Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PRODAJEM DRESOVE BELGIJSKE REPREZENTACIJE. Novi dresovi za treninge belgijske reprezentacije. Cijena po dogovoru...
Ama salim se dijeco moja, nego mi je bas glupo ono sta su drotovi uradili ali i u isto vrijeme smijesno. Nije bas hiperbola kad neko prica viceve o drotovima. Moglo bi se reci da je to svakodnevnica nasih drotova.
Samo ne bi volio da se ovaj incident prenese na sportsku scenu, tj. da se kazni F/NSBiH radi gluposti policije. Ako nesto zele neka to urade na politickom nivou...
Eto toliko od mene.
Aksamhajrola
Laku noc.
Good night. [/b]
Pape, jarane, ne ljuti se. Haj ako se toliko ljutis tebi cu ih dati za povoljnu cijenu.
Ipak mi se cini da nisi skroz procitao ovu moju prvu poruku... Haj necu ti zamjeriti, valjda si umoran.
+od 13 godina wrote:Pape, jarane, ne ljuti se. Haj ako se toliko ljutis tebi cu ih dati za povoljnu cijenu.
Ipak mi se cini da nisi skroz procitao ovu moju prvu poruku... Haj necu ti zamjeriti, valjda si umoran.
Dobro sam ja tebe shvatio. Mislio sam da, ako je vijest istinita, onda je postupak policije, ... fuj. Haj` sad na spavanje, ... umoran si.
Ma ne zanm sta da vam kazem. U nekakvim je belgijskim novinama vjest vec na vidjelo izasla. Da li je istina ili ne to cemo vidjeti. Ali u svakom slucaju ne bi trebala da trpi poslijedice FSBiH!!!
Ako lazu onda je to stvarno bruka jos veca od strane Belgijanaca. Ima tu dosta ne razjasenih stvari. Cini mi se da im je krivo sto su izgubili.
Pape sorry, nisam te bio dobro shvatio.
Policajci od igrača Belgije uzeli opremu
Policajci koji su pratili belgijsku fudbalsku reprezentaciju na putu od Sarajeva do Zenice na silu su od igrača uzeli dio njihove opreme, navodi juče belgijska š tampa.
U subotu na stadionu "Bilino polje" u Zenici odigrana je kvalifikaciona utakmica za Svjetsko prvenstvo 2006. između BiH i Belgije u kojoj je slavio domaćin sa 1:0.
Kako navode mediji na pola puta od Sarajeva do Zenice, policijska pratnja koja je obezbjeđivala fudbalere Belgije zaustavila je autobus. Potom su, tvrde mediji, policajci tražili nekoliko dresova kao uslov da nastave put. Igrači su policajcima dali šest oprema za trening, objasnivši da ne mogu da im prepuste dresove, jer su im bili potrebni za utakmicu.
Magbul Škoro, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, rekao je da je nakon izvršenih provjera utvrđeno da policija nije učinila ono za šta je optužuju.
"Sve je prošlo u najboljem redu", rekao je Škoro.
Senaid Hasić, portparol Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona juče je potvrdio da Belgijanci nisu imali nikakvih primjedbi, ni prijava na saradnju s policijom za vrijeme njihovog boravka u Zenici.
"U autobusu sa njihovim reprezentativcima bili su i predstavnici N/FS BiH s kojima smo obavili razgovor i koji su nam potvrdili da nije bilo nikakvog zaustavljanja autobusa, a kamoli uzimanja opreme", rekao je Hasić.
Fudbalski savez Belgije (URBSFA) odlučio je da uloži žalbu Svjetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) zbog dešavanja s policajcima na putu od Sarajeva do Zenice.
"Ovakva vrsta ucjene nije prihvatljiva", rekao je Jan Peters, predsjednik Fudbalskog saveza Belgije u belgijskom dnevniku "Dernijer er/le spor" ("La Derniere Heure/Les Sports").
B. Tiro
E pa sutra cu odmah poslati pismo ako ikako mogu ovim belgijskim novinama i FIFI (FIFA).
Hocu ozbiljno, necu dopustiti da nas guze na ovakav nacin, trazi cu im da se razjasni malo situacija oko ovoga, jer ako je ovo tacno, onda su belgijanci stvarno bezobrazni.
Dajte ljudi sta ce drotovima gubitnicki dresovi. Toliko je ovde reprezentacija dolazilo sa istinskim zvijezdama poput jednog Raula, Olivera Kana, Sukura pa im drotovi nisu otimali dresove i ako su zaista vrijedna imena za suvenir na zidu ili eventualno foliranje vidi sta mi je npr. Raul dao, a taman su eto Belgijanci im bili interesantni. Nego sta reci ba jadovi dobili po guzi pa se sluze danskim i norveskim trikovima iz prethodnih kvalifikacija, samo sto ovi kurtoni idu mnogo nize nego Norveska i Danska su to cinile. Mogu oni zaliti se kome hoce, odigrali su svoje za ove kvalifikacije i neka uzivaju, odmaraju za sledece, malo nakupe energije jer ce im trebati da se opet ne provale kao u ovom ciklusu.
Murat Sabanovic wrote:KO IH JEBE I NJIHOVA JE POLICIJA ZATVARALA NASE MOMKE U BRISELU
TRAZILA IM 250 EURA DA IZADJU IZ ZATVORA
TREBALI SU IM I AUTOBUS ZAPLIJENITI
garant zato sto su bili fini...
LJUDI NISU IMALI STRPLJENJA DA CEKAJU U REDu, PA PREKO OGRADE
A TAMO MURIJA......
HAJDE TO JE OK BILO, ZASLUZILI ZATVOR.ALI BEZOBRAZLUK JE TRAZITI 250 EURA ZA PUSTANJE