prodajem Nokiu 3650
Moderator: Benq
-
Panasonic
#1 prodajem Nokiu 3650
Prodajem svoju 3650-icu + MMC od 128MB. Ima mp3 player, atlas svijeta, moze snimati video i jos dosta programa, dva oklopa... za 250KM. Ako ima zainteresovanih neka mi posalju pm.
-
Panasonic
Ima i kompas, vrijeme i razne informacije za oko 1800 gradova na svijetu, medjusobna udaljenost tih gradova u kilometrima, 8x digitalni zoom, cijele filmove mozes gledati u DivX formatu, 7 sati mozes video snimati (sa zvukom), periodni sistem elemenata, onda nesto slicno kao Microsoft Excel za tabelarne proracune...
Sto nece niko
Dobijete i punjac, CD sa raznim programima i melodijama...
Sto nece niko
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisi naveo cijenu niti si rekao da li dolazi zamjena uz doplatu u obzir...Panasonic wrote:Da prodajem pojedinacno karticu i mobQler wrote:daj da se mi dogovorimo za tu karticupisalo bi:
"Proodajem i pojedinacno"
![]()
prema tome, 154112kb ce ti ostati pusta zelja
-
Panasonic
ako mislis na karticu, ne prodaje se pojedinacno.mIRCerka wrote:nisi naveo cijenu niti si rekao da li dolazi zamjena uz doplatu u obzir...Panasonic wrote:Da prodajem pojedinacno karticu i mobQler wrote:daj da se mi dogovorimo za tu karticupisalo bi:
![]()
Ne ide ni zamjena, jer mi treba lova
Koliko vi nudite? Pocinje aukcija
-
mIRCerka
izvini do mene je..... chorava zhena sta ces....Panasonic wrote:ako mislis na karticu, ne prodaje se pojedinacno.mIRCerka wrote:nisi naveo cijenu niti si rekao da li dolazi zamjena uz doplatu u obzir...Panasonic wrote: Da prodajem pojedinacno karticu i mobpisalo bi:
![]()
Ne ide ni zamjena, jer mi treba lovazato ga i prodajem po ovoj cijeni (napisao sam bio cijenu: 250KM.)
Koliko vi nudite? Pocinje aukcija
eh, odo medu upeglat da vidim hoce li on sta...pa et...javim....
-
mIRCerka
muntam evo medu, ali se njemu en svidja...a ako ga uzmem, onda moram proda svoj...a koristen je samo 15 dana... 6030 nokia....Qler wrote:haj mirci pa da ja uzmem karticu![]()
dam ti 32MB i 15KM dobra ponuda::D:D:D
belaj
-
dugi
Zato sto je malo reci da je preskupaPanasonic wrote:Ima i kompas, vrijeme i razne informacije za oko 1800 gradova na svijetu, medjusobna udaljenost tih gradova u kilometrima, 8x digitalni zoom, cijele filmove mozes gledati u DivX formatu, 7 sati mozes video snimati (sa zvukom), periodni sistem elemenata, onda nesto slicno kao Microsoft Excel za tabelarne proracune...
Sto nece niko![]()
Evo je ista takva za 75KM i to u puno bogatijoj zemlji od Bosne.
http://www.blocket.se/view/6257874.htm? ... c=1&city=0
Ne kontam zasto ljudi misle da Nokia vrijedi kao zlato