PROCITAJTE OVO

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stanibal

#1 PROCITAJTE OVO

Post by stanibal »

MODERATORU,STAVI OVO NA NASLOVNU!!!
U PARIZU U KINU,COVJEK SAMO STO JE SJEO DA GLEDA FILM-NESTO GA UBODE.USTAJE I NALAZI IGLU SA PRIKACENOM PORUKOM:'UPRAVO STE ZARAZENI VIRUSOM SIDE.'
PAZITE SE OVO SE MOZE DESITI I U VASEM MJESTU,PROVJERITE SJEDISTA NA JAVNOM MJESTU PRIJE NEGO STO SJEDNETE.
OVAJ TERORIZAM JE OPAKA STVAR('NASLJEDNIK NACIONALIZMA'-PUTIN).NE ZNA SE KO KOME,A PONAJMANJE:ZASTO,PODMECE...
CUVAJTE SE,ZDRAVI I ZIVI BILI.
stanibal

Post by stanibal »

NARAVNO,COVJEK JE OTISAO NA TEST I OTKRILO SE DA JE POZITIVAN...
Zadig

Post by Zadig »

jel to zvanicna vijest?

koji NA?
AP?
Rojters?
edu

Post by edu »

je li poruka bila prikacena na igli ili?

:D :D :D

mislim da je ovo samo dezinformacije...
stanibal

Post by stanibal »

NİJE ZVANİCNO DOBİO SAM MEJL OD DRUGA,AL İAKO JE MOGUCE DA JE SAMO İDEJA,MOZE SE DESITI(DALEKO BILO).AKO JE NEKO OVO OSMISLIO,MOZE I SPROVESTI U PRAKSU...
stanibal

Post by stanibal »

DA PORUKA JE BILA UZ IGLU...
car-x

Post by car-x »

ovo je staro koliko i internet..
Pooll

Post by Pooll »

Moze, moze... ja svakako uvijek pogledam gdje to sjedam :D

Al ovo je fakat uzas... cccc
stanibal

Post by stanibal »

ja sam samo primio mejl i moja je moralna duznost da obavijestim koga mogu jer je ovo lako sprovodivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edu

Post by edu »

stanibal wrote:DA PORUKA JE BILA UZ IGLU...
na latinici ili cirilici?

:D
stanibal

Post by stanibal »

To ne znam,al probaj sam skontat,posto je Pariz slijedi Francuska-velika je mogucnost da ce i poruka bit na francuskom+velika je mogucnost da je covjek Francuz,a razumio je poruku(pretpostavljajuci da zna samo francuski-a pretpostavka je majka svih zajeba) vjerovatno je bila na latinicnom pismu.Srbi jos nisu presli sa nacionalizma na terorizam,Rusi imaju pametnijeg posla,mozda je na arapskom radije neg na cirilici,
uglavnom vazno je STA je pisalo,obicno ko se zajebava s necim ozbiljnim i opasnim to se njemu desi ko po pravilu.opet ja ne zelim to tebi,al pusti neg ovi malo ozbiljniji komentarisu,idi na neke saljivije teme,ustedi nam vremena i prostora...
hvala,nemoj se uvrijediti,nisam ni ja:)
edu

Post by edu »

stanibal wrote:To ne znam,al probaj sam skontat,posto je Pariz slijedi Francuska-velika je mogucnost da ce i poruka bit na francuskom+velika je mogucnost da je covjek Francuz,a razumio je poruku(pretpostavljajuci da zna samo francuski-a pretpostavka je majka svih zajeba) vjerovatno je bila na latinicnom pismu.Srbi jos nisu presli sa nacionalizma na terorizam,Rusi imaju pametnijeg posla,mozda je na arapskom radije neg na cirilici,
uglavnom vazno je STA je pisalo,obicno ko se zajebava s necim ozbiljnim i opasnim to se njemu desi ko po pravilu.opet ja ne zelim to tebi,al pusti neg ovi malo ozbiljniji komentarisu,idi na neke saljivije teme,ustedi nam vremena i prostora...
hvala,nemoj se uvrijediti,nisam ni ja:)
vjerujem ja da si ti visokomoralna licnost..ali zamisli jednu stvar..a to je..sta bi bilo kad bi mi svi sada kacili na internet ono sto dobijema putem maila..i jos uz to za svaku obavijest otvorili po jednu temu?????

sumnjam da su arapi..nemaju oni veze sa sidom..nit' se drogiraju..nit' ga stavljaju tamo gdje ne treba...

to su komunisti garant...

