Procitao sam "Drzavnu tajnu"...
- Fair Life
#1 Procitao sam "Drzavnu tajnu"...
Moj glas ide Seferu Halilovicu !!

-
senada
......ne znam za druge ali mnogobrojne sarajlije koje znam jednostavno vole Sefera... a bome i cijene... posebno boracka populacija....smatraju ga moralno cistim......medjutim budemo vidjeli hoce li se i on pridruziti nacionalistickim oligarhijama... mada sumnjam, obzirom na to koliko su mu "dobrih djela ucinili"....
...ne pojavljuje se u javnosti
...ne pojavljuje se u javnosti
- kriticarka_nikova
A jel ono na slici desno sa naocarima na kosulji(i 4 dugmeta) Haris Silajdzic? 
-
mr__bosnjak
A pogledajte onog policajca na slici il cuvara sta li je sto vise izgleda koda je pravoga opalio pa mu uzeo odjecu, a sad sprema neki plan. Vjerovatno kidnapovanje onog u naocalama.
-
mr__bosnjak
by the way kud se ta knjiga moze nac?
-
Bosanski Zmaj
Izdajice gdje ste sada,dok gradovi Bosnom gore...
- stickitout
Cetvrti desno je Mr. Sacirbay - aka - Zan pol Sacir, i dvoumi se u koji ce WC uci.... 
- manijak1
Ima nas koji smo je živjeli ......
moj glas ide meni

-
Al-aqsa
Sada kada ste procitali revolucionarnu knjigu sasvim je jasno da su Alija i Haris bili naj gori medju naj gorima, ...zar ne!?
...kako niste svjesni svoje gluposti?
FAKTI(naj vise bole poneke)-Preko stotinu i pedeset hiljada ljudi na jednoj dzenazi. Drzavne pocasti. Dan zalosti i djeca ne idu u skolu.Sve je u znaku te dzenaze. Cijeli svijet odaje priznanje bosanskom Lavu. Bosansko Hercegovacki narod u nevjerici i tuzi. Mezarje Kovaci, kovaci bosanske goloruke odbrane i opstanka. -Alija Izetbegovic-Gazija.
Na muci se poznaju junaci!!
A Seferu i Semiru, sve naj bolje, jer i oni su bosanske Gazije, kao i svako malo bosansko ratno dijete, ...nasi mali ljiljani!!
...kako niste svjesni svoje gluposti?
FAKTI(naj vise bole poneke)-Preko stotinu i pedeset hiljada ljudi na jednoj dzenazi. Drzavne pocasti. Dan zalosti i djeca ne idu u skolu.Sve je u znaku te dzenaze. Cijeli svijet odaje priznanje bosanskom Lavu. Bosansko Hercegovacki narod u nevjerici i tuzi. Mezarje Kovaci, kovaci bosanske goloruke odbrane i opstanka. -Alija Izetbegovic-Gazija.
Na muci se poznaju junaci!!
A Seferu i Semiru, sve naj bolje, jer i oni su bosanske Gazije, kao i svako malo bosansko ratno dijete, ...nasi mali ljiljani!!
-
Pospanko
Sa kim li ja pricah svo ono vrijeme da mi je znati. Sigurno je Silajdzic imao dvojnika.Fair Life wrote:"Prvi komandant Armije BiH, penzionirani general i predsjednik Bosanskohercegovacke patriotske stranke vrlo je precizan: Sarajevo je odbranjeno bez ijednog metka kupljenog od famoznih Izetbegovicevih 10 milijardi DM. Sa milijardama je raspolagao Izetbegovic osobno i vrlo uzak krug njemu odanih ahbaba, prijatelja i familije.Bosanski Zmaj wrote:Izdajice gdje ste sada,dok gradovi Bosnom gore...
(...)
...ako kazem za Silajdzica da u prvoj godini i po rata nije nikako dosao u Bosnu, da je sestru postavio za ambasadora, a brata za vojnog atasea u Pakistanu, da je zajedno sa Izetbegovicem, Tudjmanom i Milosevicem dijelio BiH, i, na sto sam posebno ogorcen, sto je bio jedan od najglasnijih zagovornika obustavljanja operacije za oslobadjanje Hercegovine u jesen z93. godine, i to mu je, nazalost, sa Izetbegovicem uspjelo."
Sto se tice Sefera, branio sam ga za zlocine ali bih ga isto tako imao puno toga prozvati. Sto sam dozivio i vidio vlastitim ocima. Samo neka se sjeti bracnih kreveta koji su radeni za njegove potrebe u zgradi Svjetlosti.