PROCITAJTE OVO
-
stanibal
#1 PROCITAJTE OVO
MODERATORU,STAVI OVO NA NASLOVNU!!!
U PARIZU U KINU,COVJEK SAMO STO JE SJEO DA GLEDA FILM-NESTO GA UBODE.USTAJE I NALAZI IGLU SA PRIKACENOM PORUKOM:'UPRAVO STE ZARAZENI VIRUSOM SIDE.'
PAZITE SE OVO SE MOZE DESITI I U VASEM MJESTU,PROVJERITE SJEDISTA NA JAVNOM MJESTU PRIJE NEGO STO SJEDNETE.
OVAJ TERORIZAM JE OPAKA STVAR('NASLJEDNIK NACIONALIZMA'-PUTIN).NE ZNA SE KO KOME,A PONAJMANJE:ZASTO,PODMECE...
CUVAJTE SE,ZDRAVI I ZIVI BILI.
U PARIZU U KINU,COVJEK SAMO STO JE SJEO DA GLEDA FILM-NESTO GA UBODE.USTAJE I NALAZI IGLU SA PRIKACENOM PORUKOM:'UPRAVO STE ZARAZENI VIRUSOM SIDE.'
PAZITE SE OVO SE MOZE DESITI I U VASEM MJESTU,PROVJERITE SJEDISTA NA JAVNOM MJESTU PRIJE NEGO STO SJEDNETE.
OVAJ TERORIZAM JE OPAKA STVAR('NASLJEDNIK NACIONALIZMA'-PUTIN).NE ZNA SE KO KOME,A PONAJMANJE:ZASTO,PODMECE...
CUVAJTE SE,ZDRAVI I ZIVI BILI.
-
stanibal
To ne znam,al probaj sam skontat,posto je Pariz slijedi Francuska-velika je mogucnost da ce i poruka bit na francuskom+velika je mogucnost da je covjek Francuz,a razumio je poruku(pretpostavljajuci da zna samo francuski-a pretpostavka je majka svih zajeba) vjerovatno je bila na latinicnom pismu.Srbi jos nisu presli sa nacionalizma na terorizam,Rusi imaju pametnijeg posla,mozda je na arapskom radije neg na cirilici,
uglavnom vazno je STA je pisalo,obicno ko se zajebava s necim ozbiljnim i opasnim to se njemu desi ko po pravilu.opet ja ne zelim to tebi,al pusti neg ovi malo ozbiljniji komentarisu,idi na neke saljivije teme,ustedi nam vremena i prostora...
hvala,nemoj se uvrijediti,nisam ni ja:)
uglavnom vazno je STA je pisalo,obicno ko se zajebava s necim ozbiljnim i opasnim to se njemu desi ko po pravilu.opet ja ne zelim to tebi,al pusti neg ovi malo ozbiljniji komentarisu,idi na neke saljivije teme,ustedi nam vremena i prostora...
-
edu
vjerujem ja da si ti visokomoralna licnost..ali zamisli jednu stvar..a to je..sta bi bilo kad bi mi svi sada kacili na internet ono sto dobijema putem maila..i jos uz to za svaku obavijest otvorili po jednu temu?????stanibal wrote:To ne znam,al probaj sam skontat,posto je Pariz slijedi Francuska-velika je mogucnost da ce i poruka bit na francuskom+velika je mogucnost da je covjek Francuz,a razumio je poruku(pretpostavljajuci da zna samo francuski-a pretpostavka je majka svih zajeba) vjerovatno je bila na latinicnom pismu.Srbi jos nisu presli sa nacionalizma na terorizam,Rusi imaju pametnijeg posla,mozda je na arapskom radije neg na cirilici,
sumnjam da su arapi..nemaju oni veze sa sidom..nit' se drogiraju..nit' ga stavljaju tamo gdje ne treba...
to su komunisti garant...
-
Duh sa sjekirom
Mens' e cini da ovaj stanibal ima nesto protiv odlaska u kina i to na nacionalnoj osnovi.

-
edu
ne znam kakav je po pitanju odlaska na koncerte..steta sto su prodate karte za Dugme..mozda bi covjek isao...Duh sa sjekirom wrote:Mens' e cini da ovaj stanibal ima nesto protiv odlaska u kina i to na nacionalnoj osnovi.![]()
Zagore, nasmij se jednom, grohotom naravno...
-
stanibal
da isao bih na Dugme jer sam ih sluso sa 5 godina,kolko su karte?
aj mi nabavite jednu?
edu da se ne znamo odnekle?
stavise smatram da je ova obavijest ppovazna,a da joj je vaznost tolika kolikom je ti smatras-ne bi ti smogao snage ni da diktiras nekome komentar na nju?sad budi tvrdoglav pa reci da nije tako...
aj mi nabavite jednu?
edu da se ne znamo odnekle?
pa edu to ti je glupo,pa sta je forum nego nepregledni haos bespotrebnih rasprava koje samo komentarisu neku tvrdnju,posvadja aktere i na kraju ssvako opet uglavnom zadrzi svoje misljenje misleci kako je on/ona u pravu???vjerujem ja da si ti visokomoralna licnost..ali zamisli jednu stvar..a to je..sta bi bilo kad bi mi svi sada kacili na internet ono sto dobijema putem maila..i jos uz to za svaku obavijest otvorili po jednu temu?????
stavise smatram da je ova obavijest ppovazna,a da joj je vaznost tolika kolikom je ti smatras-ne bi ti smogao snage ni da diktiras nekome komentar na nju?sad budi tvrdoglav pa reci da nije tako...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nazalost, ovo moze biti sve samo ne glupost... mediji u Sarajevu ignorisu cinjenicu da postoje neki oboljeli od side koji sa krvavom iglom hodaju i otimaju ljudima stvari "daj mi mob i pare ili cu te ubosti"...
u pocetku sam i ja mislila da je to glupost i suplja, ali kad to cujes od vise ljudi, medjusobno nepovezanih....e yebi ga onda..
u pocetku sam i ja mislila da je to glupost i suplja, ali kad to cujes od vise ljudi, medjusobno nepovezanih....e yebi ga onda..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisam....stanibal wrote:sace ti edu rec da to ide mailom Mircerko,usput jesil ti jedna od moderator(ica)?sto mi izbrisaste Stanibal na Bez cenzure?pa jel bez cenzure da se psuje?a vi odma licno uzimate i brisete!!!cccc...
nit me briga...ja sam napisala da ti drzis onog kera dalje od mene, a to sto on psuje i yebe "kevu" kome stigne, to je njegov problem....
-
Zadig
pa da, ne moze virus da prezivi toliko dugo napolju.A wrote:Jedno je biti zarazen HIV-om svjeze ubodenom iglom narkomana, drugo suhom iglom koja ceka 30 minuta na suhom, hladnom mjestu. Dvije potpuno razlicite situacije i razlicite price.
Jasna stvar *nadam se*