Opetja033 wrote: A da li ti u svojoj magli jugoslovenstva mozes shvatiti da meni puca neka stvar kako ces se ti izjasniti jer si u potpunosti nebitan faktor i pripadas skupini koja ce nakon ovog popisa biti u obimu statisticke greske (tzv bosanstvo ili jugoslovenstvo). Ti i tebi slicni ste potpuno nebitni po pitanju ove drzave i njene buducnosti jer vas recimo ima manje nego Roma. Za mene jeste potpuno nebitni iz tih razloga, ali ako vec krenete pljuvati i pisati po mom narodu a usput se izrugujuci onda ne mozes tako licemjerno aplaudirati takvim napadima a napadati onoga ko se brani.
Neces ti odredjivati sta je privatno a sta nije. Nikada nikome. Nadam se da ti je to jasno. A tebi, statisticka gresko, nije ni preostalo nista drugo osim da baljezgas i sviras onoj stvari.
Hajde sad zdra'o.
Hajde što si bezobrazan, ali si k tome i fašista. Ništa se ne razlikuješ od Čete iz Miljkovića koji do daske odvrne Baju Malog Knindžu i pjeva da ne voli Aliju. Praviš od "svog naroda" nekakav arijevski isprdak, fol mu se mi "statističke greške" (koje su Ustavom priznate, da ti bude jasno, i imaju ista prava kao Odabrani narod tvoj presveti) trebamo sklanjati s puta. Ko si ti da meni kažeš da državi u kojoj sam rođena, u kojoj sam se školovala, u kojoj radim, u kojoj plaćam poreze, nisam bitna? Uostalom, otkud ti znaš kako ću se ja uopće izjasniti? Ti separiraš narode ove države i od sebe praviš prosvjetitelja? Kako te nije stid?
Tvoja naprđivanja su čisti nonsens. Nemaš pojma šta mlatiš, al' bitno je da mašeš toljagom bošnjaštva. Ofiraš se i ako si ti slika i prilika prosječnog Bošnjaka, vjeruj mi, prdnut će ti narod u šišu.
I, nenačitana osobo, ne određujem ja šta je privatno a šta nije, imaš zakone za tu oblast u ovoj tvojoj državi, čiji niti ustav poštuješ, niti zakone poznaješ, niti narode njene poštuješ, ali historiju znaš (ili bar znaš ono što govori u prilog tvojim krvoločnim, manipulativnim, bijednim i u najmanju ruku neinteligentnim izlaganjima). I ti sad Opetja033 Veličanstveni, koji vedri i oblači. Ako ćeš ti i slični tebi (nebitno koje narodnosti) voditi ovu državu u budućnost nije ni čudo što smo broj 1. po izvozu inteligencije.
K'o da će pametan čovjek trpiti takve nebuloze, diskriminatoru.
Pozdrav.