Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:Nokia Video Call Stand PT-8
Two-way video call stand for handsfree, face-to-face communication over 3G networks with the Nokia 6630 mobile phone.
sluzi i kao punjac i kao ova dodatna kamera..
100KM
nisam stavio na oglase jer je malo komplikovano (ne oglasi nego prodaja) .... nadam se da se glavni ne ljute :D
nije jos stigla, ali uskoro, samo mi ovo cudo bas i ne treba, pa da prodam..... a imam ja o istoj utisaka odavno dobar haver je ima (od njega uzimam)... inace ode i 6600 sa 256MB MMC za 300KM, dodatna baterija, slusalice..
Dobar ti ovaj dodatak, kad hoces da koristis video poziv moras biti u kuci. Naravno mozes nositi sa sobom akumulator u ruksaku, spojiti dodatak, pa fino kao covjek pricati bilo gdje
Qler wrote:eee, ljudi prodao sam 6600. ima li ko da prodaje 6630 da vidimo ima li sta da se pazari
Ja prodadoh svoj prije 2 dana. Ostala mi je samo memorijska kartica od 256 MB, pa ako te to zanima kad uzmes telefon koji je inace extra...
Edit: Ima neki tip prodaje telefone, cini mi se da je 6630 oko 440 KM, Rasid se zove (+387 61 224 553), na Newsima sam vidio, raja se ne zali na njega
Znaci stigao je tel. Samo sta ces sad bez onog stalka, kako ces koristiti vodeo call
ps. bas sam se pitao hoces li naci "pacijenta" koji ce kupiti onaj za nase mreze beskorisni stalak.
Mislio sam te to ranije pitati samo nisam htio da ti kvarim posao
hehe dosao lik iz Hr. znao sam i ja gdje prodavati pa mislim da niko nije toliko lud kod nas da je ikakve ovdje imao koristi, sebi bi ga ostavio ovako smo ga popili