Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mtb_nidjo

#1 Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by mtb_nidjo »

Evo prodajem i ja svog norkica,,, razlog je taj kaj se prebacujem u DH vode i utrke,, prodajem cjeli bajk za 11000.dobijete racun garanciju koja vrjedi jos 10 mjeseci. i cokoladicu.

JAVITI SE NA MAIL: [email protected] ili na GSM: 091 159 5216

SPECIFIKACIJE:

RAMA:-Norco Six Three '08.g. 166mm hoda
SHOCK:-Fox Van R with factory propedal 400x2.8 '08.g.
VILICA:-Marzocchi 55R,160mm hoda,08g, (rebaound),, vilja je bila na servisu i savrseno radi
KOCNICE:-Avid Juicy 3 '08.g. P:203mm, Z:185mm,,
KOTACI:
PREDNNJI; naba axion, obruc alex rims TD 24, zbice stainless, guma kenda kinetics
ZADNJI: naba axion,obruc mavic 729, zbice dt,, guma maxxis high roler
POGON:-Kurble:-FSA alpha drive 170mm.sajba funn 38T
OSOVINA:-FSA
PEDALE:DMR V8
CHAIN GUIDE:shaman racinh 4x ISCG i osovina
VOLAN:-truvativ XR 660mm
LULA: planet x
GRIPOVI:-acor
HEAD SET:-FSA The PIG
SHIFTER:sram x5
MASINICA:sram x5 medium cage
SIIC STANGA:Truvativ XR
SIC:Norco

Image
Image
Last edited by mtb_nidjo on 29/07/2008 16:10, edited 1 time in total.
terapija

#2 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by terapija »

Ma neka si se ti nama pohvalio :)

Inace, taj mi frame pravi pederski, te neki uzorci, te sav uvijen :)

izvini ako ti zachatavam temu, ja npr nikada ne bih "bacio" toliko para na bicikl. (osim mozda da sam totalni profi, koji tim eventualno zaradjuje hljeb)
Za sve druge namjene ne vidim svrhu :)

Naravno ja bih zato dao (da imam za odvojiti) koliko god milja treba za neku dobru kameru npr.

Elem, sretno i dobro ga prodao
olduser

#3 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by olduser »

cega ba 13ooo...dinara..
Me_Name_Amir

#4 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by Me_Name_Amir »

nema price da bi dao 13.000 za bike. mozda kad bi na bingu dobio, e onda bih kupio najskuplji sto ima. imao bih volju imat ovakvu masinu, i jos oklop kupim...pa kad se bacim na kamenje, kroz sumu, pa skok ovakav- onakav...bilo bi zanimljivo. al sve u svemu, zelim ti srecu da ga prodas

P.S. trebas prosirit prodaju norca i na susjedne zemlje, jer je malo onih koji bi odvojili ovoliki novac za njega
mtb_nidjo

#5 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by mtb_nidjo »

olduser wrote:cega ba 13ooo...dinara..

ako ti cjena neodgovra nemoj kupomat bok i suti..
paprica29

#6 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by paprica29 »

mislim da je cijena u kunama :run:
tataratira

#7 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by tataratira »

terapija wrote:Ma neka si se ti nama pohvalio :)

Inace, taj mi frame pravi pederski, te neki uzorci, te sav uvijen :)

izvini ako ti zachatavam temu, ja npr nikada ne bih "bacio" toliko para na bicikl. (osim mozda da sam totalni profi, koji tim eventualno zaradjuje hljeb)
Za sve druge namjene ne vidim svrhu :)

Naravno ja bih zato dao (da imam za odvojiti) koliko god milja treba za neku dobru kameru npr.

Elem, sretno i dobro ga prodao

to "uvijanje" se plaća, uzorci su gratis :)
kao sa kamerom bi zaradio nešto !? :-D

"obično biciklo" je kamera na N73 dok je bic od 3 milje maraka SLR sa yebenim objektivom
da voliš biciklizam kao fotografiju shvatio bi da pare nisu bitne nego ono što dobiješ za njih
SundanceKid

#8 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by SundanceKid »

mtb_nidjo wrote:

Prijatelju, da ti pravo kazem, i ja se kontam jel to u markama il kunama, il dinarima il sta je vec, dje je kvaka? Neces mi rec da je u markama??? Hmm...golf 4, ili biciklo?? Hmmm...cek da razmislim... ????? Bez ljutnje, izvini ako ti hebem temu, al fakat ne kontam u cemu je fol?
tataratira

#9 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by tataratira »

fol je u biciklu :) jes' ovaj previše skup
ali nije to ništa posebno u svijetu MTBa
ovo je ionako samo za nizbrdo.. ;-)
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#10 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by trimi68 »

SundanceKid wrote:
mtb_nidjo wrote:

Prijatelju, da ti pravo kazem, i ja se kontam jel to u markama il kunama, il dinarima il sta je vec, dje je kvaka? Neces mi rec da je u markama??? Hmm...golf 4, ili biciklo?? Hmmm...cek da razmislim... ????? Bez ljutnje, izvini ako ti hebem temu, al fakat ne kontam u cemu je fol?
Kid stvarno *ebeš temu i to uzduž i poprijeko, jer pun mi je k****c priča tipa: mogao si Golfa uzet za te pare. Da i ja imam ( a i većina mojih "kolega") bicikle koji vrijede kao prosječan golf. I nemoj se truditi da shvatiš ZAŠTO, nego fino izbaci lakat kroz prozor, odvrni Seku i pokaži nam GOLF-a.
SundanceKid

#11 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by SundanceKid »

Kid stvarno *ebeš temu i to uzduž i poprijeko, jer pun mi je k****c priča tipa: mogao si Golfa uzet za te pare. Da i ja imam ( a i većina mojih "kolega") bicikle koji vrijede kao prosječan golf. I nemoj se truditi da shvatiš ZAŠTO, nego fino izbaci lakat kroz prozor, odvrni Seku i pokaži nam GOLF-a.
Nemoj se ti meni samo sekirat, polako, oguli jednu jabuku, spremi ispit, sabura. WOW kako si ti samo cool, ti i tvoje "kolege" vozite bicikle koji su skuplji od 30 plata prosjecnog covjeka iz Bosne. Pa ti kao ibret, jer si ti gledas s visine, sto neko pita kako to da je cijena tako skupa. Ti slusas Erika Kleptona, i vozis biciklo sa laktovima ispred sebe, jer je tako u modi i ekoloski , a Golf zagadjuje jel de? hehe, e jadan...

