PRODAJEM GOLF III
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
FUAD
#1 PRODAJEM GOLF III
SEPTEMBAR 97
CRNA METALIK
ABS
4+ AIR BAG
KLIMA
4 VRATA
CENTRALNA BRAVA
KODIRANO PALJENJE
PODLOGE ZA RUCKE NA VRTIMA
ALU.FELGE BBC
1800cc
166000km
CRNA METALIK
ABS
4+ AIR BAG
KLIMA
4 VRATA
CENTRALNA BRAVA
KODIRANO PALJENJE
ALU.FELGE BBC
1800cc
166000km
- Kareem Abdul-Jabbar
-
BigusDickus
Skupo je 166000 KM, za golfa...

- Kareem Abdul-Jabbar
-
FUAD
OVAJ OGLAS JE BIO ZA MUSTERIJE.
JA ZNAM DA VI NISTE 10 000 VIDJELI OD KAKO STE SE OSUNETILI.
STO SE TICE KOREANACA IMAO SAM ACENTA VECE SMETLJE NISAM U ZIVOTU VOZIO KOSO OKI YUGO.
KADA GA KUPIS U SALONU CIM GA UPALIS PREPOLOVIS MU CIJENU A AKO GA ZELIS MIJENJATI STARO ZA NOVO SUPCI TI GA RACUNAJU 5000,KADA TI PUKNE GUMA MORAS OTICI KOD KOREANSKOG VULKANIZERA DA TI JE ZAMIJENI!
JA ZNAM DA VI NISTE 10 000 VIDJELI OD KAKO STE SE OSUNETILI.
STO SE TICE KOREANACA IMAO SAM ACENTA VECE SMETLJE NISAM U ZIVOTU VOZIO KOSO OKI YUGO.
KADA GA KUPIS U SALONU CIM GA UPALIS PREPOLOVIS MU CIJENU A AKO GA ZELIS MIJENJATI STARO ZA NOVO SUPCI TI GA RACUNAJU 5000,KADA TI PUKNE GUMA MORAS OTICI KOD KOREANSKOG VULKANIZERA DA TI JE ZAMIJENI!
- Qler
jebo te golf! Eto nek ja nisam vidio 10k KM a ti jesi! Ja i da sad imam te pare nikad ih ne bi dao za golfa! Morao bih odmah ugraditi defend lock, mul-t-lock, lavlju kandzu, cobra alarm, vampire alarm, kupiti jednog pit bulla i dva poskoka, gladna i ljuta i mali sator da nocim pored njega!
Za te pare se moze uzeti mali milion milion puta boljih automobila!

-
FUAD
STA JE BA QLERU?
JESI TO DOBRO RUCO PA TE SILA OPALILA?
MOZDA JE I ONA PRICA"STO KOKUZ MOZE ZAMISLITI TO NIKO NEMOZE OSTVARITI!
ILI SI TOTALNI DEBIL PA KONTAS KUPITI AUTO CIJI SERVIS IZISKUJE PRODAJU BUBREGA TVOG BABUKE ILI STARE(SAMO DA ZNAS DA BUBREZI TREBA DA BUDU U LOJU)
JESI TO DOBRO RUCO PA TE SILA OPALILA?
MOZDA JE I ONA PRICA"STO KOKUZ MOZE ZAMISLITI TO NIKO NEMOZE OSTVARITI!
ILI SI TOTALNI DEBIL PA KONTAS KUPITI AUTO CIJI SERVIS IZISKUJE PRODAJU BUBREGA TVOG BABUKE ILI STARE(SAMO DA ZNAS DA BUBREZI TREBA DA BUDU U LOJU)
- Qler
nije jarane nego samo razmisljam realno, ti da imas para ne bi prodavao SVETOG GOLFA! Garant si prodo sve bubrege iz porodice pa se odlucio na extremni korak prodeje golfa! 
a jarane radije cu dati jednom za hondin dio 500KM i zaboraviti kad sam ga zamijenio nego 1000 puta dati 20KM za neke golfove dijelove!
Ja se drzim stare engleske poslovice, nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari, a po meni nema ga jeftinijeg od golfa!
i fudo, ne seri o mojim, bezveze ti je to, pravo!

