PROCITAJTE CLANAK!!!
Moderator: anex
-
csejla
#1 PROCITAJTE CLANAK!!!
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090517013/komentari i obavezno procitajte komentare kretena koji ne vole zivotinje... umjesto da temu otvore oko ove "masine" oni pisu o ovom forumu i cukicama. Uzas!!! Ljudi su fuj!!!
- slavkoimamodilera
#2 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
Hahahahaha cuj ves masina
pa jel se u tome peru psi i macke ili ves?!
A komentare po portalu ne citam
Garantirano produzava zivot!
A komentare po portalu ne citam
-
phadzic
#3 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
U pravu si.csejla wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090517013/komentari i obavezno procitajte komentare kretena koji ne vole zivotinje... umjesto da temu otvore oko ove "masine" oni pisu o ovom forumu i cukicama. Uzas!!! Ljudi su fuj!!!
Ljudi su obična govna.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#4 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
izgleda da si ti neko plaho osjetljivo celjadecsejla wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090517013/komentari i obavezno procitajte komentare kretena koji ne vole zivotinje... umjesto da temu otvore oko ove "masine" oni pisu o ovom forumu i cukicama. Uzas!!! Ljudi su fuj!!!
batali budale
interneti imaju tipku Ignore
- Pasiflora
#5 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
Ma debili i komentari - vec vidjeno.
Nego oko ovih "masina" - meni je to malo
Mislim - kako pas/macka dise unutra? Sta je sa stresom nakon takvog tretmana? Ovaj stroj i mene plasi, a mogu zamisliti kako bi mi se Zlatni izbezumio da ga stavim u TO
Nego oko ovih "masina" - meni je to malo
Mislim - kako pas/macka dise unutra? Sta je sa stresom nakon takvog tretmana? Ovaj stroj i mene plasi, a mogu zamisliti kako bi mi se Zlatni izbezumio da ga stavim u TO
-
csejla
#6 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
hehe ma nisam ja osjetljiva ali ne mogu da vjerujem kako su ljudi glupi. Ja inace uopste ne citam te komentare ali sada koda me nesto navelo da procitam
A sto se tice masina... i meni je palo na pamet kako te jadne zivotinje disu unutra?
kako to uopste moze funkcionisati?
-
jaca78
#7 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
ma ne obraćaj pažnju. uvijek će biti kretena

- Lucie
#8 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
jao to je samo provokacia. neka se desi sve sto se drugome zeli
ovo nemogu zamisleti ali ja naprimjer nekoristim ni dry box. to je kutija u koju se pesek zatvori i duva tamo ne bas puno vruci zrak kao fenovi i pas se brze susi. ali meni uzas da ga tamo zatvaram :-( ovo je meni nesvatlivo i taj maltezer bas neizgleda puno sretno.
u ceskoj otvorili praonice za pse, ali na kraju se pokazalo da su to kade sa pametnim tusem, i vlastnik sam sebi tamo psa kupa koristeci kadu visoko i i tusu bira programe sampona, vode ili kondicionera. ali je to obic kada.
ovo nemogu zamisleti ali ja naprimjer nekoristim ni dry box. to je kutija u koju se pesek zatvori i duva tamo ne bas puno vruci zrak kao fenovi i pas se brze susi. ali meni uzas da ga tamo zatvaram :-( ovo je meni nesvatlivo i taj maltezer bas neizgleda puno sretno.
u ceskoj otvorili praonice za pse, ali na kraju se pokazalo da su to kade sa pametnim tusem, i vlastnik sam sebi tamo psa kupa koristeci kadu visoko i i tusu bira programe sampona, vode ili kondicionera. ali je to obic kada.
- Baby
#9 Re: PROCITAJTE CLANAK!!!
Za komentare me briga,to sve jedna te ista budala piše
Ali možete misliti tog šoka kad se pas stavi u ovu mašinu
???
Ili je nekome lijeno okupati psa,pa će ga ipak staviti u to govno? Kreteni !
Ali možete misliti tog šoka kad se pas stavi u ovu mašinu
Ili je nekome lijeno okupati psa,pa će ga ipak staviti u to govno? Kreteni !