Ja ne znam gdje ti (i ostali babini sinovi) zivite, ali u Sarajevu je malo neobicno cuti da neko ima bicikl od 13000 maraka. Bez uvrede za osobu koja je postavila oglas, pokusavam samo objasniti ono sto sam gore napisao. I ne trudim se ja da shvatim ZASTO jer mi je jasno da babinim sinovima zuljevi na guzici ne prijaju, ali ako jos jednom procitas ono sto sam napisao, uz minimum intelekta, moci ces zakljuciti da sam samo informativno upitao, i zelio objasnjenje zasto je nesto tako obicno tako specijalno skupo, i sta ga specijalnim cini. Nije mi namjera minirati temu, i to sam i napisao, pa se necu nadalje raspravljat s tobom. Ako ti sta nije jasno i dalje, mozes me slobodno na PM , ne moras pisat da ti je "pun k***c", provozacu te ja u Golfu pa mozda i ti sta nadjes, znas ono, da se rasteretis ;)
fixer

#12 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by fixer »

ti imas svoje pare i normalno je da ih mozes trositi na sta zelis. ali doci na ovaj forum i prodavati takvu neku stvar, koja je svojom cijenom daleko zasla u fazu luxuza - sta josh mozemo ocekivat, da dodje neko na ovaj forum i da oglas za learjeta 60 i kaze da ga prodaje za 8 miliona dolara? i kao tacka na i, josh treba da se javi neki "letac" i da kaze da je to normalno za jedan takav avion - da, neka se desi i to,a imaju pravo cak i na to, ali onda neka ne seru ljudima kojima se zamagli u glavi kad cuju kako se odredjeni ljudi razbacuju s parama, a oni nemaju cime platiti racune.
druze, imas pravo da to biciklo prodajes za bilo koje pare, ali ne mozes reci da je to normalno. objasni onom dedi, sto ispred tvoje zgrade kopa po smecu, da je normalno dati tolike pare za takvo biciklo. i daj Boze da je nama svima dilema u bosni golf ili biciklo...mnogo vishe ljudi se nalazi u dilemi izmedju prositi ili se ubiti zbog casti. zalosno, ali tako je! aferim!!!!!!
tataratira

#13 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by tataratira »

jel ba Kid
odakle ti Golf, jel malo bezveze u Sarajevu imati auto, ako je već biciklo luksuz :)
Eme

#14 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by Eme »

Sorry, ovaj tvoj bike ima cjenu od 1899.-- Evra !!! Listprice !!!
Objasni mi sada ovi 13'000 (cega) ? a i koliko vidim na slikama, nije vise nov, ili ?
SundanceKid

#15 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by SundanceKid »

tataratira wrote:jel ba Kid
odakle ti Golf, jel malo bezveze u Sarajevu imati auto, ako je već biciklo luksuz :)
Citaj prijatelju! Ako imas problema sa analizom recenice, pomoci cu ti ja. Ja nisam rekao da je bezveze imati bicikl ili auto, ili bilo sta, vec da je neobicno imati bicikl od 13000 maraka, te sam pitao zasto i s kojom logikom je cijena tolika. CITAJ malo prije nego sto opet napises kakvu nebulozu;)
tataratira

#16 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by tataratira »

SundanceKid wrote:
tataratira wrote:jel ba Kid
Citaj prijatelju! Ako imas problema sa analizom recenice, pomoci cu ti ja. Ja nisam rekao da je bezveze imati bicikl ili auto, ili bilo sta, vec da je neobicno imati bicikl od 13000 maraka, te sam pitao zasto i s kojom logikom je cijena tolika. CITAJ malo prije nego sto opet napises kakvu nebulozu;)

cijena je u kunama, ako imaš problema oko valuta imaš konvertor :)
strong69

#17 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by strong69 »

OK, svako ima pravo na misljenje ali stvarno nema smisla zamjerati covjeku sto prodaje bicikl po toj i toj cijeni.

Ja nedavno dao oglas da prodajem PPC TyTN II i vise me ljudi zvalo da mi kaze da nisam normalan jer sam stavio cijenu od 1.000 KM nego da se raspita za kupovinu. Takvi smo valjda... Ako se nekom ne svida neka zaobide...
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#18 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by grunt »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
campa_xxx

#19 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by campa_xxx »

Evo i ja prodajem FREERIDE :D Pony biciklo samo 3000 (razlog sto je ovako jeftin je zato sto je polovan ).... :mrgreen:

Image

SAMO 3 TISUCE...
zgembo_sa

#20 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by zgembo_sa »

Objasnise vam ljudi da je cijena u kunama, kakve marke, sta ste se zapalili :D
madner

#21 Re: Prodajem freeride bicikl norco six three 2008 godina

Post by madner »

Ja hocu sebi da kupim biciklo, ali nesto specijalno da nema svako. Zna li neko gdje mogu nac biciklo za circa 10 000 KM?
Bitno je da se cijena ugravira u ram.

Hvala. :D
Post Reply