prodaja života?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nejla x

#1 prodaja života?

Post by nejla x »

upravo sam naišla na ovaj oglas na http://www.market.ba.nisam sigurna da shavtam u potpunosti o čemu se radi, ali u svakom slučaju mislim da je u pitanju neko kome je zaista teško. i baš me potreslo s obzorm da čovjek spominje da ima troje djece.
a razlog zbog kojeg sam ja otišla na taj oglasnik je jer sam htjela vidjeti da neko ne prodaje one velike autiće za djecu s akomulatorom jer je neki dan moje dijete vidjelo jedan tkava u radnji i tolko ga spominje i traži ( a košta gotovo 400 km- što je meni previše) pa sma se nadal da ću možda naći da neko prodaje polovan.

Prikaz oglasa
Oglas objavio/la Ramzes2009 prije 33 minute 38 sekundi, ističe 02.04.2009.

Zivot
RVI-60%Hrnjic Danijal(ime moje prije bilo je ELVIR)dajem svoj zivot na raspolaganje svi KRIMINALNIM grupama ,MAFIJI,i svim onima koji mogu da omoguce za moju suprugu i 3 djece politicki AZIL u 3 zemlju na ovaj cin me je natjerala POLICIJA-tj drzava koja neradi svoj posao (tj.odgovorni ljudi koji su umjesani u ovaj moj slucaj koji nije rijesen ni dan danas to su lazni bankari AMEL AGIC koji danas je sluzbenik PROCREDITBANK te odgovorni KAHVEDZIC SULEJMANsluzbenik u opcini DONJI VAKUF)http://video.google.com/videosearch?q=korupcija+poli
cije+sbk&emb=0&aq=f# broj TEL: 066 347 978

Kontakt podaci
Oglašivač: Ramzes2009
E-mail: [email protected]
Mobitel: 061677284
Telefon: 061677284
Adresa: buka 25
Grad: Donji Vakuf
drama

#2 Re: prodaja života?

Post by drama »

pustopoljina

#4 Re: prodaja života?

Post by pustopoljina »

evo gledam taj google video:korupcija policije sbk...pa ovo je da covjek izvadi tandzaru i pobije sve oko sebe.
slim_shady

#5 Re: prodaja života?

Post by slim_shady »

Pa normalno je bilo i za ocekivat ovako nesto, sta ce svaki normalan covjek pokusava naci normalan, posten posao ali mu danasnje "guzonje" na vlasti ne dozvoljavaju, jer trpaju svoje ljude na pozicije za koje cak ni nisu strucni......
ono sto hocu da kazem je da covjek nije vidio izlaza iz ove situacije pokusao je na sve nacine da obezbjedi bolju egzistenciju sebi i svojoj porodici, dosjetio se ovoga sto se dosjetio tj. kriminala ali mora covjek nesto jesti jer stomak ne pita jel posao posten ili nije, ali definitivno je vlast kriva, ovako ce uvijek biti vise kriminalaca i trebat ce nam dugo vremena da taj kriminal "iskorijenimo"...
grany-smith

#6 Re: prodaja života?

Post by grany-smith »

Koliko je ovakvih jadnika u ovoj našoj suverenoj.
Ako je sve ovo istina što ovaj mladi čovjek priča,zapitat se je-imali smisla živjeti u ovakvoj državi ?
The Nightwatchman

#7 Re: prodaja života?

Post by The Nightwatchman »

jao kako sam popizdio nakon sto sam pogledao ovaj video :x :x
nikad_izvini

#8 Re: prodaja života?

Post by nikad_izvini »

grany-smith wrote:Koliko je ovakvih jadnika u ovoj našoj suverenoj.
Ako je sve ovo istina što ovaj mladi čovjek priča,zapitat se je-imali smisla živjeti u ovakvoj državi ?
Jok laže. Nako daje oglase, snima video i blamira se.
drama

#9 Re: prodaja života?

Post by drama »

The Nightwatchman wrote:jao kako sam popizdio nakon sto sam pogledao ovaj video :x :x

:x
ja sam se prvo sjeb'o, kao :shock: :? .... ne mogu da vjerujem, pa tek onda popizdio...

onda se sjetim da sam rek'o sebi da me nista ne moze i ne smije iznenadit' u ovom kurcu od drzave...

i na kraju dodje onaj odvratni osjecaj nemoci, svjestan da nista ne mogu uradit' sto se tice ovog slucaja
a ni ostalih nakaradnih stvari...

ja ne mogu nista uradit' al' moze neko... da li ce mu taj neko pomoc' zato sto je COVJEK
il' da izvuce materijalnu korist iz svega ovoga, nebitno...
bitno je da se pomogne ovom covjeku, borcu i invalidu, ocu troje djece,
i da se pokaze tim majmunima da ne mogu radit' sta hoce i kako hoce i da na kraju prodju nekaznjeno...
jacadv

#10 Re: prodaja života?

Post by jacadv »

hvala vam svima na razumjevanju ja sam supruga
hrnjica
ovo je sve istina i ima jos mnogo toga napisala bih knjigu :sad: ja i moj muz shvatamo da nismo sami u ovoj drzavi kojima je tesko
trebamo se pocet borit.da nam bude bolje.Pokusavo je zakonom isao je i obdusmenima za ljudska prava iu unutrasnju kontrolu policie svi ga samo tapsu bice,bice-i tako vec tri godine. aslucaj jasan ko dan -zna se sve al ga zataskali. odgovorni -budovani.koga je briga za sirotinju.e vise je dosta .letice stolice i fotelje ako treba i do strasbura
. m.m je prvo stavio klip korupcija sbk-prije godinu dana pa nista-onda neznam kako se sjetioda stavi da prodaje bubreg a iovo na kraju
uglavnom je privuklo paznju fala Bogu pa internetu.mediji nas zovu sa svih strana. vjerujte ovde vise se ne radi oodsteti iparama.vec zelimo da dodu posteni na vlast da svima bude bolje.nadam se da ce neko se javit da nam pomoogne da se rjesi nas slucaj.hvala vam .pozdrav od porodice [email protected]
atko

#11 Re: prodaja života?

Post by atko »

Uzas majke mi :x

Ovom covjeku kao i drugima treba pomoci na bilo koji nacin ... ako nista dici neku hajku medijsku i napraviti pritisak da se to razrijesi ... uzas majke mi.

Ja sad ozbiljno razmisljam da odem u par banaka u kojima sam u prslosti imao neke racune i male kredite od po par hiljada (ali svaki put sam morao da potpisem brdo nekih blank dokumenata) da zatrazim da mi vrate sve dokumente :x

Gdje zavrse ti dokumenti ?? Sta ako neki korumpirani kloc iz banke proda tim kriminalcicima takve dokumente ??
Post Reply