znam da bi ovaj oglas trebao da ide na Oglase, ali mislim da ga i ovdje treba postaviti. oglas je iskren, bez farbanja i laznjaka, tako da odmah znate sta vas ceka:
prodajem golf 2, 1.8 benzin, crna boja, dvoje vrata bez leptira, elektronski podizaci stakala, rucni siber, servo volan, unutrasnje rucno namjestanje retrovizora, diskovi na sva 4 tocka, godina proizvodnje 1988, presao 200.000 km. registrovan do 25/12/2005, ali trazim da se auto prevede na novog vlasnika. svi vitalni dijelovi novi, radjena generalka motora, amortizeri i benzinska pumpa mijenjani, auto servisno pregledavan i odrzavan dva puta godisnje. potrosnja oko 10 l/100 km po gradu, na otvorenom oko 6-7, zavisi od voznje.
cijena 3300 KM.
ukratko, auto je bio GTI, ali mu je motor promijenjen (takvog sam i ja kupio), znaci oprema je GTI, osim motora.
prodajem golf 2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Pooll
#2 Re: prodajem golf 2
Ja uvijek primjetim na golfovima leptir i bez leptira... hehe... to je prvo sto pogledam...photo wrote:dvoje vrata bez leptira,
sretno sa prodajom...
-
neko iz mase
stvarno se moram sloziti ad je iskren oglas. a isto tako vjerujem da je i od srca