PRODAJEM GLAS
- shibonja
#51 Re: PRODAJEM GLAS
Prodo bi glas,a sutra i oca i mater itd...jadno
- rotor
#52 Re: PRODAJEM GLAS
Na koji nacin se dokazuje za koga se glasalo ?Iker C wrote: Apsolutno nije bitna stranka, ideologija ili nacionalna pripadnost bitno je da novac bude unaprijed plaćen a ja ću predočiti dokaze da sam ispunio uredno svoju obavezu. Unaprijed se radujem saradnji.
-
Iker C
#53 Re: PRODAJEM GLAS
Bugarski voz a može i slika.rotor wrote:Na koji nacin se dokazuje za koga se glasalo ?Iker C wrote: Apsolutno nije bitna stranka, ideologija ili nacionalna pripadnost bitno je da novac bude unaprijed plaćen a ja ću predočiti dokaze da sam ispunio uredno svoju obavezu. Unaprijed se radujem saradnji.
- @mba
#54 Re: PRODAJEM GLAS
Novak20 wrote:Zato što je običnog čovjeka nesposobna i lopovska vlast SDA za ovih 20 godina + koaliciona vlast SDP i SDA u ove četiri godine dovela do prosjačkog štapa.Paranoid wrote:Volio bih kada bi mi neko objasnio zasto imam osjecaj da bivsi glasaci crvenih kmera bi sad rado prodali svoj glas..
a sada dolaze nove face i sav jad i bijeda preko noci prestaju!
zemljace, nije u opste bitno ko vlada, sa nekim ce biti malo vise bosne, sa nekim ce biti malo manje bosne!
a svi koji budu sjedili gore ce dobro zaraditi, ali ti se nadaj da ce biti sve bolje kad "tvoji" pobijede, a koji su tvoji isto tako nije ni bitno, jer ce opet sve ostati isto, i tako idemo opet ispocetka citati sto sam napisao!
-
Novak20
#55 Re: PRODAJEM GLAS
Tvoj rezon slijedi vjerovatno 90% Bosanaca i Hercegovaca ali se ne mogu pomiriti sa njim. Bogu hvala, nada da će se nešto promijeniti nabolje zadnja umire.@mba wrote:Novak20 wrote:Zato što je običnog čovjeka nesposobna i lopovska vlast SDA za ovih 20 godina + koaliciona vlast SDP i SDA u ove četiri godine dovela do prosjačkog štapa.Paranoid wrote:Volio bih kada bi mi neko objasnio zasto imam osjecaj da bivsi glasaci crvenih kmera bi sad rado prodali svoj glas..
a sada dolaze nove face i sav jad i bijeda preko noci prestaju!
zemljace, nije u opste bitno ko vlada, sa nekim ce biti malo vise bosne, sa nekim ce biti malo manje bosne!
a svi koji budu sjedili gore ce dobro zaraditi, ali ti se nadaj da ce biti sve bolje kad "tvoji" pobijede, a koji su tvoji isto tako nije ni bitno, jer ce opet sve ostati isto, i tako idemo opet ispocetka citati sto sam napisao!
Što se "mojih" tiče bitno je ko su. To su svi oni koji pošteno i odgovorno rade svoj posao, ako ga imaju. Oni koji se nisu nakrali ili stavili na stranačku listu. Možda neće "moji" nikad pobijediti ali imaju priliku da svake dvije, odnosno četiri godine kazne neodgovornost, bahatost i lopovluk "vođa" i kolovođa ovog truhlog sistema. Sasvim je dovoljno izaći na izbore i glasati za one stranke i ljude koji nisu vladali prethodnih godina. Ako se to jednog lijepog dana desi ima nade i za nas i za Bosnu. U suprotnom, većina nek ponavlja to što ti napisa, dok ne dođe šejtan po svoje.
- insomnia78
#56 Re: PRODAJEM GLAS
To se i ti osjecas ovako?NIN wrote:Koju partiju?lasta2 wrote:veću ćeš korist imati ako glasaš za ispravnu partiju jer tako glasaš za sigurniju budućnost cijele porodice.

Ne brini, odgovor je tu

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- rotor
#57 Re: PRODAJEM GLAS
Sta ako se posle slikanja listić napravi nevazecim i ubaci u kutiju...Iker C wrote:Bugarski voz a može i slika.rotor wrote:Na koji nacin se dokazuje za koga se glasalo ?Iker C wrote: Apsolutno nije bitna stranka, ideologija ili nacionalna pripadnost bitno je da novac bude unaprijed plaćen a ja ću predočiti dokaze da sam ispunio uredno svoju obavezu. Unaprijed se radujem saradnji.
Imal sta pouzdanije....
- Dr. Kuca
#58 Re: PRODAJEM GLAS
Ja pravim profile na klixu i na fb-u 50 KM profil. Ko hoce bujrum.
- moa
#59 Re: PRODAJEM GLAS
prodajem glas da ne glasam za ove nase politicare