Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prodajem Alpine CDA 9855 mp3 player. Meni stoji u passatu, pa posto auto prodajem player ne dam uz njega. Player je extra i ko se razumije u Alpine znat ce koji je ovo player
borisdzeneta wrote:Prodajem Alpine CDA 9855 mp3 player. Meni stoji u passatu, pa posto auto prodajem player ne dam uz njega. Player je extra i ko se razumije u Alpine znat ce koji je ovo player
borisdzeneta wrote:Prodajem Alpine CDA 9855 mp3 player. Meni stoji u passatu, pa posto auto prodajem player ne dam uz njega. Player je extra i ko se razumije u Alpine znat ce koji je ovo player
CLIO wrote:Broj mobitela sam zabiljezio, treba mi jos registarski broj pasata i doci cu uzeti.
Bujrum 663-J-664
Daj sliku da vidimo da je to prava registracija...
Ja ti ne vjerujem
-------------------------------------
A ovo sad ozbiljno. Zašto ne povisiš cijenu auta i riješen problem...svakako su VW auta precijenjena
Jesu fakat to registracije,
A znas kakvi smo mi Bosanci, ja kazem bez felgi i player-a auto je toliko s playerom i felgama toliko, kae pa onda izvadi i sta cu ostaje mi samo onda njega da prodam mimo auta. A player je cudo i puno mi se raje javlja ali svi mi nude mobitel, parfeme i druge stvari,a meni samo cash treba
Fino staviš cijena je tolika i tolika ( ne govoriš da je u to uključeno al felne, mp3 player itd) pa probaš sa tom cijenom određeni period....a ako ti se baš žuri onda poskidaš sve to i staviš nižu cijenu i prodaješ tako...
I meni kada bi neko rekao ovo ti je sa playerom cijena i ja bih mu rekao izvadi ga jebo te on...zato ne govori cijena sa ovim ili onim već samo cijena je tolika, izvoli pogledaj auto sviđa ti se ne sviđa i ako hoće neko kupiće sigurno...