:lol: :lol: :lol:
nosara

Post by nosara »

Tacnije, maoisti-trockisti.

Koja glupost, pa virus je neotporan na havu.
Zadig

Post by Zadig »

nosara wrote:Tacnije, maoisti-trockisti.

Koja glupost, pa virus je neotporan na havu.
Koliko ja znam, pa nemoze bas virus da se odrzi na temperaturi ispod tijelesne? ili moze ako je recimo ostao u ugrusku krvi??
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Mens' e cini da ovaj stanibal ima nesto protiv odlaska u kina i to na nacionalnoj osnovi. :shock: :?
edu

Post by edu »

Duh sa sjekirom wrote:Mens' e cini da ovaj stanibal ima nesto protiv odlaska u kina i to na nacionalnoj osnovi. :shock: :?
ne znam kakav je po pitanju odlaska na koncerte..steta sto su prodate karte za Dugme..mozda bi covjek isao...

Zagore, nasmij se jednom, grohotom naravno...

edu

Post by edu »

A wrote:Jel' moguce da jos ima ljudi koji vjeruju u ovakve gluposti :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
sto bi toma rekao..da l' je moguceeeeee...
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Eh zato su tu divx filmovi ili možda DVD po želji naravno.
stanibal

Post by stanibal »

da isao bih na Dugme jer sam ih sluso sa 5 godina,kolko su karte?
aj mi nabavite jednu?
edu da se ne znamo odnekle?
vjerujem ja da si ti visokomoralna licnost..ali zamisli jednu stvar..a to je..sta bi bilo kad bi mi svi sada kacili na internet ono sto dobijema putem maila..i jos uz to za svaku obavijest otvorili po jednu temu?????
pa edu to ti je glupo,pa sta je forum nego nepregledni haos bespotrebnih rasprava koje samo komentarisu neku tvrdnju,posvadja aktere i na kraju ssvako opet uglavnom zadrzi svoje misljenje misleci kako je on/ona u pravu???
stavise smatram da je ova obavijest ppovazna,a da joj je vaznost tolika kolikom je ti smatras-ne bi ti smogao snage ni da diktiras nekome komentar na nju?sad budi tvrdoglav pa reci da nije tako...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

nazalost, ovo moze biti sve samo ne glupost... mediji u Sarajevu ignorisu cinjenicu da postoje neki oboljeli od side koji sa krvavom iglom hodaju i otimaju ljudima stvari "daj mi mob i pare ili cu te ubosti"...
u pocetku sam i ja mislila da je to glupost i suplja, ali kad to cujes od vise ljudi, medjusobno nepovezanih....e yebi ga onda..
stanibal

Post by stanibal »

sace ti edu rec da to ide mailom Mircerko,usput jesil ti jedna od moderator(ica)?sto mi izbrisaste Stanibal na Bez cenzure?pa jel bez cenzure da se psuje?a vi odma licno uzimate i brisete!!!cccc...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

stanibal wrote:sace ti edu rec da to ide mailom Mircerko,usput jesil ti jedna od moderator(ica)?sto mi izbrisaste Stanibal na Bez cenzure?pa jel bez cenzure da se psuje?a vi odma licno uzimate i brisete!!!cccc...
nisam....
nit me briga...ja sam napisala da ti drzis onog kera dalje od mene, a to sto on psuje i yebe "kevu" kome stigne, to je njegov problem....
Zadig

Post by Zadig »

A wrote:Jedno je biti zarazen HIV-om svjeze ubodenom iglom narkomana, drugo suhom iglom koja ceka 30 minuta na suhom, hladnom mjestu. Dvije potpuno razlicite situacije i razlicite price.
pa da, ne moze virus da prezivi toliko dugo napolju.
Jasna stvar *nadam se*
gavrilo

Post by gavrilo »

A wrote:Jedno je biti zarazen HIV-om svjeze ubodenom iglom narkomana, drugo suhom iglom koja ceka 30 minuta na suhom, hladnom mjestu. Dvije potpuno razlicite situacije i razlicite price.
... a trece bosti nezasticeno svoju iglu :roll:
stanibal

Post by stanibal »

et drago mi je da ste malo poceli raspravljat...
Post Reply