Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li mi neko reci koliko bih na nasem trzistu dobila za moje auto - zelim da ga prodam:
Opel Astra G Caravan
juni 2004 / dizel 2.0 TDI ecotec motor / 239.000km / zimske & ljetne gume 8x opel alu felge / dobro odrzan, nedavno promjenjen hladnjak motora & klima uredjaja, baterija i jos neke karafeke, sve stoji na racunu
Daj Boze
Ja sam 7 za moju dobio prije 2-3 godine ali samo u zamjeni, kesha daBogda da dobijes.
Moja je bila 2001 1.7DTI 190K presla, 2 seta guma sve tip top frisko uradjen veliki servis ovo ono.
Pokusavao sam da je prodam za novac da bi kupio novo auto, ali nema sanse nude ljudi frizdere, bizuterije u vrijednosti od 10.000, reno shlepu, 600 litara loze, farmu pilica, ali kesh niko. Na kraju spustim gard, i dadnem je auto kuci u zamjenu.
Jedan moj poznanik je 2010. godine Astru G, tj. Astru druge generacije staru 8 godina 1,8 benzin, normalna izvedba sa 5 vrata prodao za 8500 KM! E koliko su sad cijene polovnih i za koliko bi ti mogla prodati svoju ne znam.
Last edited by Better Man on 04/02/2013 13:49, edited 1 time in total.
alternativna wrote:Moze li mi neko reci koliko bih na nasem trzistu dobila za moje auto - zelim da ga prodam:
Opel Astra G Caravan
juni 2004 / dizel 2.0 TDI ecotec motor / 239.000km / zimske & ljetne gume 8x opel alu felge / dobro odrzan, nedavno promjenjen hladnjak motora & klima uredjaja, baterija i jos neke karafeke, sve stoji na racunu
alternativna wrote:Moze li mi neko reci koliko bih na nasem trzistu dobila za moje auto - zelim da ga prodam:
Opel Astra G Caravan
Unapred hvala za pomoc.
Udaran?
mozda je cuku zgazila ... hoce i to hladnjake rasut
Bambi je jos ziv, nije niko stradao. Hladnjak i ostalo sam mjenjala jer je zakazao nakon 5 sati stop & go na slovenskoj granici, pa je bibi morao na popravljak i usput promjenila i hladnjak klime, jer je bio dotrajao.
jeste na lijevoj strani pozada bio malo ulupljen (ogrebala zid ), ali je profesionalno uradjeno i lakirano tako da se nista ne vidi.