prodavnica ESPRIT u SA
Moderator: anex
- iceman ze
#1 prodavnica ESPRIT u SA
Da li neko zna ima li ESPRIT radnje negdje u Sarajevu, ili da bas neko nabavlja njihovu robu, trzno sam na jedan mantil......

-
Radiodjeva
ima, ima.... Esprit radnja ti je u Titovoj ulici, ne mozes promasiti... Nekad je tu bila robna kuca ''Zema''... Potrazi 
- Lace
to je ustvari u sklopu samshop gallery...a esprit radnja (samo esprit) postoji u zgradi "svjetlost" knjizare u parku ali ne primjetih da drze musku garderobuRadiodjeva wrote:ima, ima.... Esprit radnja ti je u Titovoj ulici, ne mozes promasiti... Nekad je tu bila robna kuca ''Zema''... Potrazi
- iceman ze
sta ako nekom dobro ne stoji............nisu svi kao ovaj manekenujjjj, sto je dooobar mantil...
ko ga obuce taj mi se "djasvi" pravo Very Happy Very Happy
Na vrh
Dont Let wrote:Nisam nikako sigurna, ali čini mi se...oko 180 Eura...:siceman ze wrote:nije ti poznato kloliko je para bio......ovaj je pomalo poskup, sto je na slici, konatm mi smo sirotinja poslace oni jeftiniju varijantu........
Nismo onda sirotinja......
- iceman ze
ma ja sam za to da ipak naruciti iz vana koliko toliko daje neku sigurnost u orginalnost, bojim se da je ovo neka Z klasa koja dode do nas, taman ce neka modna kuca A orginal slati u BiH, kada ovdje nema nikakvog reda u kvalitetu robe........ali ovaj na slici i onaj sto ga nema na slici(mislim kaput)
je stvarno cool, ali cijen je porazavajuca...........sta mislite d odem na e-bay 
- iceman ze
Od one prve slike, uspio sam skupiti, farmerke, kais i majicu, znaci ostaje samo mantil.......
Kako stvari stoje nece ga ni biti, bio sam danas u ESPRIT radnji u Titovoj, dobio sam nejasan odgovor, tako da sam to kao svatio da nemmogu mmi nabaviti......bas su mi spasili koju stoju, sta me briga imam jos svoj kozni mantil......

Kako stvari stoje nece ga ni biti, bio sam danas u ESPRIT radnji u Titovoj, dobio sam nejasan odgovor, tako da sam to kao svatio da nemmogu mmi nabaviti......bas su mi spasili koju stoju, sta me briga imam jos svoj kozni mantil......