca,

Banka od njega uzima (znam posto na 600 km sto sam platio registraciju, on sam mi je ponudio jos 30 KM manje za kesh i reko mi da tih 30 km je bankino, a njemu se isplati posto ako on ne ma tu mogucnost neko drugi ima)

Znaci ako imas kesha mozes dodatno jeftinije proci ako si i dobar u cjenkanju :D

lp

A zaobidjite molim Vas ovu gore "reklamu"

johntra wrote:
drndalo wrote:Ne znas tacno uslove placanja dok ne odes da registrujes, a onda ih i saznas... Mora negdje biti neka "caka"...
ma što se tiče ove kreditne kartice, nema cake...platiš rate na 12 ili manje mjeseci bez kamata...njemu ide keš od banke, nama rate i svi sretni i zadovoljni... :D
johntra

#33 Re: Produzetak registracije vozila

Post by johntra »

njegov odnos sa bankom ne interesuje, mene više zanima da ja mogu platiti na rate i da se ta rata neće promijeniti, tj. ostaje fiksna...u svakom slučaju, dobro su se sjetili da ovo uvedu, pošto mnogima stavka keširanja cjelokupne registracije često izgleda kao neki SF...
zgonic

#34 Re: Produzetak registracije vozila

Post by zgonic »

Slažem se, iako u fckng konačnici platiš više, ali da je kako ove lihvare zaobidji najsretniji bi bio. Zato i gledam onakve portale gdje sta i kako bolje proci. JBG :(

johntra wrote:njegov odnos sa bankom ne interesuje, mene više zanima da ja mogu platiti na rate i da se ta rata neće promijeniti, tj. ostaje fiksna...u svakom slučaju, dobro su se sjetili da ovo uvedu, pošto mnogima stavka keširanja cjelokupne registracije često izgleda kao neki SF...
IcedFlame

#35 Re: Produzetak registracije vozila

Post by IcedFlame »

Ovo sa Intesa karticom moze i u Proex-u u Hrasnom, na 6 rata.

Meni je zanimljivo da sam negdje vidio da se nudi registracija auta na 24 mjeseca :D Ne kontam sta bude kad dodjes sljedece godine da registrujes auto :D
mayab

#36 Re: Produzetak registracije vozila

Post by mayab »

Prije tri dana bio u triglav osiguranju u Dolinoj ulici, i vidim da daju sa nlb bankom bezkamatni kredit na 12 mjeseci za potrebe registracije, do 1000 KM, pokriva teh.pregled, osiguranje, kao i neplacene kazne, eto tako procitah, cini mi se... pa eto kome treba
Post Reply