a jarane radije cu dati jednom za hondin dio 500KM i zaboraviti kad sam ga zamijenio nego 1000 puta dati 20KM za neke golfove dijelove!
Ja se drzim stare engleske poslovice, nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari, a po meni nema ga jeftinijeg od golfa!
i fudo, ne seri o mojim, bezveze ti je to, pravo!
-
bosniaque
#19 Re: PRODAJEM GOLF III
ALU.FELGE BBCFUAD wrote:SEPTEMBAR 97
CRNA METALIK
ABS
4+ AIR BAG
KLIMA
4 VRATA
CENTRALNA BRAVA
KODIRANO PALJENJE
ALU.FELGE BBC
1800cc
166000km
valjda BBS!
ali svakako je puno para za to auto!
-
FUAD
U PRAVU SI.
ISTINA JE ZA HONDU NEMAM STA DA KAZEM.
ALI AKO POPRAVLJAS AUTO KOD NEKOG HUSE U GARAZI ILI KOD OVLASTENOG SERVISERA TO JE DRUGA PRICA U SERVISU SU DIJELOVI ORGINALNI JA SAM URADIO SERVIS PRIJE 3 MJESECA KOSTO JE 700KM SAMO POTROSNI MATERIJAL ULJE PAKNE FILTERI REMENOVI HAVER MI JE REKO DA SAM MOGO URADITI GENERALKU ZA TE PARE ALI ORGINALNI DIJELOVI SU JAKO SKUPI ZA GOLFA.
VOZIO SAM PUN K.AUTO I MOGU TI RECI DA GOLF U OPCE NIJE LOS AUTIC REALNO.
JA GA PRODAJEM ZATO STO CEKAM DRUGI AUTIC DOLAZI MI ZA 1 MIJESEC.
ZNACI NEPRODAJEM AUTO ZATO STO JE LOS NEGO ZATO STO MI FALI PARA.

ISTINA JE ZA HONDU NEMAM STA DA KAZEM.
ALI AKO POPRAVLJAS AUTO KOD NEKOG HUSE U GARAZI ILI KOD OVLASTENOG SERVISERA TO JE DRUGA PRICA U SERVISU SU DIJELOVI ORGINALNI JA SAM URADIO SERVIS PRIJE 3 MJESECA KOSTO JE 700KM SAMO POTROSNI MATERIJAL ULJE PAKNE FILTERI REMENOVI HAVER MI JE REKO DA SAM MOGO URADITI GENERALKU ZA TE PARE ALI ORGINALNI DIJELOVI SU JAKO SKUPI ZA GOLFA.
VOZIO SAM PUN K.AUTO I MOGU TI RECI DA GOLF U OPCE NIJE LOS AUTIC REALNO.
JA GA PRODAJEM ZATO STO CEKAM DRUGI AUTIC DOLAZI MI ZA 1 MIJESEC.
ZNACI NEPRODAJEM AUTO ZATO STO JE LOS NEGO ZATO STO MI FALI PARA.
-
cowboy
Qler wrote:jebo te golf! Eto nek ja nisam vidio 10k KM a ti jesi! Ja i da sad imam te pare nikad ih ne bi dao za golfa! Morao bih odmah ugraditi defend lock, mul-t-lock, lavlju kandzu, cobra alarm, vampire alarm, kupiti jednog pit bulla i dva poskoka, gladna i ljuta i mali sator da nocim pored njega!
sto me nasmija...cuj dva poskoka "gladna i ljuta"....
-
nineac
Moj prijatelj ima Golf 1.8 1997 i BMW-a 520i iz 1991. Golfa isto prodaje. To je onaj za USA trziste. Inače, po potrošnji može rame uz rame sa BMW-om, s tim što je GOLF a ne BMW!
Inače fuade Hyndai je trenutno bolje plasiran na ADAC-ovoj listi pouizdanosti od VW-a!
Inače fuade Hyndai je trenutno bolje plasiran na ADAC-ovoj listi pouizdanosti od VW-a!
- Kareem Abdul-Jabbar
al' se ovaj kutnjak upalio