Prodaja auta POMOC!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
faruq

#1 Prodaja auta POMOC!

Post by faruq »

Prodajem Fiat Punto 1.9 Dizel, 2002 godiste, Registrovan do jula 2009,
Presao 250000, znaci sat nije vraca 100%:) (iz nekih moralnih razloga iako evo kolko vidim ne mozes biti ovca medju vukova, pa se ovo mozda i smanji), osnovna oprema, city servo, abs...

Problem je sto ga ne mogu prodat, pa sad jel do recesije il je auto jednostavno peh sto se toga tice ne znam. meni pare trebaju hitno, znaci sto je prije moguce, pa reko da vidim imal ko kakav savjet..
postavio sam na sve moguce stranice oglasavanja, printane tako da.. da li neko zna nekog ko se bavi prodajom(neki salon il..), al eto da me ne klepe puno po usima..

pls help..:)
Bakir1

#2 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by Bakir1 »

vidio sam tvoj oglas i svaka cast na poštenju.
mislim da ti moze pomoci to da stavis slike od auta i da ga odvuces na pijacu,takodjer znaj zbog cijene koju si stavio a koja jeste mizerna ali realna da ce ga od tebe najprije kupiti neko ko preprodaje auta i koji ce ga svojim nekim kanalima uvaliti nekome ko ce povjerovati da je auto preslo 150.000 km,najcesce ga malo zamaskiraju,kupe nove presvlake,operu detaljno iznutra i vani i pravac pijaca.u tvoja moralna nacela ne sumljam ali samo da znas da ce neko na tom autu biti "dobar" 1000+ KM a ono se nece stici sa tebe odjaviti.
pijaca,*** SPAM *** i nadaj se da ce to otici od tebe.
inace samo da znas kupovina polovnih auta je skroz umrla,vise se narod nas boji krize nego sto ona i jeste.
valter.ba

#3 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by valter.ba »

Zalijepi mu znak VW na masku i ode kao halva :D Mislim da je problem sto je Fiat stvarno a vjerovatno je i recesija umjesala svoje prste. Ne zelim da ti prisjedam na muku pa da ti ne oduzimam vrijeme. Zapamti jedno, svaka roba ima svoju musteriju! Zato posudi lovu ako treba a auto ce se prodati. Sretno :-)
Clint_Eastwood

#4 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by Clint_Eastwood »

Nisi nam rekao koliko ga cijeniš, možda si ga precijenio pa ga ne možeš prodati. Ja sam u novembru i decembru prodao 3 takva auta, sa full opremom, jedina razlika u odnosu na tvoj je što nisu bili registrovani, ali carina i porez su bili plaćeni. I da, nisu bili prešli 250000km :D
mmostar

#5 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by mmostar »

valter.ba wrote:Zalijepi mu znak VW na masku i ode kao halva :D Mislim da je problem sto je Fiat stvarno a vjerovatno je i recesija umjesala svoje prste. Ne zelim da ti prisjedam na muku pa da ti ne oduzimam vrijeme. Zapamti jedno, svaka roba ima svoju musteriju! Zato posudi lovu ako treba a auto ce se prodati. Sretno :-)
.. ili ti "svako auto ima svoju budalU 8-)
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by arman1 »

6.350KM baš i nije đabe. Bez uvrede. Zaintrigirao me post pa sam potražio oglas pošto hoću u neko dogledno vrijeme da uzmem još jedno manje auto, a odgovaralo bi mi polovno(samo polovno zbog cijene). Svaka čast na poštenju. Ali kad čeha ili korejca pod garancijom možeš naći za 15- 17h, treba bit realan i pokušat naći ekvivalent.
Razumijem da ti pare trebaju ali mislim da ovu cijenu nečeš lako izvući čak i da na satu naštimaaš 90.000 - 100.000 manje. Ipak je G.D. nacija.
Bakir1

#7 Re: Prodaja auta POMOC!

Post by Bakir1 »

armane to je novi model tako da je i cijena ok! opet kazem ako je novi model,i kao da su oni iz poste italija presli manje sto se dovlace,nema ih ispod 200.000 kada se sa kamiona spuste na bh tlo :lol:
a onda mastovito postanu oni sa 90.000 km.
a ti faruk vidim da si slike ubacio pa poslusaj jos jedan savjet,lakiraj te karambolke,skini te klosarske okvire tablica i tu naljepnicu BiH upristoji to auto malo ;-)
Post Reply