Imam ogrlicu staru 40-tak godina, navodno kombinacija poludragog kamenja i žutog zlata pa me zanima njena vrijednost.
Procjena vrijednosti
-
hanamontanaa
#1 Procjena vrijednosti
Gdje odnijeti nakit na procjenu,objektivnu?
Imam ogrlicu staru 40-tak godina, navodno kombinacija poludragog kamenja i žutog zlata pa me zanima njena vrijednost.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#2 Re: Procjena vrijednosti
Robot Socijalno, mislim drugi sprat zlatara, znam da je prijatelj nosio onaj nakit što se dobija po rođenju, dobar novac dobio. A uvijek imaš i zlatarsku na čaršiji, probaš u par njih da vidiš ko najviše nudihanamontanaa wrote:Gdje odnijeti nakit na procjenu,objektivnu?![]()
-
hanamontanaa
#3 Re: Procjena vrijednosti
Ne bih ja prodavala, ali me interesuje njana vrijednost, tako da mi treba ekspert
-
hanamontanaa
#4 Re: Procjena vrijednosti
Ne bih ja prodavala, ali me interesuje njana vrijednost, tako da mi treba ekspert
- ibi
#5 Re: Procjena vrijednosti
Najbolje je da odneses u zlataru, i da platis troskove procjene.hanamontanaa wrote:Ne bih ja prodavala, ali me interesuje njana vrijednost, tako da mi treba ekspert