izvor
najnoviji broj HR auto-magazina

Moderators: _BataZiv_0809, anex

šta ti imaš protiv korse???medobrundoo wrote:jašta je
s obzirom da je novi model, koji kao i svaki drugi, kad tek izađu imaju uzlaznu krivu prodaje, za očekivat je da isprdi već sljedeće godine
u toj klasi je opet dobitnik Polo koji je imao tek blagi redizajn, a model je star već 5 godina a drži se eto odlično po prodaji
puno me ford i njegove kalaje ne interesuju, pa nisam obraćo pažnju, ali u pravu si...važi i za fiestujohntra wrote:Kako je Polo pobjednik, kad je Fiesta još i duže na tržištu od njega, a imala samo redizajn isto?
I još tri godine zaredom drugi model po prodaji u Evropi...idi bacaj ga na VW negdje drugo...
ništa....ravnodušan sam prema tim opelovim kantamaBlack swan wrote:šta ti imaš protiv korse???medobrundoo wrote:jašta je
s obzirom da je novi model, koji kao i svaki drugi, kad tek izađu imaju uzlaznu krivu prodaje, za očekivat je da isprdi već sljedeće godine
u toj klasi je opet dobitnik Polo koji je imao tek blagi redizajn, a model je star već 5 godina a drži se eto odlično po prodaji
jah glupostimadner wrote:Jah gluposti, pa pod GMom su bili najveci proizvodjac automobila u Njemackoj.
Ima modela na koje nakace znacku (Antara) koji nisu njihovi, ali Corsa, Astra su gotovo 100% Njemacki automobili.
Mislis duduk(ciji)madner wrote:Potpuno si u pravu, firma koja je drzala vodstvo 80 godina nije nesto.
Divim se tvojoj superiornoj logici i dedukciji.
madner wrote:Potpuno si u pravu, firma koja je drzala vodstvo 80 godina nije nesto.
Divim se tvojoj superiornoj logici i dedukciji.
Vidi mede sto djeluje pozitivno na semusema911s wrote:medo il da nekazem modrica ulje, rcd 500, usb utor golf 16v,., nekada mi te zao bas budee
to sto kazes za grunding trebas znat da taj monitor sto koristis je njihov izum, ljudi su prodali ime grounding turcima(beko) ali samo ime istrazivacki centar im je jedan od najplodnijih u svijetu, ljudi zive od patenata, a to sto vise neprave TV i slicno ne znaci da su sta vec mislis o njima
a za philips sine moj da ti nesto cika sema kaze,. pogledaj i tu firmu sta su i ko su, sta donesose ovom svijetu, i sta jos drze, malo ih kinezi habaju ali sada su podijelili firmu na nekoliko dijelova, i ide im dobro, vecina auto industrije se snadbijeva od njih, nisu div ko prije ali nisu ni dno,.
a posto neznas o samsungu nista, i kazes noname,. nekada sredinom proslog stoljeca poceli su se bavit elektronikom kada je bijeli covjek dosao u koreju po jeftinu radnu snagu, i samsung ko veliki proizvodajc masina za industrisku upotrebu(brodogradilista, nesto oko hrane, dosta za vojsku i vladu) da iskoriste zemljiste koje su dobili na koristenje od vlade, ponude se bjelcima da naprave fabrike i obezbjede radnike i da masine prave po bjelcevim zahtjevima,. i tako se rodi firma samsung electronic,. a inace jos mozda ako neznas samsung ind je htjeo da kupi komplet brodogradiliste hamburg.,. ali svabe se u zadnji momenat skontaju pa odustanu jer bi se hamburgu desilo isto ko engleskim lukama,
samsung electronic jeste novi 50tak god. ali nisu no name, sam samsung zaradi ko sve balkanske i istocno evropske zemlje zajedno i to nije no name,,.,
veci si ti no name jer nemas pojma, lupas konstantno neka sranja, nekada pozalim sto vozis golfa jer nas bivse a mozda i buduce vlasnike samo sramotis,. al zanimljivs si ovako ko klovn cesto dodjes ko klon, posjetis nas sva sve udise cijenjeni cisti nam zrak,.,
cuvaj se i pazi sta pises jer nije sve istina sto avaz kaze